Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από karaflas325 »

pepegas έγραψε:Το οτι ξες τι σημαινει το ονομα μου με χαροποιει... Πες με λιγο τωρα ομως πως αισθανεσαι που σε εφαγε την θεση ενας 22χρονος

ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιούλ 09, 2021 3:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Το pepegas τι σημαίνει τι έχει αυτό το όνομα; "εε πάτε ρε καμμια θάλασσα... Τι κοκοριμαχιες είναι αυτές... Αφήστε χώρο για χρήσιμα κ επικοδημιτικα σχόλια.

NikosChar95
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από NikosChar95 »

Παιδιά δεν υπάρχει Λόγος να τσωνεστε και λοιπα. Είμαστε εδώ όλοι Να ανταλλάζουμε απόψεις Και τυχόν Πληροφορίες. Οχι να πούμε ποιος έφαγε, ποιον. Πέφτει το επίπεδο Της ομάδας και Δεν υπάρχει Λόγος.
karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από karaflas325 »

NikosChar95 έγραψε:Παιδιά δεν υπάρχει Λόγος να τσωνεστε και λοιπα. Είμαστε εδώ όλοι Να ανταλλάζουμε απόψεις Και τυχόν Πληροφορίες. Οχι να πούμε ποιος έφαγε, ποιον. Πέφτει το επίπεδο Της ομάδας και Δεν υπάρχει Λόγος.

Ξεκάθαρα.

ΕΛ. ΑΣ
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Ηρεμιααα
Nic27
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Nic27 »

Ωραιο επιπεδο... Δωστε τελος, ωριμαστε λιγο Και σταματηστε τους χαρακτηρισμους.

Το οτι μιλατε ορισμενοι πισω Απο μια οθονη και καταφευγετε σε υβρεις και προσβολες, δειχνει το επιπεδο της παιδειας σας (ανυπαρκτο) και την ανωριμότητά σας.

Τουλαχιστον οι πιο συνετοι μην ενδιδετε στη βλακεια των υπόλοιπων. Θα βαρεθουν και θα σταματησουν. Απαντώντας τους, το μονο που κανετε ειναι να τους δινετε αξια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 10, 2021 10:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pepegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από pepegas »

Nic27 έγραψε:Ωραιο επιπεδο... Δωστε τελος, ωριμαστε λιγο Και σταματηστε τους χαρακτηρισμους.

Το οτι μιλατε ορισμενοι πισω Απο μια οθονη και καταφευγετε σε υβρεις και προσβολες, δειχνει το επιπεδο της παιδειας σας (ανυπαρκτο) και την ανωριμότητά σας.

Τουλαχιστον οι πιο συνετοι μην ενδιδετε στη βλακεια των υπόλοιπων. Θα βαρεθουν και θα σταματησουν. Απαντώντας τους, το μονο που κανετε ειναι να τους δινετε αξια.

Για να δουμε την αξια σου...

Πιστευεις θα ακυρωθει η προκυρηξη;

E.K.A.M-CTSFO
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από MakisD »

pepegas έγραψε:
Nic27 έγραψε:Ωραιο επιπεδο... Δωστε τελος, ωριμαστε λιγο Και σταματηστε τους χαρακτηρισμους.

Δεν το πιστεύει φίλε να ξέρεις πρέπει να ακυρώθηκε εγω το έμαθα από τον θείο μου που είναι αξιωματικός στην πυροσβεστική

Nic27
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Nic27 »

Pepegas και MakisD θα βγει ανακοινωση και θα ξερω κι εγω κι εσυ και ο παραδιπλα. Εχει καταντησει αηδια, συνελθετε
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από MakisD »

Nic27 έγραψε:Pepegas και MakisD θα βγει ανακοινωση και θα ξερω κι εγω κι εσυ και ο παραδιπλα. Εχει καταντησει αηδια, συνελθετε
Δεν με νοιάζει καν νικ εγω είμαι στρατό ακόμα απλα ψάχνομαι για προκηρύξεις και απλα μου το ανέφερε αυτό δεν εκανα χαρτιά εδώ
Άβαταρ μέλους
pepegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από pepegas »

MakisD έγραψε:
pepegas έγραψε:

Δεν το πιστεύει φίλε να ξέρεις πρέπει να ακυρώθηκε εγω το έμαθα από τον θείο μου που είναι αξιωματικός στην πυροσβεστική

Μπρο δεν λες τον θειο σου να ερθει κιολας μια απο εδω γιατι απεγκλωβιστηκε το γατι μου στο ασανσερ. Ευχαριστω!

E.K.A.M-CTSFO
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EcoMike »

Pepegas εσύ είσαι τόσο σίγουρος δηλαδή ότι ολα κυλούν ομαλά με τη προκήρυξη; Έχεις τέτοια πληροφόρηση;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Μάκη μπορεις να. Μαθεις ακριβός απο ποιόν ακυρώθηκε και το γιατί; Γιατι κ γιά το στε οτι ακυρώθηκε είπαν αλλα ολες οι αποφάσεις του στε καμία δεν έγραφε κατι τετοιο. Κ ολες εκδικάζονται αμεσα. Οποτε ειναι ακυρο. Αναμονή για αποτελέσματα λογικα.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
pepegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από pepegas »

EcoMike έγραψε:Pepegas εσύ είσαι τόσο σίγουρος δηλαδή ότι ολα κυλούν ομαλά με τη προκήρυξη;Έχεις τέτοια πληροφόρηση;

ο ασεπ δινει διορια να ανακοινωθουν οι πινακες απο 1 εως 4 μηνες... Επομενος αν γουσταρουν το ανακοινωνουν τον 4ο μηνα

E.K.A.M-CTSFO
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Όχι ότι αποκλείω το να υπάρχει θέμα με την προκήρυξη αλλά να μην ξέρουν τίποτα στην αστυνομία και στην τράπεζα της Ελλάδος που τους αφορά και να ξέρουν στην πυροσβεστική που ούτε για τις δικές της προκηρύξεις δεν ξέρει καλά καλά ακούγεται ακραίο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες