Κατόπιν καθολικής απαίτησης, το forum θα αναβαθμιστεί δραματικά. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο νέος κώδικας σε ποσοστό άνω το 95% και απομένουν:
Η μετάφραση του λογισμικού στα ελληνικά
Η μεταφορά των συζητήσεων που έχουμε εδώ στο νέο forum
Ειδικά για το πρώτο, θα χρειαστώ τη βοήθειά σας. Από 2-3 λέξεις να μεταφράσει κάθε χρήστης και η δουλειά θα ολοκληρωθεί τάχυστα. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν ας δηλώσουν εδώ την συμμετοχή τους.Ακόμη και η μικρή βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν:
Μεταφορά σε ισχυρή βάση δεδομένων SQL Server που προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και αντέχει χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα (σήμερα είμαστε σε Access )
Μεταφορά σε νέο server ολόκληρου του site, με αναμενόμενη βελτίωση της διαθεσιμότητας (λιγότερο downtime δηλαδή)
Αναβαθμισμένο λειτουργικό περιβάλλον (από την έκδοση 8.03 πάμε στην 9.55 για να καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η αναβάθμιση)
Δυνατότητα εύκολης ενσωμάτωσης Youtube βίντεο και άλλων πολυμέσων
Αναπτύσσω ένα shoutbox, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως chat για όσους το θέλουν και τα μηνύματα εμφανίζονται στην ίδια σελίδα του forum. Δεν έχω ολοκληρώσει αλλά πιστεύω να το πετύχω σχετικά εύκολα
Προβολή νεων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη του χρήστη
Ενσωματωμένο ημερολόγιο
Υπολογίζω να θέσω σε λειτουργία το νέο φορουμ σε 1-2 εβδομάδες, αν βοηθήσουν και λίγο οι στρατοπεδάρχες στον έλεγχο της λειτουργίας, γιατί προς το παρόν κοιμούνται
Πάντως σημερα εχω να πω οτι δεν μου εχει δημιουργηθει κανένα προβλημα ουτε στη συνδεση μου στη σελίδα, ουτε στα post ουτε πουθενα. Σε ευχαριστουμε για ολα, εισαι πολύ καλός που μας βοηθάς τοσο!
yandr από κομπιουτεριστικα έχω μαύρα μεσάνυχτα, αλλά για 2-3 λέξεις μετάφραση ίσως μπορώ να κάνω κάτι. θα χαρώ ιδιαίτερα να προσφέρω την όποια πενιχρή μου βοήθεια.
yardddd; Σε περιπτωση που ενα μελος (που ειχε κανει εγγραφη κανονικα) Τωρα μπαινει στο φορουμ αλλα εχει χαθει Η εγγραφη του και δε μπορει να κανει αλλη νεα εγγραφη τι φταιει; Η τι αλλο μπορει να κανει;(το προβλημα ειναι οτι πλεον δε μπορει να κανει εγγραφη) ... Για πες...
sauraki...4 έγραψε:yardddd; Σε περιπτωση που ενα μελος (που ειχε κανει εγγραφη κανονικα) Τωρα μπαινει στο φορουμ αλλα εχει χαθει Η εγγραφη του και δε μπορει να κανει αλλη νεα εγγραφη τι φταιει; Η τι αλλο μπορει να κανει;(το προβλημα ειναι οτι πλεον δε μπορει να κανει εγγραφη) ... Για πες...
Δεν υπάρχει η εγγραφή σου;
Στείλε ένα προχωπικό μήνυμα με το username/password που χρησιμοποιείς.
Εγω ειμαι η tzovana18 εδω και δυο μερες δν μπορουσα να συνδεθω με τα παλια μου στοιχεια στο foroum ουε νεα εγραφη μπορουσα να κανω αλλα με βοηθησε ενα παιδι απο δω να ξαναγραφτω! ξεκιναω παλι απο την αρχη δυστηχω αμμα μπορεσεις yandr να με βοηθεισεις να ξανασυνδεθω με το παλιο μου ονομα θα σε ευχαριστουσα θερμα!