Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Αυτό βέβαια ότι δεν δέχτηκαν την θέση πως έγινε δε ξέρω. Δεν μας ρώτησαν κιόλας, εκτός κι αν τους πήραν να παραλάβουν καρτέλες και τους είπαν δεν έρχομαι (;)
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Κοίτα 4 σενάρια υπάρχουν. Η πανε εποπ. Η περιμένουν κάποιοι πτυχιούχοι την προκήρυξη τις πυροσβεστικης που περνει τωρα 150 ατομα. Η κάποιος πχ αθηναίος να περασε Θεσσαλονίκη πχ και να ειναι περασμένους οππι πραγμα που ισως κατσει οππι γιατι ειναι σπιτι του. Κ το αλλο ειναι να βρήκε μια πολυ καλη δουλειά εξω κ ισως να μην γνωριζει τι παει να πει ττε. Αυτα βλεπω εγω. Πχ στην δικη μ κατηγορία είναι 5 ατομα περασμένα οππι και αλλοι 6 επιλαχών σε πολυ κοντινή θεση. Θα δείξει παντος. Λιγα τα ατομα σε αυτή την προκήρυξη κ θα γίνει σφαγη για ποιος θα μπει. Ειδικα στα αθλήματα αν τα τηρήσουν οπως πρεπει
Ο. Π. Κ. Ε
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kratoss »

Η Αθήνα είχε την χαμηλότερη βάση. Για τους 150 πυροσβέστες δεν ξέρω γιατί θα είναι μεγάλο ρίσκο αφού μπορεί να μην τον πάρουν τελικά. Στο ότι πολλοί δε γνωρίζουν τι εστι ΤτΕ σίγουρα και το ότι είχε πολύ λίγες αιτήσεις ειδικά στην β κατηγορία με 100 αιτήσεις μόνο. Πάλι καλά δεν μαθεύτηκε και παρά πολύ, αν δεις στους οππι έχει άτομα που θα ήταν μέσα αν είχαν κάνει αίτηση στην τράπεζα συν άλλοι που θα είχαν κάνει αν την είχαν πάρει χαμπάρι. Τώρα για τα αθλήματα δεν νομίζω να κοπούν και παρά πολλοί είτε είναι αυστηροί είτε όχι. Οι κοπέλες είναι και ελάχιστες άλλωστε που κόβονται πιο εύκολα συνήθως.
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kratoss »

Πάντως ότι κάποιος μπορεί να μην εκτιμήσει την ευκαιρία που έχει για την τράπεζα είναι γεγονός και να την αφήσει για μια καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Κοίταξε στα αθληματα οι περισσότεροι απο α κατηγορία κ παλι οχι πολλοί. Στην β 20 άτομα πάμε ολα κ ολα. Το καλο θα ηταν να παρει και τους +25 που ελεγε και να μπουμε επιτυχών επιλαχων. Θα δειξει. Φτασαμε στην πηγή ας πιούμε κ νερο.
Ο. Π. Κ. Ε
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Να ρωτησω την ακτινογραφια την θελει αναγκαστικα σε cd γιατι εμενα στο νοσοκομειο δεν μου εδωσαν κατι μονο την ακτινογραφια
karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από karaflas325 »

GiorgosM82 έγραψε:Να ρωτησω την ακτινογραφια την θελει αναγκαστικα σε cd γιατι εμενα στο νοσοκομειο δεν μου εδωσαν κατι μονο την ακτινογραφια

οχι φιλε. Και γω κανονικα την εχω. Το λεει και στην προκηρυξη. Ολα καλα

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ωραια, επισης στο νοσοκομειο που πηγα μου λεει εχεις βγαλει προσφατα ακτινογραφια 6 ιουνιου Και μου λεει θα δωσεις αυτη δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα
Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Teoteo »

Λογικά απλά κάποιος που τηλεφωνηθηκε να πάρει την καρτέλα είπε ότι δεν θα την πάρει ... Και ενημέρωσαν τον ΑΣΕΠ τα τμήματα... Αρά ίσως να είναι και επιτυχών ποτέ δεν ξέρεις...
ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Teoteo έγραψε:Λογικά απλά κάποιος που τηλεφωνηθηκε να πάρει την καρτέλα είπε ότι δεν θα την πάρει ... Και ενημέρωσαν τον ΑΣΕΠ τα τμήματα... Αρά ίσως να είναι και επιτυχών ποτέ δεν ξέρεις...
καμμια σχέση με ασεπ πλέον. Όποιος δεν πάρει μέρος στα πκε θεωρηται ότι εγκατέλειψε είτε είναι επιτυχών η επιλαχών. Οπότε αν αληθεύει ότι εγκατέλειψαν 2 ατομα. Τότε στα πκε θ είναι 103 κ ουτο καθεξής. Απλά αν ήταν επιτυχόντες αναπληρωνοντε από επιλαχωντες βάση αριθμού μοριων... Και μεταξύ μας δεν σκοτιζετε κάνεις πόσοι θ εγκαταλςιψουν η κοπούν.
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στην προκηρυξη παντως ειδα οτι λεει οι υγειονομικες εξετασεις μπορουν να γινουν απο την ημερα της προκηρυξης και μετα οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα με ακτινογραφια 2 μηνες πριν
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kratoss »

Καλά ναι κριμα είναι να φας την ακτινοβολία πάλι. Να ήταν άλλη εξέταση οκ.
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Kratoss έγραψε:Καλά ναι κριμα είναι να φας την ακτινοβολία πάλι. Να ήταν άλλη εξέταση οκ.
Αυτο μου ειπε και αυτος ειδε την ακτινογραφια αυτη μου λεει αφου ισχυει ακομα, σημειωσε στο χαρτι εξεταση σημερινη εβαλε σφραγιδα Αλλα απο ακτινογραφια του ιουνιου, ο ιδιος γιατρος ηταν και τοτε με ιδια σφραγιδα οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα

spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από spyros94 »

Καλησπερα σε όλους!Μιας και τελείωσα με τους γιατρούς (Ακτινογραφία έβγαλα 2 φακέλους για να δώσω τον ένα στην ΟΠΠΙ όταν μας δώσουν καρτέλες) ... Σχετικά με τον καρδιολόγο ξέρετε αν πρέπει να είναι πρόσφατο το καρδιογράφημα; Γιατί έκανα Ιούλιο εξετάσεις και τώρα με ξαναείδε αλλά όχι με νέο καρδιογράφημα προφανώς) ...

Αν δεν ξέρει κάποιος να απαντήσει αν χρειάζομαι πιο πρόσφατο του Αυγούστου μπορεί να μου πει που μπορώ να απευθυνθώ για διευκρινίσεις;

Ευχαριστώ

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

spyros94 έγραψε:Καλησπερα σε όλους!Μιας και τελείωσα με τους γιατρούς (Ακτινογραφία έβγαλα 2 φακέλους για να δώσω τον ένα στην ΟΠΠΙ όταν μας δώσουν καρτέλες) ... Σχετικά με τον καρδιολόγο ξέρετε αν πρέπει να είναι πρόσφατο το καρδιογράφημα; Γιατί έκανα Ιούλιο εξετάσεις και τώρα με ξαναείδε αλλά όχι με νέο καρδιογράφημα προφανώς) ...

Αν δεν ξέρει κάποιος να απαντήσει αν χρειάζομαι πιο πρόσφατο του Αυγούστου μπορεί να μου πει που μπορώ να απευθυνθώ για διευκρινίσεις;

Ευχαριστώ

φιλε στην προκηρυξη ελεγε οι υγειονομικες μπορουν να γινουν απο την στιγμη της προκηρυξεις και μετα οποτε δεν νομιζω να εχεις θεμα... Και μενα η ακτινιγραφια του ιουνιου ειναι και κοιταξε αυτη δεν μου εβγαλε αλλη

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης