Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nik123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nik123 »

thomaskdal έγραψε:Θα πας για διδακτορικό και στο μέλλον μιλάμε για μισθό 1700?++ και θες αστυνομία με 900? max; Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

διδακτορικό μπορεί να κάνω επειδή το γουστάρω κιόλας.

γνώση με το ζόρι δεν ΄γινετε. Φάινεται και απο τους βαθμούς στα απολυτήρια ΜΕ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ (χώρις δεν το συμμερίζομαι καν χαχαχα)

αυτα τα λεφτά που αναφέρεσαι δεν υπάρχουν όπως τα λες στην αγορά εργασίας.

και μιλάω για το μέσο όρο εργαζομένων πτυχιούχων.

εσυ μπορέις να παίρνεις 650 και να νομίζεις ότι ο αλλός επειδή έχει πτυχίο της προκοπής θα βγάζει τα τριπλά.

δικαιωμά σου να το πιστεύεις αλλά είσαι εκτός πραγματικότητας.

για αυτό το λόγο και αν δεν ήσουν πτυχιούχος δεν έμπαινες τώρα. Αυτό δείχνει πολλά.

για να βγάλεις 1200? πρέπει να ματώσεις στον ιδιωτικό τομέα, αντίθετα στο δημόσιο το 1000 είναι σταυροπόδι και έχεις και ελεύθερο χρόνο προς αξιοποίηση είτε για σκοπούς ψυχαγωγίας είτε για τους προαναφερθέντες.

γενικά τώρα μιλώντας, όχι προσωπικά

ολοι οι πτυχιούχοι αδυνατόυν να βρουν δουλεια και αν βρούν ότι προσόν έχουν δεν πληρώεται όπως θα έπρεπε (με βασικους είναι) για αυτό καταφεύγουν δημόσιο που θα έχει καλύτερες οικονομικές προοπτικές και σταθερότητα.

δεν θέλω να πέισω για κάτι. Αδίαφορο μου είναι.

εγω απάντησα σε μνμ απελπίσιας και απόγνωσης νέου ανθρώπου που μου έκανε εντύπωση. Τπτ προσωπικό εξάλλου ανώνυμα είναι ολα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 13, 2021 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από antitroll »

Eam Ellas φύγε ρε τελειωμένε από εδώ τη προπαγανδα σου στην κουμουνδουρου τρολακι του 20αρικου
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

nik123 έγραψε:Είμαι μέσα φίλε μου και σε υψηλή θέση. Απλά και δεν μπω θα συνεχίσω σε αυτό που ήδη κάνω και θα πάω για Διδακτορικό. Απλά η Αστυνομία με βολεύει στη σταθερότητα ενός σίγουρου μισθού σε συνδιασμό με άλλες πηγές εισοδήματος μου.

Να ξέρεις ότι εάν μπεις εσύ ή οποιοσδήποτε στην ΟΠΠΙ, έχει υποχρεωτική θητεία. Δεν είναι οτι μπήκες, έκατσες 2 χρόνια για να τελειώσεις τις σπουδές σου και εφυγες.

Ψαχτο μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

nik123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από nik123 »

Νοημοσύνη έγραψε:
nik123 έγραψε:Είμαι μέσα φίλε μου και σε υψηλή θέση. Απλά και δεν μπω θα συνεχίσω σε αυτό που ήδη κάνω και θα πάω για Διδακτορικό. Απλά η Αστυνομία με βολεύει στη σταθερότητα ενός σίγουρου μισθού σε συνδιασμό με άλλες πηγές εισοδήματος μου.

Να ξέρεις ότι εάν μπεις εσύ ή οποιοσδήποτε στην ΟΠΠΙ, έχει υποχρεωτική θητεία. Δεν είναι οτι μπήκες, έκατσες 2 χρόνια για να τελειώσεις τις σπουδές σου και εφυγες.

Ψαχτο μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

έχω δει γενικά ότι έχει ρήτρα την 5ετία για αποχώρηση. Στη πράξη δεν νομίζω να ισχύει. Δήλαδη αν κάποιος θέλει να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, να τον υποχρέωνει να μείνει.

δικαστικώς βάσει ανθρωπίνων διακαιώματων και ευρωπαικών νομικών πλαισίων δεν μπορέι να στο επιβάλει. Όπως και στον ιδιωτικό πράττεις Κατά επιλογή σου χωρίς συνέπειες

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν σε κρατάνε με το ζόρι, αλλά υπάρχει ρήτρα. Ανάλογα με το ποσό έχεις υπηρετήσει διαμορφώνεται και το ποσό.

Επίσης κάπου είδα ότι λες αστυνομία μαζί με αλλα εισοδήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και εάν εννοείς χωράφια, γιατί άλλη δουλειά πχ securitas, υπάλληλος σε επιχείρηση κτλπ. Δεν μπορείς να κάνεις βάση νόμου.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Συμφωνώ με ότι λες για τον ιδιωτικό τομέα, δεν θα είχαμε τόσες συμμετοχές από πτυχιούχους εάν οι μισθοί ήταν 1000+.

Τα 1000+ είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας. Ωστόσο το μισθολόγιο τον ειδικών φρουρών αργεί να πιάσει 1000 καθαρά. Ίσως στα 6-7 χρόνια προϋπηρεσίας. Μάλλον δεν παίρνουμε επίδομα όπλου.

Προσωπικα, δεν είχα καταφέρει να πάω αστυνομία από πανελλαδικές λόγω ότι ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος και βάσεις κοντά στην ιατρική, και το βρίσκω τεράστια ευκαιρία να κάνω το όνειρο μου πραγματικοτητα. Έστω και σαν ειδικός φρουρός.

nik123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από nik123 »

Συμφωνώ με ότι λες για τον ιδιωτικό τομέα, δεν θα είχαμε τόσες συμμετοχές από πτυχιούχους εάν οι μισθοί ήταν 1000+.

Τα 1000+ είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας. Ωστόσο το μισθολόγιο τον ειδικών φρουρών αργεί να πιάσει 1000 καθαρά. Ίσως στα 6-7 χρόνια προϋπηρεσίας. Μάλλον δεν παίρνουμε επίδομα όπλου.

Προσωπικα, δεν είχα καταφέρει να πάω αστυνομία από πανελλαδικές λόγω ότι ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος και βάσεις κοντά στην ιατρική, και το βρίσκω τεράστια ευκαιρία να κάνω το όνειρο μου πραγματικοτητα. Έστω και σαν ειδικός φρουρός.

σε αυτο που είπες πιο πάνω, εξαρτημένη σχέση εργασίας με άλλο εργοδότη δεν επιτρέπεται γενικά στου δημόσιους υπαλλήλους, σωστά το λες.

φιλαράκι μην απολογείσε κάνεις το καλύτερο για το μέλλον σου. Όλα στη ζωή είναι επιλογές και αποφάσεις που πέρνουμε με απότερο σκοπό τη βέλτιωση του βιοτικού μας επιπέδου.

αν αποφάσισες σωστά ή όχι θα το κρίνεις στο μέλλον.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος (και ο πιο σκληρός) δάσκαλος.

Δεν σε εκρινα να ξέρεις, απλά συμβουλές σου έδωσα σχετικά με πράγματα που σε ενδιαφέρουν όπως ρήτρα αποχώρησης, μισθος κτλπ.

Επίσης τα γράφω δημοσια και για όσους ενδιαφέρονται.

Υπάρχουν αρκετά άτομα που έφυγαν από μόνιμες δουλειές οπως, Ε. Φ, Συνοριοφύλακες, φύλακες σε Καταστήματα κράτησης κτλπ. Είτε γιατί βρήκαν κάτι καλύτερο στον ιδιωτικό τομεα (σπάνιο) είτε επειδή δεν το αντεχαν (οικονομικούς ή ψυχολογικούς λογους). Πρέπει να ξέρουν εξαρχής τις νομοθεσίες και τις συνθήκες εργασιας για δικό τους καλό.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

13 του μήνα πήγε και ακόμα τίποτα ..
Averoff13_1908
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Averoff13_1908 »

https://www.oraiokastro24.gr/%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE/ Θεοδωρικακος τα είπε τέλεια ξεκάθαρα. Ακούστε το. Και τα έχωσε και στα σαιτ που μας τα πρήξανε και σε όλους.400 ετοιμαστείτε.
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

"Όπως εξήγησε, σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε τον Ιούλιο, υπεύθυνοι για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια είναι οι πρυτάνεις, οι οποίοι έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν μέσα σε έξι μήνες ολοκληρωμένα σχέδια ασφαλείας των Πανεπιστημίων. "

Μέχρι στιγμής 2 πανεπιστήμια δεν έχουν εκδώσει σχέδια ασφαλείας ; Αυτή η διορία πάει για τα υπόλοιπα 3 ;

Averoff13_1908
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Averoff13_1908 »

thomaskdal έγραψε:"Όπως εξήγησε, σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε τον Ιούλιο, υπεύθυνοι για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια είναι οι πρυτάνεις, οι οποίοι έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν μέσα σε έξι μήνες ολοκληρωμένα σχέδια ασφαλείας των Πανεπιστημίων. "

Μέχρι στιγμής 2 πανεπιστήμια δεν έχουν εκδώσει σχέδια ασφαλείας ; Αυτή η διορία πάει για τα υπόλοιπα 3 ;

Προφανώς. Το Αριστοτέλειο και ένα στην Αθήνα έχουν υποβάλει σχέδια ασφαλείας και στο Αριστοτέλειο γίνονται έργα. Το είπε και ο πρωθυπουργός χτες.

antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από antitroll »

Πως θα φυλάξει 5 τεράστια Πανεπιστήμια με 400 άτομα μόνο αναμένουμε να το δούμε
IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Ο κύριος Θεοδωρικάκος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Οι 400 προχωράμε κανονικά. Λογικά τα πανεπιστήμια θα στελεχωθούν σε πρώτη φάση από κάποια άτομα που ήδη υπηρετούν στο σώμα και εν συνεχεία και από εμάς τους 400.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IN COLD BLOOD την Δευ Σεπ 13, 2021 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

Βμκδ έγραψε:13 του μήνα πήγε και ακόμα τίποτα ..

Με τόσες ενστάσεις που έγιναν... Απορω τι ενστάσεις έγιναν δηλαδή. Άντε σε 5 με 10 άτομα να έγιναν λάθος τα μόρια

-Bildakoss-
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης