Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Από τη στιγμή που από Σεπτέμβρη θα ζητείται κάρτα είσοδου στους φοιτητές με αποτέλεσμα να χτιστούν περιφράξεις κλπ σε όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια δεν βλέπω το λόγο να μην τους πάρει όλους. Δεν θέλω να σας φουσκώνω τα μυαλά αλλά εκτίμηση μου είναι ότι θα μπουν και οι 1000 και ίσως χρειαστεί και άλλους.
Tsoni έγραψε:Έχει πάει κανένας να πάρει υγειονομικό δελτίο ;
Όταν βγούνε τελικοί πίνακες μετά τις ενστάσεις άμα είσαι επιτυχων ή επιλαχών θα πας να το πάρεις
-Bildakoss-
ASsos123 έγραψε:Απιστευτο αυτο που κανουν. Αν τυχον και δεν ειναι ο μισθος έστω 800 απο τον πρωτο χρονο κανεις απο την επαρχια δεν θα μεινει!
φίλε συμγωνώ ότι είναι λίγα αλλα και οι αθηναίοι νοικιάζουν σπίτι. Τα ίδια έξοδα έχουν
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
ManM έγραψε:Από τη στιγμή που από Σεπτέμβρη θα ζητείται κάρτα είσοδου στους φοιτητές με αποτέλεσμα να χτιστούν περιφράξεις κλπ σε όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια δεν βλέπω το λόγο να μην τους πάρει όλους. Δεν θέλω να σας φουσκώνω τα μυαλά αλλά εκτίμηση μου είναι ότι θα μπουν και οι 1000 και ίσως χρειαστεί και άλλους.
σωστα ! Ποιος θα ελεγχει τις καρτες εισοδου ειδαλλως ; Το να εχουν σεκιουριτι θα ειναι το ιδιο, με ενα σωμα της αστυνομιας ;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Είστε άσχετοι οι περισσότεροι εδώ μέσα... Ο άλλος λέει είναι αίσχος άμα παίρνουμε 800ε, τι θες κάνα 2000λιαρο; ! Επισης security θα έχει ούτως ή άλλως το κάθε αεί, δε φεύγουν!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Δε είπα ότι θα φύγουν οι σεκιούριτι. Απλά λέω ότι στα πανεπιστήμια σαν την ασσοε, ΕΜΠ, κλπ δε θα μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα ένας σεκιούριτι γτ σε περίπτωση που αποκλείσει φοιτητή να εισέλθει μέσα στο Πανεπιστήμιο οι παρατάξεις θα πέσουν να τους φάνε, με τις συνήθεις τακτικές τους οποίες κ αν είναι.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Στην είσοδο την διαδικασία της ταυτοποίησης μόνο η αστυνομία μπορεί να την κάνει. Δεν μπορούν να την αναλάβουν οι εταιρείες σεκιουριτι.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Εδώ ανέλαβαν οι σερβιτόροι να μας κοιτάνε το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να πιούμε ένα καφέ με 2ε. Οταν κάποια στιγμή φύγει η οππι, θα μείνουν οι σεκιουριτι να ελέγχουν κάρτες κλπ.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Δεν είναι το ίδιο. Ο αστυνομικός μπορεί να κάνει σωματική έρευνα ενώ οι σεκιουριταδες δεν μπορούν.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 58
Κρίμα τα παιδιά που θα είναι ΟΠΠΙ στοχοποιημένοι και όλο σα διαφωνίες με εξωπανεπιστημιακούς που θα θέλουν να μπουν μέσα θα είναι ! Έχουν να μαζέψουν.
Εγώ έχω να πω κρίμα για σένα που δεν τα κατάφερες και βγάζεις χολή για να αποθαρρύνεις κόσμο. Εσύ και τα κομάντο των ειδικών δυνάμεων εδώ μέσα που ποντάρουν στο να κοπεί κοσμάκης να μπουν, στο ότι θα έχει ακριβά ενοίκια, χαμηλούς μισθούς και επεισόδια.

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Λοιπον ερωτηση αμα γνωριζει καποιος εγω τωρα που ειμαι στους επιλαχων αμα περασω τα αθληματα ειμαι μεσα; Η πρεπει να κοπουν καποια ατομα και μετα εαν ειμαι τυχερη θα περασω;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Πες τα βρε Politis. Όσα δε φτάνει η αλεπού όμως... Να μιλάει για κατάντια και το ξύλο που θα φάμε. Απορώ τότε γιατί βρίσκεται στην ομάδα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 58
Ακριβά ενοίκια, χαμηλούς μισθούς και επισοδεια δεν είναι προϊόν της φαντασίας κάποιων είναι η πραγματικότητα ! Βέβαια φυσικό κάποιος που δεν ξέρει απο Αθήνα να μην έχει γνώση των πραγμάτων !
Αυτό ξανά πέστο όσοι δεν έχουν ιδέα από Αθήνα θα πέσουν απ' τα σύννεφα αλλά άμα το θέλουν θα συνεχίσουν. Αλλωστε οι περισσότεροι εκεί θα παναι 600 με 700 μπορεί να μείνουν Αθήνα αν τακτοποιηθούν ολαNick greek έγραψε:Ακριβά ενοίκια, χαμηλούς μισθούς και επισοδεια δεν είναι προϊόν της φαντασίας κάποιων είναι η πραγματικότητα ! Βέβαια φυσικό κάποιος που δεν ξέρει απο Αθήνα να μην έχει γνώση των πραγμάτων !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες