Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Εγώ απ'ότι έχω μάθει (απο επίσημες ή ανεπίσημες πηγές θα σε γελάσω) είναι λιιιίγο πιό χαλαροί στην επαρχία σε σχέση με την αθήνα !
mila82 έγραψε:Πως θα γινει να μαθουμε τι γινεται στη λαρισα και ξανθη; Πεφτει τσεκουρωμα και εκει;
προσπαθω να καταλαβω στατιστικα τι πιθανοτητες εχουμε να περασουμε...
Νομιζω οτι δεν διαγωνιζονται γυναικες στην Λαρισα κ στην Ξανθη (δεν ειμαι κ σιγουρη) γιατι θυμαμαι πιο παλια καποιες κοπελες απο την Λαρισα τις στειλανε Αθηνα κ κανανε παραπονα οτι επρεπε να τις πανε Θεσ/νικη, νομιζω οτι τωρα τις πανε εκει, τωρα για τους αντρες που διαγωνιζονται νομιζω οτι ειναι πιο ευκολα για αυτους.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
aleka έγραψε:mila82 έγραψε:Πως θα γινει να μαθουμε τι γινεται στη λαρισα και ξανθη; Πεφτει τσεκουρωμα και εκει;
προσπαθω να καταλαβω στατιστικα τι πιθανοτητες εχουμε να περασουμε...
Νομιζω οτι δεν διαγωνιζονται γυναικες στην Λαρισα κ στην Ξανθη (δεν ειμαι κ σιγουρη) γιατι θυμαμαι πιο παλια καποιες κοπελες απο την Λαρισα τις στειλανε Αθηνα κ κανανε παραπονα οτι επρεπε να τις πανε Θεσ/νικη, νομιζω οτι τωρα τις πανε εκει, τωρα για τους αντρες που διαγωνιζονται νομιζω οτι ειναι πιο ευκολα για αυτους.
λες να ηταν μονο οι συνεντευξεις στα 4 κεντρα και τα τα υπολοιπα σε αθηνα-θεσσαλονικη;
αν γνωριζετε οτιδηποτε γραψτε μας!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Μικαελα, αν εννοεις για γυναικες, οι γυναικες δινουν μονο Αθηνα+Θεσσαλονικη... Εκτος+αν λες γενικα+για τους ανδρες που δινουν και στις αλλες περιοχες για να δεις τι παιζει! Δυκ μου, εδινε η φιλη μου σημερα+απο τις 40 ηταν μεσα στις 4 που τα εβγαλαν ολα! Ηρθε πρωτη σε ολα της τεχνικης,59" στα κανιστρα κ ολα καλα με ελξεις, τα πηγε πολυ καλα!
Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
Σε ευχαριστω ιλλυ!
Γεια σας παιδια! Σημερα περασα επιτροπη απαλλαγων και αυριο παω κανονικα στα αθληματα! Δεν το περιμενα να σας πω την αληθεια! Απο τις 20 πρωτες κοπελες που μπηκαμε περασαμε μονο οι 5! Δηλαδη τελος καλο ολα καλα! Ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δωσατε και για την υποστηριξη! Αυριο θα σας πω εντυπωσεις απο τα αθληματα!

-
- Στρατηγός
Ειδες βρε κουκλιτσα που σου λεγαμε να πας με ηθικον ακμαιοτατον και οτι γινει; Αντε μπραβο, καλη επιτυχια αυριο και αντε καλυτερα νανι νωρις για να εισαι ξεκουραστη αυριο! Μια συμβουλη αν θες: Φαε το πρωι κατι που να ειναι πρωτεινη, θα σου δωσει πολλη ενεργεια
Πχ. Ενα μικρο κομματακι κρεας... Αλλωστε θα ειναι ελαστικοι θελοντας κ μη! Καλη συνεχεια ρε Ρουλακι

Dum spiro spero
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Σας ευχαριστω πολυ! Δε φανταζεστε ποσο πολυ κουραγιο μου δινετε! Ειστε φοβερα παιδια! Το κεφαλι ψηλα παντα! Μου φτανει που εφτασα μεχρι τα αθληματα και θα κανω τη προσπαθεια μου! Σ'ευχαριστω πολυ ιλλυ μου για τη συμβουλη σου!
!

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Καλη επιτυχια και απο εμενα. Το δυσκολο κομματι περασε. Να μην εχεις αγχος και ολα θα πανε καλα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλή επιτυχία να έχεις commando
-
- Στρατηγός
Θαρρω καλη μου πως ειμαστε εδω για να δινουμε συμβουλες ή πληροφοριες ο ενας στον αλλον οταν ξερουμε κατι... Μου το ειχε πει ο προπονητης μου αυτο κ θελησα να το μοιραστω μαζι σου... Επισης και μια χουφτιτσα δημητριακα θα σου δωσουν ενεργεια... Θα περιμενουμε τα νεα σου!

Dum spiro spero
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
illy έγραψε:Μικαελα, αν εννοεις για γυναικες, οι γυναικες δινουν μονο Αθηνα+Θεσσαλονικη... Εκτος+αν λες γενικα+για τους ανδρες που δινουν και στις αλλες περιοχες για να δεις τι παιζει! Δυκ μου, εδινε η φιλη μου σημερα+απο τις 40 ηταν μεσα στις 4 που τα εβγαλαν ολα! Ηρθε πρωτη σε ολα της τεχνικης,59" στα κανιστρα κ ολα καλα με ελξεις, τα πηγε πολυ καλα!

Τι εννοεις οτι ειναι μεσα; Δηλαδη οι υπολοιποι που δε θα το κανουν στο χρονο που λες κοβονται;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
roula24 έγραψε:Γεια σας παιδια! Σημερα περασα επιτροπη απαλλαγων και αυριο παω κανονικα στα αθληματα! Δεν το περιμενα να σας πω την αληθεια! Απο τις 20 πρωτες κοπελες που μπηκαμε περασαμε μονο οι 5! Δηλαδη τελος καλο ολα καλα! Ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δωσατε και για την υποστηριξη! Αυριο θα σας πω εντυπωσεις απο τα αθληματα!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες