Προπαίδευση ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Κι εγώ επιτυχών, τώρα θα πρέπει κάπως να μάθουμε με ποιο τρόπο θα μας ειδοποιήσουν όταν είναι να παρουσιαστούμε (mail, τηλέφωνο, ανάρτηση σε ιστοσελίδα κλπ) ώστε να έχουμε τον νου μας.
Ας χαρουμε τη σημερινη μερα και θα ερθει και η καταταξη. Μην αγχωνεσαι.Μπραβο σε ολους!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 9
Μπράβο παιδιά άντε με το καλό τώρα θα τα λέμε και από κοντά αυτά 💪
Καλησπέρα παιδια! Γνωρίζει καποιος να πει δυο λόγια για την θέση επιχειρήσεων/επικοινωνιών (εε) και επικοινωνιακών συστημάτων; Ευχαριστώ πολυ!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Χρισταρα συγχαρητηρια!XristosMP έγραψε:Ας χαρουμε τη σημερινη μερα και θα ερθει και η καταταξη. Μην αγχωνεσαι.Μπραβο σε ολους!
-
- Συνταγματάρχης
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που πετυχανε!
-
- Συνταγματάρχης
στον ασυρματο θα εισαι, καραβισια ειδικοτητα πανω απο 17 χρονια καραβι αλλα απο τις σχετικα καλες. Θα ασχολεισαι με τις επικοινωνιες κ τις διαβιβασειςWarwick έγραψε:Καλησπέρα παιδια! Γνωρίζει καποιος να πει δυο λόγια για την θέση επιχειρήσεων/επικοινωνιών (εε) και επικοινωνιακών συστημάτων; Ευχαριστώ πολυ!
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!HLEKTROLOGOS έγραψε:Χρισταρα συγχαρητηρια!XristosMP έγραψε:Ας χαρουμε τη σημερινη μερα και θα ερθει και η καταταξη. Μην αγχωνεσαι.Μπραβο σε ολους!
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους!Και εγώ επιτυχών στην ειδικότητα Πληροφορικής Λογισμικού και Κυβερνοάμυνας. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει εάν είναι καραβίσια, και με τι ασχολείται αυτή η ειδικότητα;
Ααα μάλιστα! Ομολογώ πως δεν ακούγεται καθόλου δελεαστικο!HLEKTROLOGOS έγραψε:στον ασυρματο θα εισαι, καραβισια ειδικοτητα πανω απο 17 χρονια καραβι αλλα απο τις σχετικα καλες. Θα ασχολεισαι με τις επικοινωνιες κ τις διαβιβασεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 19, 2021 5:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας παιδια κι εγω επιτυχων διαχειριστης λογιστικου. γενικα εχω ακουσει διαφορες γνωμες για αυτη την ειδικοτητα. θα μπορουσε να μου πει καποιος που γνωριζει πραγματικα ομως λιγα λογια για αυτη την ειδικοτητα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μπορεί να μου πει κάποιος τι θα κάνω ως ηλεκτρονικοε υπολογιστών και δικτύων?
Καλημέρα παιδία ερώτηση επιτρέπονται τα κινητά η θα μας τα πάρουν?
Διαχειριστής υλικού ξέρουμε κάποια πράγματα:;
Ξέρετε αν πρέπει να παρουμε εμείς σεντόνια από το σπίτι μας ή θα μας δώσουν οι ίδιοι στο ΠΝ; Και επίσης τι πραγματα πρέπει να πάρουμε μαζί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες