Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 13
ΕΦ21 σήμερα θα γίνει τελικά;
Τώρα γίνεσαι καταχαζος και εκτιθεσαι για ακόμη μια φορά όπως έχεις κάνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν φουσκώνοντας τα μυαλά των παιδιών εδώ μέσα. Έχω 10 χρόνια που υπηρετώ στην ΔΙΑΣ την διαταγή την είδα με τα ίδια μου τα μάτια και και υπέγραψα ότι έλαβα γνώση ενυπόγραφα και θα μου πεις εσύ να ρωτήσω κάποιον νέο ΕΦ του 19' αν ισχύει και θα με αμφισβητήσεις εσύ λέγοντας μου ότι παραπληροφορω που είσαι ακόμα υποψήφιος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται; ! Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας Σταμάτα να κάνεις ότι τα ξέρεις όλα ξερολα. Οργανική θέση ΕΦ δεν δικαιολογεί στα περιπολικά, τέλος.ΕΦ21 έγραψε:Σωτηρης έγραψε:Η διαταγή αφορούσε από το βαθμό του αστ/κα και πάνω. Όπως έγραψα ξανά δεν δικαιολογεί οργανική θέση ΕΦ.ΕΦ21 έγραψε: Στους Εφ που είναι ήδη μέσα δώσανε διαταγή οποία θέλει πάει περιπολικά κανονικά!
Μην παραπληροφορείς και μην μιλάς όταν δεν ξέρεις σου είπα δεν έχουν άτομα για άμεση δράση και είπαν στους καινούργιους Εφ όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση να πάνε! Αμα δεν πιστεύεις πιάσε ρωτά ένα φρουρό του 19
Εσύ αδερφέ που είσαι στην αστυνομία όπως λες γιατί ασχολείσαι με την προκήρυξη; Για εξήγησε μαςΣωτηρης έγραψε:Τώρα γίνεσαι καταχαζος και εκτιθεσαι για ακόμη μια φορά όπως έχεις κάνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν φουσκώνοντας τα μυαλά των παιδιών εδώ μέσα. Έχω 10 χρόνια που υπηρετώ στην ΔΙΑΣ την διαταγή την είδα με τα ίδια μου τα μάτια και και υπέγραψα ότι έλαβα γνώση ενυπόγραφα και θα μου πεις εσύ να ρωτήσω κάποιον νέο ΕΦ του 19' αν ισχύει και θα με αμφισβητήσεις εσύ λέγοντας μου ότι παραπληροφορω που είσαι ακόμα υποψήφιος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας Σταμάτα να κάνεις ότι τα ξέρεις όλα ξερολα. Οργανική θέση ΕΦ δεν δικαιολογεί στα περιπολικά, τέλος.ΕΦ21 έγραψε:Σωτηρης έγραψε:Η διαταγή αφορούσε από το βαθμό του αστ/κα και πάνω. Όπως έγραψα ξανά δεν δικαιολογεί οργανική θέση ΕΦ.ΕΦ21 έγραψε: Στους Εφ που είναι ήδη μέσα δώσανε διαταγή οποία θέλει πάει περιπολικά κανονικά!
Μην παραπληροφορείς και μην μιλάς όταν δεν ξέρεις σου είπα δεν έχουν άτομα για άμεση δράση και είπαν στους καινούργιους Εφ όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση να πάνε! Αμα δεν πιστεύεις πιάσε ρωτά ένα φρουρό του 19
Ελπιζω ολοι να καταλαβαινετε σιγα σιγα τι παπατζης ειναι ο εφ21.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Σωτήρη ηρέμησε δεν έχει νόημα να μαλώνετε για τέτοια πράγματα. Εφόσον ούτε από μέσα υπάρχει κάποια πληροφορία για Δίας κτλπα λογικά οι πρώτοι θα τοποθετηθούν στα τμήματα και μετά βλέπουμε.
Σωτηρης έγραψε:Τώρα γίνεσαι καταχαζος και εκτιθεσαι για ακόμη μια φορά όπως έχεις κάνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν φουσκώνοντας τα μυαλά των παιδιών εδώ μέσα. Έχω 10 χρόνια που υπηρετώ στην ΔΙΑΣ την διαταγή την είδα με τα ίδια μου τα μάτια και και υπέγραψα ότι έλαβα γνώση ενυπόγραφα και θα μου πεις εσύ να ρωτήσω κάποιον νέο ΕΦ του 19' αν ισχύει και θα με αμφισβητήσεις εσύ λέγοντας μου ότι παραπληροφορω που είσαι ακόμα υποψήφιος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμάθειας Σταμάτα να κάνεις ότι τα ξέρεις όλα ξερολα. Οργανική θέση ΕΦ δεν δικαιολογεί στα περιπολικά, τέλος.ΕΦ21 έγραψε:Σωτηρης έγραψε:Η διαταγή αφορούσε από το βαθμό του αστ/κα και πάνω. Όπως έγραψα ξανά δεν δικαιολογεί οργανική θέση ΕΦ.ΕΦ21 έγραψε: Στους Εφ που είναι ήδη μέσα δώσανε διαταγή οποία θέλει πάει περιπολικά κανονικά!
Άντε ρε έχεις 10 χρόνια Δίας και ασχολείσαι με το φόρουμ ; Και μου λες κιόλας ότι είναι ψέμματα αυτό που λέω μάλλον θα χρειαστείς γυαλάκια στο άμεσο μέλλον γιατί μάλλον δν διαβάζεις καλά τι σου γράφουν αλλά τέλος πάντων δν κάθομαι να ασχολούμαι αφού είσαι χρόνια σαινις!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Στα πανεπιστήμια ήθελα να πω γράψτε λάθος.
El Chapo έγραψε:Σωτήρη ηρέμησε δεν έχει νόημα να μαλώνετε για τέτοια πράγματα. Εφόσον ούτε από μέσα υπάρχει κάποια πληροφορία για Δίας κτλπα λογικά οι πρώτοι θα τοποθετηθούν στα τμήματα και μετά βλέπουμε.
Γιατί για τμήματα υπάρχει κάποια πληροφορία;
-Bildakoss-
Εφ21 εισαι μεγαλος παπατζης ο Σωτηρης οντως ειναι αστυνομικος απο το 2011.Το χεις χασει το παιχνιδι σταματα να λες πιπες!
οι 400 θα τοποθετηθουν κανονικα στα αει!
οι 400 θα τοποθετηθουν κανονικα στα αει!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Εφ21 παπατζη γίνεσαι ρεζίλι. Ο Σωτήρης το 2019 προσπαθούσε να βοηθήσει τους υποψήφιους και όχι να τους δίνει ψεύτικες ελπίδες όπως εσύ.
Ήμουν ο πρώτος που είχα δώσει πληροφορία ότι θα βγει προκηρυξη και μου λες για Παπατζα όταν όλοι κράζετε ότι δν βγαίνει ; Και μου λες ότι εγώ δίνω του κωλου πληροφορίες; Ξεκαθαρίστηκα κιόλας από την αρχή ότι αυτά που μου είπαν λέω από αξιόπιστο άτομο! Τώρα το τι θα γίνει είναι άλλο θέμα! Αλλά ακόμα τα ίδια μου λένε για Δίας δράση τμήματα αυτό ακούω !
Σημερα εχουμε 5 οκτωβριου και ειπες θα ανακοινωθει κατι. Περιμενουμε! Αλλιως μπαν!
Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν είμαι από εδώ ; Οι κομμένοι τ κάνετε στο νήμα ; Γιατί είστε ακόμα εδώ μέσα ; 🙋🏻♂️🙋🏻♂️
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Για να ρωτάς εσύ.Βμκδ έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν είμαι από εδώ ; Οι κομμένοι τ κάνετε στο νήμα ; Γιατί είστε ακόμα εδώ μέσα ; 🙋🏻♂️🙋🏻♂️
Από το να αμφισβητείται τον ΕΦ21 παιδιά μπορείτε να πάρετε Και στο σεφεαα να δούμε τι θα πουν...
-Bildakoss-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες