Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτο που λες ισχύει. Τώρα η μας δουλεύουν η δεν ξέρω κ εγω τι
Ο. Π. Κ. Ε
Lkwwwq
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Lkwwwq »

Έχω μιλήσει μαζί τους από καιρό και μίλησα ξανά και σήμερα μου εξήγησαν ότι μέχρι 30/10 θα έλεγχαν τα δικαιολογητιξα του σχολείου της στρατολογίας και ποινικό μητρώο θα τα έστελναν 31 του μηνός και εκεί στο αρχηγείο θα κοιτούσαν αγγλικά και υπολογιστές για εγγυροτηρα. Από την αρχη μου είπαν ότι από μέσα μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα μας καλέσουν για υπογραφή σύμβασης και ότι μιλάνε ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε εκπαίδευση. Θέλουν το αργότερο μέχρι 1 Δεκεμβρίου να είμαστε για εκπαίδευση. Μου είπαν ότι ένα πτυχίο για να βγει άκυρο πρέπει να είναι πλαστό και ότι αυτό που τους καθηστερει είναι τα ξενόγλωσσα που δεν έχουν στείλει ακόμα ολα
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Lkwwwq έγραψε:Έχω μιλήσει μαζί τους από καιρό και μίλησα ξανά και σήμερα μου εξήγησαν ότι μέχρι 30/10 θα έλεγχαν τα δικαιολογητιξα του σχολείου της στρατολογίας και ποινικό μητρώο θα τα έστελναν 31 του μηνός και εκεί στο αρχηγείο θα κοιτούσαν αγγλικά και υπολογιστές για εγγυροτηρα. Από την αρχη μου είπαν ότι από μέσα μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα μας καλέσουν για υπογραφή σύμβασης και ότι μιλάνε ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε εκπαίδευση. Θέλουν το αργότερο μέχρι 1 Δεκεμβρίου να είμαστε για εκπαίδευση. Μου είπαν ότι ένα πτυχίο για να βγει άκυρο πρέπει να είναι πλαστό και ότι αυτό που τους καθηστερει είναι τα ξενόγλωσσα που δεν έχουν στείλει ακόμα ολα
Ευχαριστουμε φιλε για τις πληροφοριες ας ελπισουμε να ειναι ετσι οπως τα λες

Lkwwwq
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lkwwwq »

Αυτά μου είπανε στο τηλέφωνο παιδιά και εγώ ότι ακούω σας λέω και εγώ για σπίτι ψάχνω και ελπίζω να μην αργήσει. Αλλά όσες φορές μίλησα και με διαφορετικούς στο τηλέφωνο κάθε φορά μου είπανε ότι θα μας ειδοποιήσουν μέχρι τέλος του μηνα
Trapezitis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από Trapezitis »

Τέλους Νοεμβρίου αποτελέσματα τελευταίες πληροφορίες...
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Alexhsupra »

Φιλε μου καλησπέρα. Πήρες τηλ στον αριθμό Της προκυρηξης και στο ειπαν Η απλά εμαθες από κάπου αλλού.
Trapezitis
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Alexhsupra έγραψε:Φιλε μου καλησπέρα. Πήρες τηλ στον αριθμό Της προκυρηξης και στο ειπαν Η απλά εμαθες από κάπου αλλού.
αλλιως
Trapezitis
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Trapezitis έγραψε:
Alexhsupra έγραψε:Φιλε μου καλησπέρα. Πήρες τηλ στον αριθμό Της προκυρηξης και στο ειπαν Η απλά εμαθες από κάπου αλλού.
αλλιως
βασικά η καθυστέρηση οφείλεται στα ξενόγλωσσα πτυχία. Αργούν να απαντήσουν ως προς την εγκυροτητα
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Εκπαιδευση θα μπουμε αμεσα ή θα παμε απο γεναρη μετα?
Lkwwwq
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lkwwwq »

Ας πάρει και κάποιος άλλο τηλέφωνο να ρωτήσει πληροφορίες και ας τους πεις ποτέ μπαίνουμε μέσα γιατί θέλουμε να κοιτάξουμε για σπίτι
Trapezitis
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Lkwwwq έγραψε:Ας πάρει και κάποιος άλλο τηλέφωνο να ρωτήσει πληροφορίες και ας τους πεις ποτέ μπαίνουμε μέσα γιατί θέλουμε να κοιτάξουμε για σπίτι
δεν το ξέρουν αυτό... Πρώτα θα γίνετε υπάλληλοι της τράπεζας και μετά εκπαίδευση. Οπότε πρώτα θα βγουν πίνακες προσληφθεντων μετά κάποια στιγμήη τράπεζα καλέσει για να κάνει την πρόσληψη και μετά Θα ζητήσει από την αστυνομία την εκπαίδευση μας... Οπότε δεν ξέρουν τίποτα τωρα
Lkwwwq
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lkwwwq »

Η εγκυρότητα ηλεκτρονικά δεν γίνεται βάζοντας το κωδικό του πτυχίο σε κάθε σελίδα του φορέα και σου λέει αν είναι έγκυρο; Αυτοί γιατί στέλνουν τα πτυχία και περιμένουν τα ξενόγλωσσα και αργούν. Άρα από την στιγμή που δώσαμε δακτυλικά αποτυπώματα είμαστε μέσα και ειδικά αν τα πτυχία μας είναι γνήσια που εννοειται για να τα καταθέσουμε είναι εγκυρα
Trapezitis
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Lkwwwq έγραψε:Η εγκυρότητα ηλεκτρονικά δεν γίνεται βάζοντας το κωδικό του πτυχίο σε κάθε σελίδα του φορέα και σου λέει αν είναι έγκυρο; Αυτοί γιατί στέλνουν τα πτυχία και περιμένουν τα ξενόγλωσσα και αργούν. Άρα από την στιγμή που δώσαμε δακτυλικά αποτυπώματα είμαστε μέσα και ειδικά αν τα πτυχία μας είναι γνήσια που εννοειται για να τα καταθέσουμε είναι εγκυρα
ναι οκ. Αν δεν πάρουν και επίσημα ότι είναι γνήσια δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να βγουν πίνακες προσληφθεντων
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Alexhsupra »

Παιδιά στους ΕΦ όλη η διαδικασία Είχε γίνει το πολύ 3 μηνες μαζί με ΠΚΕ. Και μιλάμε Για 1500 άτομα. Και εδώ δεν μπορούν να βρούνε την εγκυρότητα Για τα πτυχία 76 ατομων και τακαιπωρουμαστε Τόσο καιρο; Έλεος δηλαδη
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Στους ειδικούς φρουρούς αν δεν κάνω λάθος την εγκυρότητα τα ποινικά μητρώα κλπ τα κάνανε ενώ ήταν τα παιδιά στην σχολή. Και γενικά τότε ήταν πολύ εξπρές η διαδικασία σε όλα, ήθελε η κυβέρνηση να ολοκληρώσει την διαδικασία όσο γρηγορότερα γίνεται. Τώρα δεν υπάρχει καμία βιασύνη από ότι φαίνεται. Ελπίζω τουλάχιστον η τράπεζα να θέλει να μας πάρει σύντομα και να τελειώνουμε αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της αστυνομίας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες