Προπαίδευση ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Απορίες γιά:Βασική εκπαίδευση
τη διαμονή και τους κανόνες των κέντρων προπαιδέυσεως ΠΝ
τις δραστηριότητες
τι επιτρέπεται να έχετε μαζί σας
Σχολεία ειδικοτήτων ΠΝ
ή οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε θα προσπαθήσω να μπαίνω όσο πιό συχνά μπορώ να απαντώ (λογω οικογενειακών προβλημάτων το τελευταίο καιρό μου είναι δύσκολο να απαντάω σε μηνύματα παιδιών και να μπαίνω συχνά)
Να είστε καλά όλοι!
τη διαμονή και τους κανόνες των κέντρων προπαιδέυσεως ΠΝ
τις δραστηριότητες
τι επιτρέπεται να έχετε μαζί σας
Σχολεία ειδικοτήτων ΠΝ
ή οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να ρωτήσετε θα προσπαθήσω να μπαίνω όσο πιό συχνά μπορώ να απαντώ (λογω οικογενειακών προβλημάτων το τελευταίο καιρό μου είναι δύσκολο να απαντάω σε μηνύματα παιδιών και να μπαίνω συχνά)
Να είστε καλά όλοι!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 9
Πολύ ωραίο θέμα ηλεκτρολόγε. Ειδικότητα αρμενιστης ναυτικού ποσο καιρό διαρκεί ή εκπαίδευση;
-
- Συνταγματάρχης
Η προπαιδευση 20-25 μερες μετα ορκωμοσια και μετα σχολεια ειδικοτητων επι περιπου 2 μηνες. Ειναι οι μεσοι οροι χρονικα μπορει κ να υπαρξουν αλλαγες τις οποιες οταν μαθω θα δημοσιευσω.Andreas2000 έγραψε:Πολύ ωραίο θέμα ηλεκτρολόγε. Ειδικότητα αρμενιστης ναυτικού ποσο καιρό διαρκεί ή εκπαίδευση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HLEKTROLOGOS την Τρί Ιουν 15, 2021 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ ωραια πρωτοβουλια φιλε μου και σε ευχαριστουμε.Προσωπικα εχω πληρη αγνοια για ολα τα παραπανω μιας και υπηρετησα τη θητεια μου στον Σ. Ξ.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
HLEKTROLOGOS έγραψε:Η προπαιδευση 20-25 μερες μετα ορκωμοσια και μετα σχολεια ειδικοτητων επι περιπου 2 μηνες. Ειναι οι μεσοι οροι χρονικα μπορει κ να υπαρξουν αλλαγες τις οποιες οταν μαθω θα δημοσιευσω.Andreas2000 έγραψε:Πολύ ωραίο θέμα ηλεκτρολόγε. Ειδικότητα αρμενιστης ναυτικού ποσο καιρό διαρκεί ή εκπαίδευση;
Τέλεια, ευχαριστώ
-
- Συνταγματάρχης
σαν εμενα και συ φανταρος στο 508μκτπ ριζια εβρου και μετα εποπ ναυτικο. Την πρωτη μερα βαρδιας ναυτικο στο κεντρο καννελοπουλος μου λενε φυλακιο 3-6. Με το που το ακουσα εμεινα με το σαγονι κατω επειδη νομιζα οτι θα ειναι φυλακιο τυπου ΣΞ και τελικα παω σ ενα φυλακιο με τηλεοραση κρεβαταρες ψυγειο αιρκοντισιον και ασυρματο. Ζωαρα το κεντρο στο ΠΝ ρεεεεεεXristosMP έγραψε:Πολυ ωραια πρωτοβουλια φιλε μου και σε ευχαριστουμε.Προσωπικα εχω πληρη αγνοια για ολα τα παραπανω μιας και υπηρετησα τη θητεια μου στον Σ. Ξ.
Φίλε ηλεκτολογε μια και είσαι μέσα εχεις καμία ιδέα πότε περίπου θα μας καλέσουν ;
Φτιαξε μας Ηλεκτρολογε, ωραια πραγματα.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 3
. Στο κέντρο καλά θα είσαι στο καράβι να σε δω...XristosMP έγραψε:Φτιαξε μας Ηλεκτρολογε, ωραια πραγματα.
Μια χαρα θα ειμαι και στα 2 πολιτης.Politis1994 έγραψε:. Στο κέντρο καλά θα είσαι στο καράβι να σε δω...XristosMP έγραψε:Φτιαξε μας Ηλεκτρολογε, ωραια πραγματα.
-
- Συνταγματάρχης
οσο θα εισαι στο κεντρο θα ειναι οι καλυτερες μερες σου στο ναυτικο. Ετσι ελεγαν και σε μενα αλλα δε τους πιστευα... ΑχχαχαχαXristosMP έγραψε:Φτιαξε μας Ηλεκτρολογε, ωραια πραγματα.
-
- Συνταγματάρχης
εσενα με τις ειδικοτητες που δηλωσες να σε δω...Politis1994 έγραψε:. Στο κέντρο καλά θα είσαι στο καράβι να σε δω...XristosMP έγραψε:Φτιαξε μας Ηλεκτρολογε, ωραια πραγματα.

-
- Συνταγματάρχης
εν καιρωStavran έγραψε:Φίλε ηλεκτολογε μια και είσαι μέσα εχεις καμία ιδέα πότε περίπου θα μας καλέσουν ;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Μιας και έχουμε ξανά τον ηλεκτρολόγο θα κάνω μια ερώτηση χαζή αλλά είναι κάτι που με απασχολεί... Η εκπαίδευση για τις ειδικότητες επαρκεί ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τα καράβια ή οποίος μπει με το καλό στα καράβια θα δει κανουργια πράγματα και θα πρέπει να στηριχθεί λίγο πολύ στις συμβουλές των πιο παλιών για την αρχή τουλαχιστον ; Πιστεύω οποίος περάσει θα θέλει να είναι τέντα στην υπηρεσία του και όχι κανένας τενεκές που να μην ξέρει τι του γίνετε εκεί μέσα
-
- Συνταγματάρχης
Τα σχολεια ειναι τυπικα και γενικης φυσεως μιας και πρεπει να εχεις πχ επαλ ηλεκτρολογου δε θα σου μαθουνε παπαδες αλλα θα σου δωσουν μια βαση. Στα καραβια θα μαθεις την δουλεια. Θα σας τα δειξουν ολα. Βεβαια σπανια θα ασχολειστε με την ειδικοτητα σας διοτι σαν νεοι θα σπασετε στα 2 απο την αγγαρεια και την βαρδια και τα μπαλακια.Andreas2000 έγραψε:Μιας και έχουμε ξανά τον ηλεκτρολόγο θα κάνω μια ερώτηση χαζή αλλά είναι κάτι που με απασχολεί... Η εκπαίδευση για τις ειδικότητες επαρκεί ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τα καράβια ή οποίος μπει με το καλό στα καράβια θα δει κανουργια πράγματα και θα πρέπει να στηριχθεί λίγο πολύ στις συμβουλές των πιο παλιών για την αρχή τουλαχιστον ; Πιστεύω οποίος περάσει θα θέλει να είναι τέντα στην υπηρεσία του και όχι κανένας τενεκές που να μην ξέρει τι του γίνετε εκεί μέσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες