To forum αναβαθμίστηκε
To forum αναβαθμίστηκε
Έφτιαξα το πρόβλημα με το login χρηστών με ελληνικά στο username
To forum αναβαθμίστηκε
Πιστεύω πως έφτιαξα και την αναζήτηση.
Ειδοποίησα και την εταιρεία που φτιάχνει το λογισμικό για τις αλλαγές ώστε να κάνουν το προϊόν τους multilingual.
Ειδοποίησα και την εταιρεία που φτιάχνει το λογισμικό για τις αλλαγές ώστε να κάνουν το προϊόν τους multilingual.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
To forum αναβαθμίστηκε
Γιαννη, κατι αλλο: Αρκετες φορες οταν θελω να γραψω μηνυμα την ωρα που κανω κλικ μεσα στο κειμενογραφο κολλαει κ δεν εμφανιζεται ο κερσορας... Γιατι γινεται αυτο; Και μετα αναγκαζομαι και παταω εντερ για να εμφανιστει καπου ο κερσορας και να γραψω αυτο που θελω
Dum spiro spero
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
To forum αναβαθμίστηκε
ωραιο ωραιο ναι και εμεις αυτο λεμε αλλα γιατι τοσα οθογραφικα λαθη;?IEEOEO έγραψε:Μπραβω αδερφια ωραιω το καινουργιο φορουμ.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
To forum αναβαθμίστηκε
μπραβο Γιαννη οργανομενος εισαι...yandr έγραψε:Πιστεύω πως έφτιαξα και την αναζήτηση.

To forum αναβαθμίστηκε
illy έγραψε:Γιαννη, κατι αλλο: Αρκετες φορες οταν θελω να γραψω μηνυμα την ωρα που κανω κλικ μεσα στο κειμενογραφο κολλαει κ δεν εμφανιζεται ο κερσορας... Γιατι γινεται αυτο; Και μετα αναγκαζομαι και παταω εντερ για να εμφανιστει καπου ο κερσορας και να γραψω αυτο που θελω
Μου το ανάφερε και άλλος αυτό.
Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει.
Καμιά φορά μου βγαίνει και εμένα αλλά πατώντας F5 διορθώνεται.
Re: To forum αναβαθμίστηκε
Το φόρουμ αναβαθμίστηκε χθες στην πλέον σύγχρονη έκδοση του λογισμικού. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν:
- Ένδειξη ότι έχετε γράψει σε μήνυμα σε ένα θέμα (κόκκινο αστεράκι)
- Βελάκι στα μηνύματα που έχουν παράθεση, το οποίο μεταφέρει τον αναγνώστη στο μήνυμα που παρατέθηκε
- Σύνδεσμος που μεταφέρει τον χρήστη στο πρώτο αδιάβαστο θέμα
Re: To forum αναβαθμίστηκε
Σήμερα προστέθηκαν 2 ακόμη δυνατότητες που αφορούν μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ σύντομα αναμένεται μία πολύ σημαντική αναβάθμιση.
Μηνύματα στη συζήτηση
Εμφανίζεται ο αριθμός των μηνυμάτων που εχει δημοσιεύσει ο χρήστης στην συγκεκριμένη συζήτηση.
Τελευταία 10 μηνύματα
Στο προφίλ του χρήστη εμφανίζονται τα τελευταια 10 μηνύματα που έχει γράψει ο χρήστης στο φόρουμ.

Εμφανίζεται ο αριθμός των μηνυμάτων που εχει δημοσιεύσει ο χρήστης στην συγκεκριμένη συζήτηση.

Στο προφίλ του χρήστη εμφανίζονται τα τελευταια 10 μηνύματα που έχει γράψει ο χρήστης στο φόρουμ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης