thomaskdal έγραψε:Θα πας για διδακτορικό και στο μέλλον μιλάμε για μισθό 1700?++ και θες αστυνομία με 900? max; Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
διδακτορικό μπορεί να κάνω επειδή το γουστάρω κιόλας.
γνώση με το ζόρι δεν ΄γινετε. Φάινεται και απο τους βαθμούς στα απολυτήρια ΜΕ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ (χώρις δεν το συμμερίζομαι καν χαχαχα)
αυτα τα λεφτά που αναφέρεσαι δεν υπάρχουν όπως τα λες στην αγορά εργασίας.
και μιλάω για το μέσο όρο εργαζομένων πτυχιούχων.
εσυ μπορέις να παίρνεις 650 και να νομίζεις ότι ο αλλός επειδή έχει πτυχίο της προκοπής θα βγάζει τα τριπλά.
δικαιωμά σου να το πιστεύεις αλλά είσαι εκτός πραγματικότητας.
για αυτό το λόγο και αν δεν ήσουν πτυχιούχος δεν έμπαινες τώρα. Αυτό δείχνει πολλά.
για να βγάλεις 1200? πρέπει να ματώσεις στον ιδιωτικό τομέα, αντίθετα στο δημόσιο το 1000 είναι σταυροπόδι και έχεις και ελεύθερο χρόνο προς αξιοποίηση είτε για σκοπούς ψυχαγωγίας είτε για τους προαναφερθέντες.
γενικά τώρα μιλώντας, όχι προσωπικά
ολοι οι πτυχιούχοι αδυνατόυν να βρουν δουλεια και αν βρούν ότι προσόν έχουν δεν πληρώεται όπως θα έπρεπε (με βασικους είναι) για αυτό καταφεύγουν δημόσιο που θα έχει καλύτερες οικονομικές προοπτικές και σταθερότητα.
δεν θέλω να πέισω για κάτι. Αδίαφορο μου είναι.
εγω απάντησα σε μνμ απελπίσιας και απόγνωσης νέου ανθρώπου που μου έκανε εντύπωση. Τπτ προσωπικό εξάλλου ανώνυμα είναι ολα