Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Οκ κάτι παραπάνω θα ξέρεις.Οι 600 δε μπαίνουν με καμία δύναμη!
Αυτό που λες είναι η άποψη σου ή κάτι που ξέρεις, σου έχουν πει και το μοιράζεσαι μαζί μας;Guardian1 έγραψε:Οκ κάτι παραπάνω θα ξέρεις.Οι 600 δε μπαίνουν με καμία δύναμη!
Μου το έχουν πει, αλλά είναι και η άποψη που έχω σχηματίσει με όλα αυτά που γίνονται.Όσοι είστε στους 400 είστε τυχεροί.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Ο Τάκης έχει ήδη κάνει πρόλογο για την έλλειψη τον τμημάτων και δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο αυτό που λέει ο ΕΦ21 να μπουν στα τμήματα οι 400 πρώτοι. Εχει προετοιμάσει το έδαφος όπως πρέπει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
WURTH123 έγραψε: Ο Τάκης έχει ήδη κάνει πρόλογο για την έλλειψη των τμημάτων και δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο αυτό που λέει ο ΕΦ21 να μπουν στα τμήματα οι 400 πρώτοι. Εχει προετοιμάσει το έδαφος όπως πρέπει.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Οι της οππι δεν πανε σε τμηματα με τιποτα. Νεα προκυρηξη θα βγει ... Ο πετσας ανεφερε πως το '22 θα εχουμε προσληψεις στην αστυνομια...
Γνώμη μου είναι ότι όλα είναι πολιτικά παιχνίδια και όχι θέμα που έχουν έλλειψη! Όπως είπε ένα παλικάρι πριν οι ελλείψεις υπήρχαν και θα υπάρχουν! Το θέμα είναι τι θα τους κοστίσει λιγότερο!
-
- Υπολοχαγός
WURTH123 έγραψε:WURTH123 έγραψε: Ο Τάκης έχει ήδη κάνει πρόλογο για την έλλειψη των τμημάτων και δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο αυτό που λέει ο ΕΦ21 να μπουν στα τμήματα οι 400 πρώτοι. Εχει προετοιμάσει το έδαφος όπως πρέπει.
ο εφ21 δεν λεει για τμηματα, λεει για δι. Ας διαβαζουμε που διαβαζουμε οτι θελουμε ας τα διαβαζουμε σωστα τουλαχιστον.
Δίας δεν υπάρχουν ελλείψεις βάσει των άρθρων σε σχέση με τη διάλυση των αστ τμήματων τώρα μπορεί να μπουν Οι 400 αρχές 22 τελειώνουν Απρίλη εκεί θα πουν δεν είναι έτοιμα τα ΑΕΙ κτλ και τους στείλουν στα τμήματα της Αττικής και ξεμπερδευουν ενώ παράλληλα θα πουν θα πάρουμε τους υπόλοιπους 600 σαν οππι για το νέο ακαδημαϊκό έτος έχουν περιθώριο 9 μήνες οπότε μέχρι Σεπτέμβρη παίρνουν και τους 600 επιλαχόντες. Σεναριο λέω δεν γνωρίζω κάτι. Οι ελλείψεις δημιουργηθικαν λόγω μνημονίων που από 1000 αστυφύλακες κάθε έτος την έκλεισε τη σχολή για 3 χρόνια και παίρνει τώρα από 300 άτομα βγάλτε συμπέρασμα.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Όσο μεγαλώνει το σενάριο περί 400'ατομα στα τμήματα τόσο δυσκολεύει για τους επιλαχωντες
-
- Υπολοχαγός
Δεν υπαρχει κανενα σεναριο για τμηματα. Η θα μπουνε Οππι η θα φανε ακυρο εντελως, και μαλλον θα γινει το δευτερο λογω ΣτΕ. Εαν θελησουν να ενισχυσουν τις μαχιμες υπηρεσιες θα βγαλουν νεα προκηρηξη.
Μην λες ότι να νε ρε Θωμάκο
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Είσαι λάθος Θωμά αλλα νομίζω ότι όλα γίνονται αλλα είδωμεν
Που τα βασιζεις τα επιχειρήματα σου; Είδες καμία ανακοίνωση που χάσαμε εμείς οι υπόλοιποι; Γιατί το αντίθετο έχει ανακοινωθεί από αυτό που λεςthomaskdal έγραψε:Δεν υπαρχει κανενα σεναριο για τμηματα. Η θα μπουνε Οππι η θα φανε ακυρο εντελως, και μαλλον θα γινει το δευτερο λογω ΣτΕ. Εαν θελησουν να ενισχυσουν τις μαχιμες υπηρεσιες θα βγαλουν νεα προκηρηξη.
-
- Υπολοχαγός
Να σας πω πρωτα απο ολα οτι και εγω ειμαι στους επιλαχοντες και θα ηθελα την καλυτερη δυνατη εκβαση. παρολα αυτα, ολα δειχνουν για μια προκυρηξη φτερο στον ανεμο...
ποια δειχνουν ρε παιδια οτι οι υποψηφιοι της οππι θα πανε σε τμηματα και μαχιμες υπηρεσιες; Το οτι βγαινει ενας εδω και λεει σημερα στις 23.00 θα εχουμε αποτελεσματα ή Την αλλη βδομαδα. Και την αλλη μερα λεει ακυρο οι 600, μπαινουν μονο οι 400 σε διας οπκε κλπ και γενικα το παει απο βδομαδα σε βδομαδα, καποια στιγμη θα πεσει μεσα και θα πει σας τα λεγα εγω (εδω γελαμε) ...
εγω δεν εχω δει φως στο τουνελ, ουτε οι πολιτικοι δεν ξερουν, ο ενας λεει μεσα νοεμβρη αποτελεσματα και φταιει το στε για την καθυστερηση - ο αλλος λεει μεσα οκτωβρη θα εχει γινει η προσληψη και φταιει ο ασεπ... Δεν καταλαβαινετε μας κοροιδευουν. Προκυρηξη φιασκο. Πολλοι ακουμε αυτα που θελουμε και βαζουμε παρωπιδες, λογικο δε λεω γιατι θελουμε το καλυτερο για τον εαυτο μας. Οπως εχουν ξαναπει καλο θα ηταν να μη πεταμε στα συννεφα αλλα να παταμε στη γη και να ξερουμε τι μας γινεται. Κριση εχετε ολοι αξιοποιηστε την σωστα.
ποια δειχνουν ρε παιδια οτι οι υποψηφιοι της οππι θα πανε σε τμηματα και μαχιμες υπηρεσιες; Το οτι βγαινει ενας εδω και λεει σημερα στις 23.00 θα εχουμε αποτελεσματα ή Την αλλη βδομαδα. Και την αλλη μερα λεει ακυρο οι 600, μπαινουν μονο οι 400 σε διας οπκε κλπ και γενικα το παει απο βδομαδα σε βδομαδα, καποια στιγμη θα πεσει μεσα και θα πει σας τα λεγα εγω (εδω γελαμε) ...
εγω δεν εχω δει φως στο τουνελ, ουτε οι πολιτικοι δεν ξερουν, ο ενας λεει μεσα νοεμβρη αποτελεσματα και φταιει το στε για την καθυστερηση - ο αλλος λεει μεσα οκτωβρη θα εχει γινει η προσληψη και φταιει ο ασεπ... Δεν καταλαβαινετε μας κοροιδευουν. Προκυρηξη φιασκο. Πολλοι ακουμε αυτα που θελουμε και βαζουμε παρωπιδες, λογικο δε λεω γιατι θελουμε το καλυτερο για τον εαυτο μας. Οπως εχουν ξαναπει καλο θα ηταν να μη πεταμε στα συννεφα αλλα να παταμε στη γη και να ξερουμε τι μας γινεται. Κριση εχετε ολοι αξιοποιηστε την σωστα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες