Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ManM
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ManM »

Από τη στιγμή που από Σεπτέμβρη θα ζητείται κάρτα είσοδου στους φοιτητές με αποτέλεσμα να χτιστούν περιφράξεις κλπ σε όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια δεν βλέπω το λόγο να μην τους πάρει όλους. Δεν θέλω να σας φουσκώνω τα μυαλά αλλά εκτίμηση μου είναι ότι θα μπουν και οι 1000 και ίσως χρειαστεί και άλλους.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

Tsoni έγραψε:Έχει πάει κανένας να πάρει υγειονομικό δελτίο ;

Όταν βγούνε τελικοί πίνακες μετά τις ενστάσεις άμα είσαι επιτυχων ή επιλαχών θα πας να το πάρεις

-Bildakoss-
nik123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nik123 »

ASsos123 έγραψε:Απιστευτο αυτο που κανουν. Αν τυχον και δεν ειναι ο μισθος έστω 800 απο τον πρωτο χρονο κανεις απο την επαρχια δεν θα μεινει!

φίλε συμγωνώ ότι είναι λίγα αλλα και οι αθηναίοι νοικιάζουν σπίτι. Τα ίδια έξοδα έχουν

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

ManM έγραψε:Από τη στιγμή που από Σεπτέμβρη θα ζητείται κάρτα είσοδου στους φοιτητές με αποτέλεσμα να χτιστούν περιφράξεις κλπ σε όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια δεν βλέπω το λόγο να μην τους πάρει όλους. Δεν θέλω να σας φουσκώνω τα μυαλά αλλά εκτίμηση μου είναι ότι θα μπουν και οι 1000 και ίσως χρειαστεί και άλλους.

σωστα ! Ποιος θα ελεγχει τις καρτες εισοδου ειδαλλως ; Το να εχουν σεκιουριτι θα ειναι το ιδιο, με ενα σωμα της αστυνομιας ;

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BorderRanger »

Είστε άσχετοι οι περισσότεροι εδώ μέσα... Ο άλλος λέει είναι αίσχος άμα παίρνουμε 800ε, τι θες κάνα 2000λιαρο; ! Επισης security θα έχει ούτως ή άλλως το κάθε αεί, δε φεύγουν!

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Δε είπα ότι θα φύγουν οι σεκιούριτι. Απλά λέω ότι στα πανεπιστήμια σαν την ασσοε, ΕΜΠ, κλπ δε θα μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα ένας σεκιούριτι γτ σε περίπτωση που αποκλείσει φοιτητή να εισέλθει μέσα στο Πανεπιστήμιο οι παρατάξεις θα πέσουν να τους φάνε, με τις συνήθεις τακτικές τους οποίες κ αν είναι.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Στην είσοδο την διαδικασία της ταυτοποίησης μόνο η αστυνομία μπορεί να την κάνει. Δεν μπορούν να την αναλάβουν οι εταιρείες σεκιουριτι.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BorderRanger »

Εδώ ανέλαβαν οι σερβιτόροι να μας κοιτάνε το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να πιούμε ένα καφέ με 2ε. Οταν κάποια στιγμή φύγει η οππι, θα μείνουν οι σεκιουριτι να ελέγχουν κάρτες κλπ.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Δεν είναι το ίδιο. Ο αστυνομικός μπορεί να κάνει σωματική έρευνα ενώ οι σεκιουριταδες δεν μπορούν.
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nick greek »

Κρίμα τα παιδιά που θα είναι ΟΠΠΙ στοχοποιημένοι και όλο σα διαφωνίες με εξωπανεπιστημιακούς που θα θέλουν να μπουν μέσα θα είναι ! Έχουν να μαζέψουν.
Politis97
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Politis97 »

Εγώ έχω να πω κρίμα για σένα που δεν τα κατάφερες και βγάζεις χολή για να αποθαρρύνεις κόσμο. Εσύ και τα κομάντο των ειδικών δυνάμεων εδώ μέσα που ποντάρουν στο να κοπεί κοσμάκης να μπουν, στο ότι θα έχει ακριβά ενοίκια, χαμηλούς μισθούς και επεισόδια.

ΕικόναΕικόναΕικόνα

Eleftheria42
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Eleftheria42 »

Λοιπον ερωτηση αμα γνωριζει καποιος εγω τωρα που ειμαι στους επιλαχων αμα περασω τα αθληματα ειμαι μεσα; Η πρεπει να κοπουν καποια ατομα και μετα εαν ειμαι τυχερη θα περασω;
Xouilina
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Xouilina »

Πες τα βρε Politis. Όσα δε φτάνει η αλεπού όμως... Να μιλάει για κατάντια και το ξύλο που θα φάμε. Απορώ τότε γιατί βρίσκεται στην ομάδα.
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nick greek »

Ακριβά ενοίκια, χαμηλούς μισθούς και επισοδεια δεν είναι προϊόν της φαντασίας κάποιων είναι η πραγματικότητα ! Βέβαια φυσικό κάποιος που δεν ξέρει απο Αθήνα να μην έχει γνώση των πραγμάτων !
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

Nick greek έγραψε:Ακριβά ενοίκια, χαμηλούς μισθούς και επισοδεια δεν είναι προϊόν της φαντασίας κάποιων είναι η πραγματικότητα ! Βέβαια φυσικό κάποιος που δεν ξέρει απο Αθήνα να μην έχει γνώση των πραγμάτων !
Αυτό ξανά πέστο όσοι δεν έχουν ιδέα από Αθήνα θα πέσουν απ' τα σύννεφα αλλά άμα το θέλουν θα συνεχίσουν. Αλλωστε οι περισσότεροι εκεί θα παναι 600 με 700 μπορεί να μείνουν Αθήνα αν τακτοποιηθούν ολα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες