Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Guardian1 »

Οκ κάτι παραπάνω θα ξέρεις.Οι 600 δε μπαίνουν με καμία δύναμη!

Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikosgs »

Guardian1 έγραψε:Οκ κάτι παραπάνω θα ξέρεις.Οι 600 δε μπαίνουν με καμία δύναμη!

Αυτό που λες είναι η άποψη σου ή κάτι που ξέρεις, σου έχουν πει και το μοιράζεσαι μαζί μας;

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Guardian1 »

Μου το έχουν πει, αλλά είναι και η άποψη που έχω σχηματίσει με όλα αυτά που γίνονται.Όσοι είστε στους 400 είστε τυχεροί.

WURTH123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από WURTH123 »

Ο Τάκης έχει ήδη κάνει πρόλογο για την έλλειψη τον τμημάτων και δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο αυτό που λέει ο ΕΦ21 να μπουν στα τμήματα οι 400 πρώτοι. Εχει προετοιμάσει το έδαφος όπως πρέπει.
WURTH123
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από WURTH123 »

WURTH123 έγραψε: Ο Τάκης έχει ήδη κάνει πρόλογο για την έλλειψη των τμημάτων και δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο αυτό που λέει ο ΕΦ21 να μπουν στα τμήματα οι 400 πρώτοι. Εχει προετοιμάσει το έδαφος όπως πρέπει.
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Οι της οππι δεν πανε σε τμηματα με τιποτα. Νεα προκυρηξη θα βγει ... Ο πετσας ανεφερε πως το '22 θα εχουμε προσληψεις στην αστυνομια...
Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikosgs »

Γνώμη μου είναι ότι όλα είναι πολιτικά παιχνίδια και όχι θέμα που έχουν έλλειψη! Όπως είπε ένα παλικάρι πριν οι ελλείψεις υπήρχαν και θα υπάρχουν! Το θέμα είναι τι θα τους κοστίσει λιγότερο!
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

WURTH123 έγραψε:
WURTH123 έγραψε: Ο Τάκης έχει ήδη κάνει πρόλογο για την έλλειψη των τμημάτων και δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο αυτό που λέει ο ΕΦ21 να μπουν στα τμήματα οι 400 πρώτοι. Εχει προετοιμάσει το έδαφος όπως πρέπει.

ο εφ21 δεν λεει για τμηματα, λεει για δι. Ας διαβαζουμε που διαβαζουμε οτι θελουμε ας τα διαβαζουμε σωστα τουλαχιστον.

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

Δίας δεν υπάρχουν ελλείψεις βάσει των άρθρων σε σχέση με τη διάλυση των αστ τμήματων τώρα μπορεί να μπουν Οι 400 αρχές 22 τελειώνουν Απρίλη εκεί θα πουν δεν είναι έτοιμα τα ΑΕΙ κτλ και τους στείλουν στα τμήματα της Αττικής και ξεμπερδευουν ενώ παράλληλα θα πουν θα πάρουμε τους υπόλοιπους 600 σαν οππι για το νέο ακαδημαϊκό έτος έχουν περιθώριο 9 μήνες οπότε μέχρι Σεπτέμβρη παίρνουν και τους 600 επιλαχόντες. Σεναριο λέω δεν γνωρίζω κάτι. Οι ελλείψεις δημιουργηθικαν λόγω μνημονίων που από 1000 αστυφύλακες κάθε έτος την έκλεισε τη σχολή για 3 χρόνια και παίρνει τώρα από 300 άτομα βγάλτε συμπέρασμα.
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Όσο μεγαλώνει το σενάριο περί 400'ατομα στα τμήματα τόσο δυσκολεύει για τους επιλαχωντες
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν υπαρχει κανενα σεναριο για τμηματα. Η θα μπουνε Οππι η θα φανε ακυρο εντελως, και μαλλον θα γινει το δευτερο λογω ΣτΕ. Εαν θελησουν να ενισχυσουν τις μαχιμες υπηρεσιες θα βγαλουν νεα προκηρηξη.
Άβαταρ μέλους
Bliss
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Bliss »

Μην λες ότι να νε ρε Θωμάκο
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Είσαι λάθος Θωμά αλλα νομίζω ότι όλα γίνονται αλλα είδωμεν
Geor211
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Geor211 »

thomaskdal έγραψε:Δεν υπαρχει κανενα σεναριο για τμηματα. Η θα μπουνε Οππι η θα φανε ακυρο εντελως, και μαλλον θα γινει το δευτερο λογω ΣτΕ. Εαν θελησουν να ενισχυσουν τις μαχιμες υπηρεσιες θα βγαλουν νεα προκηρηξη.
Που τα βασιζεις τα επιχειρήματα σου; Είδες καμία ανακοίνωση που χάσαμε εμείς οι υπόλοιποι; Γιατί το αντίθετο έχει ανακοινωθεί από αυτό που λες

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Να σας πω πρωτα απο ολα οτι και εγω ειμαι στους επιλαχοντες και θα ηθελα την καλυτερη δυνατη εκβαση. παρολα αυτα, ολα δειχνουν για μια προκυρηξη φτερο στον ανεμο...

ποια δειχνουν ρε παιδια οτι οι υποψηφιοι της οππι θα πανε σε τμηματα και μαχιμες υπηρεσιες; Το οτι βγαινει ενας εδω και λεει σημερα στις 23.00 θα εχουμε αποτελεσματα ή Την αλλη βδομαδα. Και την αλλη μερα λεει ακυρο οι 600, μπαινουν μονο οι 400 σε διας οπκε κλπ και γενικα το παει απο βδομαδα σε βδομαδα, καποια στιγμη θα πεσει μεσα και θα πει σας τα λεγα εγω (εδω γελαμε) ...

εγω δεν εχω δει φως στο τουνελ, ουτε οι πολιτικοι δεν ξερουν, ο ενας λεει μεσα νοεμβρη αποτελεσματα και φταιει το στε για την καθυστερηση - ο αλλος λεει μεσα οκτωβρη θα εχει γινει η προσληψη και φταιει ο ασεπ... Δεν καταλαβαινετε μας κοροιδευουν. Προκυρηξη φιασκο. Πολλοι ακουμε αυτα που θελουμε και βαζουμε παρωπιδες, λογικο δε λεω γιατι θελουμε το καλυτερο για τον εαυτο μας. Οπως εχουν ξαναπει καλο θα ηταν να μη πεταμε στα συννεφα αλλα να παταμε στη γη και να ξερουμε τι μας γινεται. Κριση εχετε ολοι αξιοποιηστε την σωστα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες