Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ναι, το γνωριζω πως ο χρονος ειναι λιγος αλλα εχω γραψει και πιο πανω πως ειχα καποιο προβλημα υγειας και δυστηχως δεν μπορεσα ειχα αρχισει απο τοτε που εκανα τα χαρτια μου αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να συνεχισω, ευχαριστω παντως (εγω θα πεισμωσω και θα τα βγαλω) Εικόνα καλη επιτυχια σε ολους! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από troller »

Και καλα θα κανεισ... χωρις θεληση δεν γινεται τιποτα... σου ευχομαι καλη επιτυχια και ελπιζω σε λιγο καιρο να τα λεμε ψς συναδελφοι με αρκετους απο εδω... καλη συνεχεια αννα Εικόνα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από anna.nikos »

Εγω ρε παιδια δεν μπορω με τιποτα να κανω τις ελξεισ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

antonia έγραψε:Το δημοτικο σταδιο νεαπολης είναι το πρωην στρατοπεδο στρεπενιώτη;
Ναι Αντωνια μου κ για να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσει καθολου εκεινο αυτο το σταδιο... Μου βγαζει πολυ αρνητικοτητα! Αλλα αυτο συμβαινει σε μενα, μη σε επηρεαζω οκ; Καλη σου επιτυχιαΕικόνα

Dum spiro spero
niki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από niki »

Γεια σας και απο εμένα παιδιά!
Εγω ειμαι στις 16/9 - 21/9 Θεσ/κη έχει κάποιος απο εσάς την ίδια ημερομηνία;
Όσον αφορά τις αθλητικές δοκιμασίες και τα κορίτσια, διαπίστωσα στη συνέντευξη πως οι πιο πολλές ήταν ολίγον τι τροφαντές σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν μπορούν να πηδήξουν οχι το 1.05μ αλλά το μισό μέτρο.
εγώ ξεκίνησα στην αρχή γυμναστήριο αλλά ευτυχώς κατάλαβα γρήγορα πως χωρί καθοδήγηση δεν θα τα βγάλω πέρα οπότε ήρθα σε επαφή με προπονητή και κάνουμε μαζί τα αθλήματα.
Είναι σχετικά εύκολο για κάποια που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με τον αθλητισμό αλλά διατηρεί το κανονικό της βάρος σε σχέση με το ύψος της, να πιάσει τα όρια, οπότε μην αγχώνεστε όποιες απο εσάς προσπαθείτε μόνες σας.

σημαντικά tips για όσες ενδιαφέρεστε, είναι...
1. Μέχρι να δώσετε να αποφεύγετε να τρώτε κανονικό βραδινό και ας είσαστε εντάξει στα κιλά σας, προτιμήστε φρούτα.
2. Σημαντικό για τη σφαίρα και τις κάμψεις - βάρη και όσες απο εσάς έχετε έλξεις είναι να γυμνάσετε χέρια και ώμους, αυτό ήδη το ξέρετε, οπότε κάθε μέρα αφιερώστε χρόνο για να γυμνάσετε το πάνω μέρος του σώματός σας.
3. Στο χιλιάρι όσες απο εσάς το έχετε βγάλει ειστε οκ! Κάθε μέρα να το επαναλαμβάνετε για να μην το... ΧάσετεΕικόνα Και εκτός αυτού να κάνετε και παραπάνω χιλιόμετρα.
όσες δεν το έχετε βγάλει, και έχετε πρόβλημα με την αντοχή δηλαδή το διάφραγμα θα σας βοηθήσει να κάνετε το εξής... Το χιλιόμετρο θα το κόψετε για αρχή δηλαδή... Θα ξεκινήσετε να τρέχετε μετρώντας οτι βρείτε στο γήπεδο που να έχουν ίση απόσταση μεταξύ τους π. Χ. Κολώνες φωτισμού... Οπότε ξεκινώ τρέχωντας του σκοτωμού μετρώντας 10 κολώνες αφού τις περάσω περπατώ μετρώντας άλλες 10 αφού τις περάσω επαναλαμβάνω το ίδιο τρέχω άλλες δέκα κοκ. Όσο πάει θα κατεβαίνετε μετρώντας τις κολώνες 5,5 περπατώ 5 τρέχω.
αν σας φαίνεται ακατανόητο το παραπάνω... Απλά κάνετε τζόκινγκ 5 χιλιόμετρα καθε μέρα χωρίς όμως να σταματάτε όταν κουράζεστε, εκτός αν σας πιάσει το διάφραγμα.
4. Μην ξεχνατέ, πριν κάνετε οτιδήποτε να αφιερώνετε χρόνο για τις διατάσεις, οι διατάσεις ευθύνονται για το 50% της επιτυχίας στα αθλήματα -όχι μόνο για την αποφυγή τραυματισμού, οπότε ψάξτε και βρείτε πολλά είδη διατάσεων που να καλύπτουν όλο σας το σώμα.
5. Δύο μέρες πριν πάρετε μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες, δεν επαναλαμβάνετε καμία προσπάθεια, ούτε καν το κατοστάρι, περπατήστε χαλαρά 5 χιλιόμετρα και κρατήστε δυνάμεις για την μεγάλη μέρα!

Αυτές ήταν κάποιες πληροφορίες που μου έχει δώσει ο προπονητής μου και θεώρησα χρήσιμο να μεταφέρω κυρίως για τις κοπέλες που προσπαθούν μόνες τους.
Να είστε καλά και καλή μας επιτυχία!

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από ratatoulis »

niki έγραψε:Γεια σας και απο εμένα παιδιά!
Εγω ειμαι στις 16/9 - 21/9 Θεσ/κη έχει κάποιος απο εσάς την ίδια ημερομηνία;
Όσον αφορά τις αθλητικές δοκιμασίες και τα κορίτσια, διαπίστωσα στη συνέντευξη πως οι πιο πολλές ήταν ολίγον τι τροφαντές σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν μπορούν να πηδήξουν οχι το 1.05μ αλλά το μισό μέτρο.
εγώ ξεκίνησα στην αρχή γυμναστήριο αλλά ευτυχώς κατάλαβα γρήγορα πως χωρί καθοδήγηση δεν θα τα βγάλω πέρα οπότε ήρθα σε επαφή με προπονητή και κάνουμε μαζί τα αθλήματα.
Είναι σχετικά εύκολο για κάποια που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με τον αθλητισμό αλλά διατηρεί το κανονικό της βάρος σε σχέση με το ύψος της, να πιάσει τα όρια, οπότε μην αγχώνεστε όποιες απο εσάς προσπαθείτε μόνες σας.

σημαντικά tips για όσες ενδιαφέρεστε, είναι...
1. Μέχρι να δώσετε να αποφεύγετε να τρώτε κανονικό βραδινό και ας είσαστε εντάξει στα κιλά σας, προτιμήστε φρούτα.
2. Σημαντικό για τη σφαίρα και τις κάμψεις - βάρη και όσες απο εσάς έχετε έλξεις είναι να γυμνάσετε χέρια και ώμους, αυτό ήδη το ξέρετε, οπότε κάθε μέρα αφιερώστε χρόνο για να γυμνάσετε το πάνω μέρος του σώματός σας.
3. Στο χιλιάρι όσες απο εσάς το έχετε βγάλει ειστε οκ! Κάθε μέρα να το επαναλαμβάνετε για να μην το... ΧάσετεΕικόνα Και εκτός αυτού να κάνετε και παραπάνω χιλιόμετρα.
όσες δεν το έχετε βγάλει, και έχετε πρόβλημα με την αντοχή δηλαδή το διάφραγμα θα σας βοηθήσει να κάνετε το εξής... Το χιλιόμετρο θα το κόψετε για αρχή δηλαδή... Θα ξεκινήσετε να τρέχετε μετρώντας οτι βρείτε στο γήπεδο που να έχουν ίση απόσταση μεταξύ τους π. Χ. Κολώνες φωτισμού... Οπότε ξεκινώ τρέχωντας του σκοτωμού μετρώντας 10 κολώνες αφού τις περάσω περπατώ μετρώντας άλλες 10 αφού τις περάσω επαναλαμβάνω το ίδιο τρέχω άλλες δέκα κοκ. Όσο πάει θα κατεβαίνετε μετρώντας τις κολώνες 5,5 περπατώ 5 τρέχω.
αν σας φαίνεται ακατανόητο το παραπάνω... Απλά κάνετε τζόκινγκ 5 χιλιόμετρα καθε μέρα χωρίς όμως να σταματάτε όταν κουράζεστε, εκτός αν σας πιάσει το διάφραγμα.
4. Μην ξεχνατέ, πριν κάνετε οτιδήποτε να αφιερώνετε χρόνο για τις διατάσεις, οι διατάσεις ευθύνονται για το 50% της επιτυχίας στα αθλήματα -όχι μόνο για την αποφυγή τραυματισμού, οπότε ψάξτε και βρείτε πολλά είδη διατάσεων που να καλύπτουν όλο σας το σώμα.
5. Δύο μέρες πριν πάρετε μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες, δεν επαναλαμβάνετε καμία προσπάθεια, ούτε καν το κατοστάρι, περπατήστε χαλαρά 5 χιλιόμετρα και κρατήστε δυνάμεις για την μεγάλη μέρα!

Αυτές ήταν κάποιες πληροφορίες που μου έχει δώσει ο προπονητής μου και θεώρησα χρήσιμο να μεταφέρω κυρίως για τις κοπέλες που προσπαθούν μόνες τους.
Να είστε καλά και καλή μας επιτυχία!

Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Νικη εισαι αστεριΕικόνα Ευχαριστουμε παρα πολυ! Θα σας δωσω και για τις καμψεις μια τεχνικη που εγω τη βρηκα σουπερΕικόνα Σταυρωστε τα ποδια, δηλαδη βαλτε το ενα ποδι πανω στο αλλο κ πιστεψε με οτι θα νιωσετε το σωμα σας πολυ ελαφρυ κ δεν θα νιω θετε πιεση στα χερια σαςΕικόνα Και θα συμφωνησω με τη Νικη σε ο, τι αφορα την αντοχη...5-6 γυρους σε ρυθμο τζοκινγκ και κατα διαστηματα λιγο πιο ανοιχτο βημα χωρις να σταματησετε, θα αποκτησετε σιγα σιγα την αντοχη!

Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εικόνα

Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δ. Υ. Κ έγραψε: Εικόνα

Εικόνα
ΕικόναΕικόνα Δημοσθενης Ταμπακος!ΕικόναΕικόνα Φανταζεστε να ηταν καπως ετσι οι ελξεις; Σαν τους κρικους; ΦρικηΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και εγω προτιμω το Καυταντζογλειο που έχει και καλο ταρταν... Αλλα τι να κάνουμε...

τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από τινα »

Ε οσοι δινουν μετα τις 14 αθληματα στο καυτατζογλειο πηγαινουν.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Το ξερω Τινα μου... Απλα απαντησα σε αυτο που ρωτησε η Αντωνια διοτι καταλαβα οτι δινει στο γηπεδο της Νεαπολης Και γι'αυτο ρωτησε! Αν κανω λαθος κουκλα διορθωσε μεΕικόνα
Dum spiro spero
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από τινα »

illy έγραψε:Το ξερω Τινα μου... Απλα απαντησα σε αυτο που ρωτησε η Αντωνια διοτι καταλαβα οτι δινει στο γηπεδο της Νεαπολης Και γι'αυτο ρωτησε! Αν κανω λαθος κουκλα διορθωσε μεΕικόνα

βασικα αυτο το ειπα για να διευκρινισω αν ειναι αληθεια γτ με ψιλομπερδεψαν αυτα τα 2 γηπεδα στην αρχη αλλα εβγαλα ακρηΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ετσι ακριβως ειναι κοριτσι μουΕικόνα... Και αυτο μαλλον εγινε γιατι γινονται αγωνες στις 12-13/9 στο καυτατζογλειο και ισως να θελουν να προετοιμαστουν οι αθλητες
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από anna.nikos »

Γιατι αλλοι πανε στο καυτατζογλειο και αλλοι στης νεαπολησ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες