Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Αυτό βέβαια ότι δεν δέχτηκαν την θέση πως έγινε δε ξέρω. Δεν μας ρώτησαν κιόλας, εκτός κι αν τους πήραν να παραλάβουν καρτέλες και τους είπαν δεν έρχομαι (;)
Κοίτα 4 σενάρια υπάρχουν. Η πανε εποπ. Η περιμένουν κάποιοι πτυχιούχοι την προκήρυξη τις πυροσβεστικης που περνει τωρα 150 ατομα. Η κάποιος πχ αθηναίος να περασε Θεσσαλονίκη πχ και να ειναι περασμένους οππι πραγμα που ισως κατσει οππι γιατι ειναι σπιτι του. Κ το αλλο ειναι να βρήκε μια πολυ καλη δουλειά εξω κ ισως να μην γνωριζει τι παει να πει ττε. Αυτα βλεπω εγω. Πχ στην δικη μ κατηγορία είναι 5 ατομα περασμένα οππι και αλλοι 6 επιλαχών σε πολυ κοντινή θεση. Θα δείξει παντος. Λιγα τα ατομα σε αυτή την προκήρυξη κ θα γίνει σφαγη για ποιος θα μπει. Ειδικα στα αθλήματα αν τα τηρήσουν οπως πρεπει
Ο. Π. Κ. Ε
-
Η Αθήνα είχε την χαμηλότερη βάση. Για τους 150 πυροσβέστες δεν ξέρω γιατί θα είναι μεγάλο ρίσκο αφού μπορεί να μην τον πάρουν τελικά. Στο ότι πολλοί δε γνωρίζουν τι εστι ΤτΕ σίγουρα και το ότι είχε πολύ λίγες αιτήσεις ειδικά στην β κατηγορία με 100 αιτήσεις μόνο. Πάλι καλά δεν μαθεύτηκε και παρά πολύ, αν δεις στους οππι έχει άτομα που θα ήταν μέσα αν είχαν κάνει αίτηση στην τράπεζα συν άλλοι που θα είχαν κάνει αν την είχαν πάρει χαμπάρι. Τώρα για τα αθλήματα δεν νομίζω να κοπούν και παρά πολλοί είτε είναι αυστηροί είτε όχι. Οι κοπέλες είναι και ελάχιστες άλλωστε που κόβονται πιο εύκολα συνήθως.
-
Πάντως ότι κάποιος μπορεί να μην εκτιμήσει την ευκαιρία που έχει για την τράπεζα είναι γεγονός και να την αφήσει για μια καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.
Κοίταξε στα αθληματα οι περισσότεροι απο α κατηγορία κ παλι οχι πολλοί. Στην β 20 άτομα πάμε ολα κ ολα. Το καλο θα ηταν να παρει και τους +25 που ελεγε και να μπουμε επιτυχών επιλαχων. Θα δειξει. Φτασαμε στην πηγή ας πιούμε κ νερο.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Να ρωτησω την ακτινογραφια την θελει αναγκαστικα σε cd γιατι εμενα στο νοσοκομειο δεν μου εδωσαν κατι μονο την ακτινογραφια
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
GiorgosM82 έγραψε:Να ρωτησω την ακτινογραφια την θελει αναγκαστικα σε cd γιατι εμενα στο νοσοκομειο δεν μου εδωσαν κατι μονο την ακτινογραφια
οχι φιλε. Και γω κανονικα την εχω. Το λεει και στην προκηρυξη. Ολα καλα
-
- Ταγματάρχης
Ωραια, επισης στο νοσοκομειο που πηγα μου λεει εχεις βγαλει προσφατα ακτινογραφια 6 ιουνιου Και μου λεει θα δωσεις αυτη δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα
Λογικά απλά κάποιος που τηλεφωνηθηκε να πάρει την καρτέλα είπε ότι δεν θα την πάρει ... Και ενημέρωσαν τον ΑΣΕΠ τα τμήματα... Αρά ίσως να είναι και επιτυχών ποτέ δεν ξέρεις...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
καμμια σχέση με ασεπ πλέον. Όποιος δεν πάρει μέρος στα πκε θεωρηται ότι εγκατέλειψε είτε είναι επιτυχών η επιλαχών. Οπότε αν αληθεύει ότι εγκατέλειψαν 2 ατομα. Τότε στα πκε θ είναι 103 κ ουτο καθεξής. Απλά αν ήταν επιτυχόντες αναπληρωνοντε από επιλαχωντες βάση αριθμού μοριων... Και μεταξύ μας δεν σκοτιζετε κάνεις πόσοι θ εγκαταλςιψουν η κοπούν.Teoteo έγραψε:Λογικά απλά κάποιος που τηλεφωνηθηκε να πάρει την καρτέλα είπε ότι δεν θα την πάρει ... Και ενημέρωσαν τον ΑΣΕΠ τα τμήματα... Αρά ίσως να είναι και επιτυχών ποτέ δεν ξέρεις...
-
- Ταγματάρχης
Στην προκηρυξη παντως ειδα οτι λεει οι υγειονομικες εξετασεις μπορουν να γινουν απο την ημερα της προκηρυξης και μετα οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα με ακτινογραφια 2 μηνες πριν
-
Καλά ναι κριμα είναι να φας την ακτινοβολία πάλι. Να ήταν άλλη εξέταση οκ.
-
- Ταγματάρχης
Αυτο μου ειπε και αυτος ειδε την ακτινογραφια αυτη μου λεει αφου ισχυει ακομα, σημειωσε στο χαρτι εξεταση σημερινη εβαλε σφραγιδα Αλλα απο ακτινογραφια του ιουνιου, ο ιδιος γιατρος ηταν και τοτε με ιδια σφραγιδα οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημαKratoss έγραψε:Καλά ναι κριμα είναι να φας την ακτινοβολία πάλι. Να ήταν άλλη εξέταση οκ.
Καλησπερα σε όλους!Μιας και τελείωσα με τους γιατρούς (Ακτινογραφία έβγαλα 2 φακέλους για να δώσω τον ένα στην ΟΠΠΙ όταν μας δώσουν καρτέλες) ... Σχετικά με τον καρδιολόγο ξέρετε αν πρέπει να είναι πρόσφατο το καρδιογράφημα; Γιατί έκανα Ιούλιο εξετάσεις και τώρα με ξαναείδε αλλά όχι με νέο καρδιογράφημα προφανώς) ...
Αν δεν ξέρει κάποιος να απαντήσει αν χρειάζομαι πιο πρόσφατο του Αυγούστου μπορεί να μου πει που μπορώ να απευθυνθώ για διευκρινίσεις;
Ευχαριστώ
Αν δεν ξέρει κάποιος να απαντήσει αν χρειάζομαι πιο πρόσφατο του Αυγούστου μπορεί να μου πει που μπορώ να απευθυνθώ για διευκρινίσεις;
Ευχαριστώ
-
- Ταγματάρχης
φιλε στην προκηρυξη ελεγε οι υγειονομικες μπορουν να γινουν απο την στιγμη της προκηρυξεις και μετα οποτε δεν νομιζω να εχεις θεμα... Και μενα η ακτινιγραφια του ιουνιου ειναι και κοιταξε αυτη δεν μου εβγαλε αλληspyros94 έγραψε:Καλησπερα σε όλους!Μιας και τελείωσα με τους γιατρούς (Ακτινογραφία έβγαλα 2 φακέλους για να δώσω τον ένα στην ΟΠΠΙ όταν μας δώσουν καρτέλες) ... Σχετικά με τον καρδιολόγο ξέρετε αν πρέπει να είναι πρόσφατο το καρδιογράφημα; Γιατί έκανα Ιούλιο εξετάσεις και τώρα με ξαναείδε αλλά όχι με νέο καρδιογράφημα προφανώς) ...
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες