Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Αυτο που λες ισχύει. Τώρα η μας δουλεύουν η δεν ξέρω κ εγω τι
Ο. Π. Κ. Ε
Έχω μιλήσει μαζί τους από καιρό και μίλησα ξανά και σήμερα μου εξήγησαν ότι μέχρι 30/10 θα έλεγχαν τα δικαιολογητιξα του σχολείου της στρατολογίας και ποινικό μητρώο θα τα έστελναν 31 του μηνός και εκεί στο αρχηγείο θα κοιτούσαν αγγλικά και υπολογιστές για εγγυροτηρα. Από την αρχη μου είπαν ότι από μέσα μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα μας καλέσουν για υπογραφή σύμβασης και ότι μιλάνε ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε εκπαίδευση. Θέλουν το αργότερο μέχρι 1 Δεκεμβρίου να είμαστε για εκπαίδευση. Μου είπαν ότι ένα πτυχίο για να βγει άκυρο πρέπει να είναι πλαστό και ότι αυτό που τους καθηστερει είναι τα ξενόγλωσσα που δεν έχουν στείλει ακόμα ολα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Ευχαριστουμε φιλε για τις πληροφοριες ας ελπισουμε να ειναι ετσι οπως τα λεςLkwwwq έγραψε:Έχω μιλήσει μαζί τους από καιρό και μίλησα ξανά και σήμερα μου εξήγησαν ότι μέχρι 30/10 θα έλεγχαν τα δικαιολογητιξα του σχολείου της στρατολογίας και ποινικό μητρώο θα τα έστελναν 31 του μηνός και εκεί στο αρχηγείο θα κοιτούσαν αγγλικά και υπολογιστές για εγγυροτηρα. Από την αρχη μου είπαν ότι από μέσα μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα μας καλέσουν για υπογραφή σύμβασης και ότι μιλάνε ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε εκπαίδευση. Θέλουν το αργότερο μέχρι 1 Δεκεμβρίου να είμαστε για εκπαίδευση. Μου είπαν ότι ένα πτυχίο για να βγει άκυρο πρέπει να είναι πλαστό και ότι αυτό που τους καθηστερει είναι τα ξενόγλωσσα που δεν έχουν στείλει ακόμα ολα
Αυτά μου είπανε στο τηλέφωνο παιδιά και εγώ ότι ακούω σας λέω και εγώ για σπίτι ψάχνω και ελπίζω να μην αργήσει. Αλλά όσες φορές μίλησα και με διαφορετικούς στο τηλέφωνο κάθε φορά μου είπανε ότι θα μας ειδοποιήσουν μέχρι τέλος του μηνα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Τέλους Νοεμβρίου αποτελέσματα τελευταίες πληροφορίες...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Φιλε μου καλησπέρα. Πήρες τηλ στον αριθμό Της προκυρηξης και στο ειπαν Η απλά εμαθες από κάπου αλλού.
-
- Επιλοχίας
αλλιωςAlexhsupra έγραψε:Φιλε μου καλησπέρα. Πήρες τηλ στον αριθμό Της προκυρηξης και στο ειπαν Η απλά εμαθες από κάπου αλλού.
-
- Επιλοχίας
βασικά η καθυστέρηση οφείλεται στα ξενόγλωσσα πτυχία. Αργούν να απαντήσουν ως προς την εγκυροτηταTrapezitis έγραψε:αλλιωςAlexhsupra έγραψε:Φιλε μου καλησπέρα. Πήρες τηλ στον αριθμό Της προκυρηξης και στο ειπαν Η απλά εμαθες από κάπου αλλού.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Εκπαιδευση θα μπουμε αμεσα ή θα παμε απο γεναρη μετα?
Ας πάρει και κάποιος άλλο τηλέφωνο να ρωτήσει πληροφορίες και ας τους πεις ποτέ μπαίνουμε μέσα γιατί θέλουμε να κοιτάξουμε για σπίτι
-
- Επιλοχίας
δεν το ξέρουν αυτό... Πρώτα θα γίνετε υπάλληλοι της τράπεζας και μετά εκπαίδευση. Οπότε πρώτα θα βγουν πίνακες προσληφθεντων μετά κάποια στιγμήη τράπεζα καλέσει για να κάνει την πρόσληψη και μετά Θα ζητήσει από την αστυνομία την εκπαίδευση μας... Οπότε δεν ξέρουν τίποτα τωραLkwwwq έγραψε:Ας πάρει και κάποιος άλλο τηλέφωνο να ρωτήσει πληροφορίες και ας τους πεις ποτέ μπαίνουμε μέσα γιατί θέλουμε να κοιτάξουμε για σπίτι
Η εγκυρότητα ηλεκτρονικά δεν γίνεται βάζοντας το κωδικό του πτυχίο σε κάθε σελίδα του φορέα και σου λέει αν είναι έγκυρο; Αυτοί γιατί στέλνουν τα πτυχία και περιμένουν τα ξενόγλωσσα και αργούν. Άρα από την στιγμή που δώσαμε δακτυλικά αποτυπώματα είμαστε μέσα και ειδικά αν τα πτυχία μας είναι γνήσια που εννοειται για να τα καταθέσουμε είναι εγκυρα
-
- Επιλοχίας
ναι οκ. Αν δεν πάρουν και επίσημα ότι είναι γνήσια δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να βγουν πίνακες προσληφθεντωνLkwwwq έγραψε:Η εγκυρότητα ηλεκτρονικά δεν γίνεται βάζοντας το κωδικό του πτυχίο σε κάθε σελίδα του φορέα και σου λέει αν είναι έγκυρο; Αυτοί γιατί στέλνουν τα πτυχία και περιμένουν τα ξενόγλωσσα και αργούν. Άρα από την στιγμή που δώσαμε δακτυλικά αποτυπώματα είμαστε μέσα και ειδικά αν τα πτυχία μας είναι γνήσια που εννοειται για να τα καταθέσουμε είναι εγκυρα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 39
Παιδιά στους ΕΦ όλη η διαδικασία Είχε γίνει το πολύ 3 μηνες μαζί με ΠΚΕ. Και μιλάμε Για 1500 άτομα. Και εδώ δεν μπορούν να βρούνε την εγκυρότητα Για τα πτυχία 76 ατομων και τακαιπωρουμαστε Τόσο καιρο; Έλεος δηλαδη
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Στους ειδικούς φρουρούς αν δεν κάνω λάθος την εγκυρότητα τα ποινικά μητρώα κλπ τα κάνανε ενώ ήταν τα παιδιά στην σχολή. Και γενικά τότε ήταν πολύ εξπρές η διαδικασία σε όλα, ήθελε η κυβέρνηση να ολοκληρώσει την διαδικασία όσο γρηγορότερα γίνεται. Τώρα δεν υπάρχει καμία βιασύνη από ότι φαίνεται. Ελπίζω τουλάχιστον η τράπεζα να θέλει να μας πάρει σύντομα και να τελειώνουμε αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της αστυνομίας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες