Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Γενικά μην ακούτε τι λένε στα σάιτ και διάφορα άλλα. Και για τους ΕΦ το 19 κάτι τέτοια παιχνίδια έκαναν. Και γιατί να πάρετε πάλι αστυνόμους αντί για νοσηλευτές, αυτές οι κλασσικές *****. Όλα καλά θα πάνε.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Είναι έγκυρο αυτό που λες αδερφέKwstas253 έγραψε:Παιδιά όλα αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια. Από την στιγμή που πήγε Βουλή και ψηφίστηκε μην αγχώνεστε. Όπως και εγώ έτσι. Όλοι το ίδιο άγχος έχουμε! Αυγουστο νομίζω 5 με 6 θα βγούνε οι πίνακες για ψυχοτεχνικα και αθλήματα για τους 1000. Όχι μόνο για 400. Αυτό έμαθα αυτό σας λέω.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μαγκες αν με το καλο παμε ολοι και οι 1000 για αθληματα, ποτε περιπου θα γινουν γνωριζετε ;λετε για σεπτεμβριο ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Από την μία το λογικό είναι αυτό που λέει το παιδί να δώσουν όλοι και οι 1000 κ μετά ότι γίνει με τους 600 υπόλοιπους... ΟΜΩΣ στην προκυρηξη δεν αναφέρει κάτι τέτοιο ρε παιδιά...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Με ρωτάς; Η απλά τελεία (.)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Διαφορετική προκήρυξη το '19 τους 1500 τους πήρε μια και καλή. Πρώτη φορά βγαίνει προκήρυξη με σκοπό την φύλαξη στα πανεπιστήμια. Για αυτό πήγαν στο ΣτΕ για να την βγάλουν αντισυνταγματικη.Kwstas253 έγραψε:Γενικά μην ακούτε τι λένε στα σάιτ και διάφορα άλλα. Και για τους ΕΦ το 19 κάτι τέτοια παιχνίδια έκαναν. Και γιατί να πάρετε πάλι αστυνόμους αντί για νοσηλευτές, αυτές οι κλασσικές *****. Όλα καλά θα πάνε.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ωχ αρχίσαμε και εδώ τα όργανα για ακύρωση της προκγρυξης οπως θα ακυρωνοταν και στην ττε 😂Charlie Harper 13 έγραψε:Διαφορετική προκήρυξη το '19 τους 1500 τους πήρε μια και καλή. Πρώτη φορά βγαίνει προκήρυξη με σκοπό την φύλαξη στα πανεπιστήμια. Για αυτό πήγαν στο ΣτΕ για να την βγάλουν αντισυνταγματικη.Kwstas253 έγραψε:Γενικά μην ακούτε τι λένε στα σάιτ και διάφορα άλλα. Και για τους ΕΦ το 19 κάτι τέτοια παιχνίδια έκαναν. Και γιατί να πάρετε πάλι αστυνόμους αντί για νοσηλευτές, αυτές οι κλασσικές *****. Όλα καλά θα πάνε.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Λετε ο χρυσοχοιδης να μην έχει μελετησει και να μην έχει φτιάξει ενα ειδικό νομο ώστε να γίνει συνταγματικο ακομα και αν δεν ηταν ολο αυτο το πραγμα; Δεν πιστευω εγω παντως! Όσο περισσοτερο πανε κόντρα τοσο πιο προσωπικά το παίρνει! Και κατι ακόμα το 70% του πληθυσμού θέλει να υπαρχει ασφάλει στα πανεπιστημια όσο και αν μας πλασαρρουν το αντιθετο!
-
- Υπολοχαγός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ισχύει αυτό... Εμένα με προβληματίζει αν ήταν θα έβαζε 9μηνη κ τελος ... Σιγά μη προκηρύσσουν κάθε φορά διαγωνισμό. Έτσι το βλέπω εγώ.Giwrgos1616 έγραψε: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=104038&Itemid=2567&lang= Όσον αφορά την ΣΟΧ που βγήκε για εκπαίδευση το ότι είναι 3μηνης διάρκειας πρέπει να μας λέει κάτι εμάς;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά και γω πιστεύω θα μας πάρει τους υπόλοιπους 600. Πιστεύω ότι γίνει θα γίνει μετά τον Νοέμβριο, να δουν αν τους βγει η ΟΠΠΙ, και μετά εινσι τόσα πολλά τα κενά σε τμήματα που λογικά θα επανδρώσουν αυτά, αν τυχόν υπάρχουν ακραία σκηνικά βίας. Το ΦΕΚ που ψηφίστηκε μιλάει για 1033 έχει γίνει νόμος του κράτους δεν μπορεί να αλλάξει. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με ηρεμία!
-
- Υπολοχαγός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Giwrgos1616 έγραψε:Όχι ρε φίλε δεν νομίζω να τους έβαζε 9 μήνες να κάθονται να μας περιμένουν πότε θα πάμε για εκπαίδευση και εάν, αλλά λέω 5 με 7 εβδομαδες είναι η κανονική εκπαίδευση του ειδικού φρουρού, πες ότι τώρα αυτοί οι πρώτοι 400 θα κάνουν χωρίς όπλο εκπαίδευση δλδ κάνα μήνα σύνολο για να τοποθετηθούν και γρήγορα ιδανικά πριν ξεκινήσει η ακαδημαϊκή χρονιά, τους υπόλοιπους 2 μήνες τι τους θέλει για τους εκπαιδευτες;
νομιζω θα ακολουθησουν και την εκπαιδευση του ειδικου φρουρου συν την ''ειδικη εκπαιδευση'' που χρειαζεται για τα ΑΕΙ οπως λενε. Απο οκτωβριο μπαινουν οι πρωτοι 400 στις σχολες, απο κει κ περα δεν ξερω τι να σου πω. Οπως το μεταφραζει ο καθενας !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αμα δεν βγούμε να αντιδράσουμε δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά... Πρέπει να στείλουμε εμαιλ έστω και να ενοχλήσουμε ... Αλλιώς θα είμαστε στο περίμενε και στο άγχος.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
dapros.kat@astynomia.gr αυτό είναι το αρμόδιο μπορεί και να απαντήσουν στείλτε θα στείλω κι εγωKostasdim έγραψε:Αμα δεν βγούμε να αντιδράσουμε δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά... Πρέπει να στείλουμε εμαιλ έστω και να ενοχλήσουμε ... Αλλιώς θα είμαστε στο περίμενε και στο άγχος.
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Gpapi, εμείς που είμαστε στην δεκάδα επιλαχών, τι είμαστε ρε φίλε. Εγώ πιστεύω ότι τα άτομα που είμαστε στην δεκάδα θα μπούμε
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εννοείς 321με330ανετα είσαι μεσαThodoris2000 έγραψε:Gpapi, εμείς που είμαστε στην δεκάδα επιλαχών, τι είμαστε ρε φίλε.Εγώ πιστεύω ότι τα άτομα που είμαστε στην δεκάδα θα μπούμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες