Το pepegas τι σημαίνει τι έχει αυτό το όνομα; "εε πάτε ρε καμμια θάλασσα... Τι κοκοριμαχιες είναι αυτές... Αφήστε χώρο για χρήσιμα κ επικοδημιτικα σχόλια.
Παιδιά δεν υπάρχει Λόγος να τσωνεστε και λοιπα. Είμαστε εδώ όλοι Να ανταλλάζουμε απόψεις Και τυχόν Πληροφορίες. Οχι να πούμε ποιος έφαγε, ποιον. Πέφτει το επίπεδο Της ομάδας και Δεν υπάρχει Λόγος.
NikosChar95 έγραψε:Παιδιά δεν υπάρχει Λόγος να τσωνεστε και λοιπα. Είμαστε εδώ όλοι Να ανταλλάζουμε απόψεις Και τυχόν Πληροφορίες. Οχι να πούμε ποιος έφαγε, ποιον. Πέφτει το επίπεδο Της ομάδας και Δεν υπάρχει Λόγος.
Ωραιο επιπεδο... Δωστε τελος, ωριμαστε λιγο Και σταματηστε τους χαρακτηρισμους.
Το οτι μιλατε ορισμενοι πισω Απο μια οθονη και καταφευγετε σε υβρεις και προσβολες, δειχνει το επιπεδο της παιδειας σας (ανυπαρκτο) και την ανωριμότητά σας.
Τουλαχιστον οι πιο συνετοι μην ενδιδετε στη βλακεια των υπόλοιπων. Θα βαρεθουν και θα σταματησουν. Απαντώντας τους, το μονο που κανετε ειναι να τους δινετε αξια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 10, 2021 10:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nic27 έγραψε:Ωραιο επιπεδο... Δωστε τελος, ωριμαστε λιγο Και σταματηστε τους χαρακτηρισμους.
Το οτι μιλατε ορισμενοι πισω Απο μια οθονη και καταφευγετε σε υβρεις και προσβολες, δειχνει το επιπεδο της παιδειας σας (ανυπαρκτο) και την ανωριμότητά σας.
Τουλαχιστον οι πιο συνετοι μην ενδιδετε στη βλακεια των υπόλοιπων. Θα βαρεθουν και θα σταματησουν. Απαντώντας τους, το μονο που κανετε ειναι να τους δινετε αξια.
Nic27 έγραψε:Ωραιο επιπεδο... Δωστε τελος, ωριμαστε λιγο Και σταματηστε τους χαρακτηρισμους.
Για να δουμε την αξια σου...
Πιστευεις θα ακυρωθει η προκυρηξη;
Δεν το πιστεύει φίλε να ξέρεις πρέπει να ακυρώθηκε εγω το έμαθα από τον θείο μου που είναι αξιωματικός στην πυροσβεστική
Για να δουμε την αξια σου...
Πιστευεις θα ακυρωθει η προκυρηξη;
Δεν το πιστεύει φίλε να ξέρεις πρέπει να ακυρώθηκε εγω το έμαθα από τον θείο μου που είναι αξιωματικός στην πυροσβεστική
Μπρο δεν λες τον θειο σου να ερθει κιολας μια απο εδω γιατι απεγκλωβιστηκε το γατι μου στο ασανσερ. Ευχαριστω!
Όχι ότι αποκλείω το να υπάρχει θέμα με την προκήρυξη αλλά να μην ξέρουν τίποτα στην αστυνομία και στην τράπεζα της Ελλάδος που τους αφορά και να ξέρουν στην πυροσβεστική που ούτε για τις δικές της προκηρύξεις δεν ξέρει καλά καλά ακούγεται ακραίο.