Ναι Αντωνια μου κ για να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσει καθολου εκεινο αυτο το σταδιο... Μου βγαζει πολυ αρνητικοτητα! Αλλα αυτο συμβαινει σε μενα, μη σε επηρεαζω οκ; Καλη σου επιτυχιαantonia έγραψε:Το δημοτικο σταδιο νεαπολης είναι το πρωην στρατοπεδο στρεπενιώτη;
niki έγραψε:Γεια σας και απο εμένα παιδιά!
Εγω ειμαι στις 16/9 - 21/9 Θεσ/κη έχει κάποιος απο εσάς την ίδια ημερομηνία;
Όσον αφορά τις αθλητικές δοκιμασίες και τα κορίτσια, διαπίστωσα στη συνέντευξη πως οι πιο πολλές ήταν ολίγον τι τροφαντές σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν μπορούν να πηδήξουν οχι το 1.05μ αλλά το μισό μέτρο.
εγώ ξεκίνησα στην αρχή γυμναστήριο αλλά ευτυχώς κατάλαβα γρήγορα πως χωρί καθοδήγηση δεν θα τα βγάλω πέρα οπότε ήρθα σε επαφή με προπονητή και κάνουμε μαζί τα αθλήματα.
Είναι σχετικά εύκολο για κάποια που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ ξανά με τον αθλητισμό αλλά διατηρεί το κανονικό της βάρος σε σχέση με το ύψος της, να πιάσει τα όρια, οπότε μην αγχώνεστε όποιες απο εσάς προσπαθείτε μόνες σας.
σημαντικά tips για όσες ενδιαφέρεστε, είναι...
1. Μέχρι να δώσετε να αποφεύγετε να τρώτε κανονικό βραδινό και ας είσαστε εντάξει στα κιλά σας, προτιμήστε φρούτα.
2. Σημαντικό για τη σφαίρα και τις κάμψεις - βάρη και όσες απο εσάς έχετε έλξεις είναι να γυμνάσετε χέρια και ώμους, αυτό ήδη το ξέρετε, οπότε κάθε μέρα αφιερώστε χρόνο για να γυμνάσετε το πάνω μέρος του σώματός σας.
3. Στο χιλιάρι όσες απο εσάς το έχετε βγάλει ειστε οκ! Κάθε μέρα να το επαναλαμβάνετε για να μην το... ΧάσετεΚαι εκτός αυτού να κάνετε και παραπάνω χιλιόμετρα.
όσες δεν το έχετε βγάλει, και έχετε πρόβλημα με την αντοχή δηλαδή το διάφραγμα θα σας βοηθήσει να κάνετε το εξής... Το χιλιόμετρο θα το κόψετε για αρχή δηλαδή... Θα ξεκινήσετε να τρέχετε μετρώντας οτι βρείτε στο γήπεδο που να έχουν ίση απόσταση μεταξύ τους π. Χ. Κολώνες φωτισμού... Οπότε ξεκινώ τρέχωντας του σκοτωμού μετρώντας 10 κολώνες αφού τις περάσω περπατώ μετρώντας άλλες 10 αφού τις περάσω επαναλαμβάνω το ίδιο τρέχω άλλες δέκα κοκ. Όσο πάει θα κατεβαίνετε μετρώντας τις κολώνες 5,5 περπατώ 5 τρέχω.
αν σας φαίνεται ακατανόητο το παραπάνω... Απλά κάνετε τζόκινγκ 5 χιλιόμετρα καθε μέρα χωρίς όμως να σταματάτε όταν κουράζεστε, εκτός αν σας πιάσει το διάφραγμα.
4. Μην ξεχνατέ, πριν κάνετε οτιδήποτε να αφιερώνετε χρόνο για τις διατάσεις, οι διατάσεις ευθύνονται για το 50% της επιτυχίας στα αθλήματα -όχι μόνο για την αποφυγή τραυματισμού, οπότε ψάξτε και βρείτε πολλά είδη διατάσεων που να καλύπτουν όλο σας το σώμα.
5. Δύο μέρες πριν πάρετε μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες, δεν επαναλαμβάνετε καμία προσπάθεια, ούτε καν το κατοστάρι, περπατήστε χαλαρά 5 χιλιόμετρα και κρατήστε δυνάμεις για την μεγάλη μέρα!
Αυτές ήταν κάποιες πληροφορίες που μου έχει δώσει ο προπονητής μου και θεώρησα χρήσιμο να μεταφέρω κυρίως για τις κοπέλες που προσπαθούν μόνες τους.
Να είστε καλά και καλή μας επιτυχία!
illy έγραψε:Το ξερω Τινα μου... Απλα απαντησα σε αυτο που ρωτησε η Αντωνια διοτι καταλαβα οτι δινει στο γηπεδο της Νεαπολης Και γι'αυτο ρωτησε! Αν κανω λαθος κουκλα διορθωσε με
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες