Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tsakalos13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Tsakalos13 »

ΕΦ21 σήμερα θα γίνει τελικά;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Σωτηρης »

ΕΦ21 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε: Στους Εφ που είναι ήδη μέσα δώσανε διαταγή οποία θέλει πάει περιπολικά κανονικά!
Η διαταγή αφορούσε από το βαθμό του αστ/κα και πάνω. Όπως έγραψα ξανά δεν δικαιολογεί οργανική θέση ΕΦ.

Μην παραπληροφορείς και μην μιλάς όταν δεν ξέρεις σου είπα δεν έχουν άτομα για άμεση δράση και είπαν στους καινούργιους Εφ όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση να πάνε! Αμα δεν πιστεύεις πιάσε ρωτά ένα φρουρό του 19

Τώρα γίνεσαι καταχαζος και εκτιθεσαι για ακόμη μια φορά όπως έχεις κάνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν φουσκώνοντας τα μυαλά των παιδιών εδώ μέσα. Έχω 10 χρόνια που υπηρετώ στην ΔΙΑΣ την διαταγή την είδα με τα ίδια μου τα μάτια και και υπέγραψα ότι έλαβα γνώση ενυπόγραφα και θα μου πεις εσύ να ρωτήσω κάποιον νέο ΕΦ του 19' αν ισχύει και θα με αμφισβητήσεις εσύ λέγοντας μου ότι παραπληροφορω που είσαι ακόμα υποψήφιος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται; ! Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας Σταμάτα να κάνεις ότι τα ξέρεις όλα ξερολα. Οργανική θέση ΕΦ δεν δικαιολογεί στα περιπολικά, τέλος.
Geor211
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Geor211 »

Σωτηρης έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε: Στους Εφ που είναι ήδη μέσα δώσανε διαταγή οποία θέλει πάει περιπολικά κανονικά!
Η διαταγή αφορούσε από το βαθμό του αστ/κα και πάνω. Όπως έγραψα ξανά δεν δικαιολογεί οργανική θέση ΕΦ.

Μην παραπληροφορείς και μην μιλάς όταν δεν ξέρεις σου είπα δεν έχουν άτομα για άμεση δράση και είπαν στους καινούργιους Εφ όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση να πάνε! Αμα δεν πιστεύεις πιάσε ρωτά ένα φρουρό του 19

Τώρα γίνεσαι καταχαζος και εκτιθεσαι για ακόμη μια φορά όπως έχεις κάνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν φουσκώνοντας τα μυαλά των παιδιών εδώ μέσα. Έχω 10 χρόνια που υπηρετώ στην ΔΙΑΣ την διαταγή την είδα με τα ίδια μου τα μάτια και και υπέγραψα ότι έλαβα γνώση ενυπόγραφα και θα μου πεις εσύ να ρωτήσω κάποιον νέο ΕΦ του 19' αν ισχύει και θα με αμφισβητήσεις εσύ λέγοντας μου ότι παραπληροφορω που είσαι ακόμα υποψήφιος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας Σταμάτα να κάνεις ότι τα ξέρεις όλα ξερολα. Οργανική θέση ΕΦ δεν δικαιολογεί στα περιπολικά, τέλος.
Εσύ αδερφέ που είσαι στην αστυνομία όπως λες γιατί ασχολείσαι με την προκήρυξη; Για εξήγησε μας

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Ελπιζω ολοι να καταλαβαινετε σιγα σιγα τι παπατζης ειναι ο εφ21.

El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από El Chapo »

Σωτήρη ηρέμησε δεν έχει νόημα να μαλώνετε για τέτοια πράγματα. Εφόσον ούτε από μέσα υπάρχει κάποια πληροφορία για Δίας κτλπα λογικά οι πρώτοι θα τοποθετηθούν στα τμήματα και μετά βλέπουμε.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Σωτηρης έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:

Τώρα γίνεσαι καταχαζος και εκτιθεσαι για ακόμη μια φορά όπως έχεις κάνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν φουσκώνοντας τα μυαλά των παιδιών εδώ μέσα. Έχω 10 χρόνια που υπηρετώ στην ΔΙΑΣ την διαταγή την είδα με τα ίδια μου τα μάτια και και υπέγραψα ότι έλαβα γνώση ενυπόγραφα και θα μου πεις εσύ να ρωτήσω κάποιον νέο ΕΦ του 19' αν ισχύει και θα με αμφισβητήσεις εσύ λέγοντας μου ότι παραπληροφορω που είσαι ακόμα υποψήφιος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας Σταμάτα να κάνεις ότι τα ξέρεις όλα ξερολα. Οργανική θέση ΕΦ δεν δικαιολογεί στα περιπολικά, τέλος.

Άντε ρε έχεις 10 χρόνια Δίας και ασχολείσαι με το φόρουμ ; Και μου λες κιόλας ότι είναι ψέμματα αυτό που λέω μάλλον θα χρειαστείς γυαλάκια στο άμεσο μέλλον γιατί μάλλον δν διαβάζεις καλά τι σου γράφουν αλλά τέλος πάντων δν κάθομαι να ασχολούμαι αφού είσαι χρόνια σαινις!

El Chapo
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από El Chapo »

Στα πανεπιστήμια ήθελα να πω γράψτε λάθος.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

El Chapo έγραψε:Σωτήρη ηρέμησε δεν έχει νόημα να μαλώνετε για τέτοια πράγματα. Εφόσον ούτε από μέσα υπάρχει κάποια πληροφορία για Δίας κτλπα λογικά οι πρώτοι θα τοποθετηθούν στα τμήματα και μετά βλέπουμε.

Γιατί για τμήματα υπάρχει κάποια πληροφορία;

-Bildakoss-
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Εφ21 εισαι μεγαλος παπατζης ο Σωτηρης οντως ειναι αστυνομικος απο το 2011.Το χεις χασει το παιχνιδι σταματα να λες πιπες!

οι 400 θα τοποθετηθουν κανονικα στα αει!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Εφ21 παπατζη γίνεσαι ρεζίλι. Ο Σωτήρης το 2019 προσπαθούσε να βοηθήσει τους υποψήφιους και όχι να τους δίνει ψεύτικες ελπίδες όπως εσύ.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Ήμουν ο πρώτος που είχα δώσει πληροφορία ότι θα βγει προκηρυξη και μου λες για Παπατζα όταν όλοι κράζετε ότι δν βγαίνει ; Και μου λες ότι εγώ δίνω του κωλου πληροφορίες; Ξεκαθαρίστηκα κιόλας από την αρχή ότι αυτά που μου είπαν λέω από αξιόπιστο άτομο! Τώρα το τι θα γίνει είναι άλλο θέμα! Αλλά ακόμα τα ίδια μου λένε για Δίας δράση τμήματα αυτό ακούω !
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Σημερα εχουμε 5 οκτωβριου και ειπες θα ανακοινωθει κατι. Περιμενουμε! Αλλιως μπαν!
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν είμαι από εδώ ; Οι κομμένοι τ κάνετε στο νήμα ; Γιατί είστε ακόμα εδώ μέσα ; 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Βμκδ έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν είμαι από εδώ ; Οι κομμένοι τ κάνετε στο νήμα ; Γιατί είστε ακόμα εδώ μέσα ; 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️
Για να ρωτάς εσύ.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

Από το να αμφισβητείται τον ΕΦ21 παιδιά μπορείτε να πάρετε Και στο σεφεαα να δούμε τι θα πουν...
-Bildakoss-
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες