Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kwstas253
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kwstas253 »

Γενικά μην ακούτε τι λένε στα σάιτ και διάφορα άλλα. Και για τους ΕΦ το 19 κάτι τέτοια παιχνίδια έκαναν. Και γιατί να πάρετε πάλι αστυνόμους αντί για νοσηλευτές, αυτές οι κλασσικές *****. Όλα καλά θα πάνε.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Kwstas253 έγραψε:Παιδιά όλα αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια. Από την στιγμή που πήγε Βουλή και ψηφίστηκε μην αγχώνεστε. Όπως και εγώ έτσι. Όλοι το ίδιο άγχος έχουμε! Αυγουστο νομίζω 5 με 6 θα βγούνε οι πίνακες για ψυχοτεχνικα και αθλήματα για τους 1000. Όχι μόνο για 400. Αυτό έμαθα αυτό σας λέω.
Είναι έγκυρο αυτό που λες αδερφέ

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 128

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Μαγκες αν με το καλο παμε ολοι και οι 1000 για αθληματα, ποτε περιπου θα γινουν γνωριζετε ;λετε για σεπτεμβριο ;

Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Anna Maria »

Από την μία το λογικό είναι αυτό που λέει το παιδί να δώσουν όλοι και οι 1000 κ μετά ότι γίνει με τους 600 υπόλοιπους... ΟΜΩΣ στην προκυρηξη δεν αναφέρει κάτι τέτοιο ρε παιδιά...
Kwstas253
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kwstas253 »

Με ρωτάς; Η απλά τελεία (.)
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 47

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Kwstas253 έγραψε:Γενικά μην ακούτε τι λένε στα σάιτ και διάφορα άλλα. Και για τους ΕΦ το 19 κάτι τέτοια παιχνίδια έκαναν. Και γιατί να πάρετε πάλι αστυνόμους αντί για νοσηλευτές, αυτές οι κλασσικές *****. Όλα καλά θα πάνε.
Διαφορετική προκήρυξη το '19 τους 1500 τους πήρε μια και καλή. Πρώτη φορά βγαίνει προκήρυξη με σκοπό την φύλαξη στα πανεπιστήμια. Για αυτό πήγαν στο ΣτΕ για να την βγάλουν αντισυνταγματικη.

Geor211
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Geor211 »

Charlie Harper 13 έγραψε:
Kwstas253 έγραψε:Γενικά μην ακούτε τι λένε στα σάιτ και διάφορα άλλα. Και για τους ΕΦ το 19 κάτι τέτοια παιχνίδια έκαναν. Και γιατί να πάρετε πάλι αστυνόμους αντί για νοσηλευτές, αυτές οι κλασσικές *****. Όλα καλά θα πάνε.
Διαφορετική προκήρυξη το '19 τους 1500 τους πήρε μια και καλή. Πρώτη φορά βγαίνει προκήρυξη με σκοπό την φύλαξη στα πανεπιστήμια. Για αυτό πήγαν στο ΣτΕ για να την βγάλουν αντισυνταγματικη.

Ωχ αρχίσαμε και εδώ τα όργανα για ακύρωση της προκγρυξης οπως θα ακυρωνοταν και στην ττε 😂

ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από ASsos123 »

Λετε ο χρυσοχοιδης να μην έχει μελετησει και να μην έχει φτιάξει ενα ειδικό νομο ώστε να γίνει συνταγματικο ακομα και αν δεν ηταν ολο αυτο το πραγμα; Δεν πιστευω εγω παντως! Όσο περισσοτερο πανε κόντρα τοσο πιο προσωπικά το παίρνει! Και κατι ακόμα το 70% του πληθυσμού θέλει να υπαρχει ασφάλει στα πανεπιστημια όσο και αν μας πλασαρρουν το αντιθετο!
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Giwrgos1616 έγραψε: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=104038&Itemid=2567&lang= Όσον αφορά την ΣΟΧ που βγήκε για εκπαίδευση το ότι είναι 3μηνης διάρκειας πρέπει να μας λέει κάτι εμάς;

Ισχύει αυτό... Εμένα με προβληματίζει αν ήταν θα έβαζε 9μηνη κ τελος ... Σιγά μη προκηρύσσουν κάθε φορά διαγωνισμό. Έτσι το βλέπω εγώ.

Pan23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Pan23 »

Παιδιά και γω πιστεύω θα μας πάρει τους υπόλοιπους 600. Πιστεύω ότι γίνει θα γίνει μετά τον Νοέμβριο, να δουν αν τους βγει η ΟΠΠΙ, και μετά εινσι τόσα πολλά τα κενά σε τμήματα που λογικά θα επανδρώσουν αυτά, αν τυχόν υπάρχουν ακραία σκηνικά βίας. Το ΦΕΚ που ψηφίστηκε μιλάει για 1033 έχει γίνει νόμος του κράτους δεν μπορεί να αλλάξει. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με ηρεμία!

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Giwrgos1616 έγραψε:Όχι ρε φίλε δεν νομίζω να τους έβαζε 9 μήνες να κάθονται να μας περιμένουν πότε θα πάμε για εκπαίδευση και εάν, αλλά λέω 5 με 7 εβδομαδες είναι η κανονική εκπαίδευση του ειδικού φρουρού, πες ότι τώρα αυτοί οι πρώτοι 400 θα κάνουν χωρίς όπλο εκπαίδευση δλδ κάνα μήνα σύνολο για να τοποθετηθούν και γρήγορα ιδανικά πριν ξεκινήσει η ακαδημαϊκή χρονιά, τους υπόλοιπους 2 μήνες τι τους θέλει για τους εκπαιδευτες;

νομιζω θα ακολουθησουν και την εκπαιδευση του ειδικου φρουρου συν την ''ειδικη εκπαιδευση'' που χρειαζεται για τα ΑΕΙ οπως λενε. Απο οκτωβριο μπαινουν οι πρωτοι 400 στις σχολες, απο κει κ περα δεν ξερω τι να σου πω. Οπως το μεταφραζει ο καθενας !

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 142

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kostasdim »

Αμα δεν βγούμε να αντιδράσουμε δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά... Πρέπει να στείλουμε εμαιλ έστω και να ενοχλήσουμε ... Αλλιώς θα είμαστε στο περίμενε και στο άγχος.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Kostasdim έγραψε:Αμα δεν βγούμε να αντιδράσουμε δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά... Πρέπει να στείλουμε εμαιλ έστω και να ενοχλήσουμε ... Αλλιώς θα είμαστε στο περίμενε και στο άγχος.
dapros.kat@astynomia.gr αυτό είναι το αρμόδιο μπορεί και να απαντήσουν στείλτε θα στείλω κι εγω

Άβαταρ μέλους
Thodoris2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Thodoris2000 »

Gpapi, εμείς που είμαστε στην δεκάδα επιλαχών, τι είμαστε ρε φίλε. Εγώ πιστεύω ότι τα άτομα που είμαστε στην δεκάδα θα μπούμε

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Thodoris2000 έγραψε:Gpapi, εμείς που είμαστε στην δεκάδα επιλαχών, τι είμαστε ρε φίλε.Εγώ πιστεύω ότι τα άτομα που είμαστε στην δεκάδα θα μπούμε

Εννοείς 321με330ανετα είσαι μεσα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες