Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Καλησπέρα, ναι χρειάζεται να βάλουμε και τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση θα μπουν με επίκληση από το μητρώο. Λογικα για εντοπιότητα μήπως σε κάποιο ΚΕΠ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Vaggelismp έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση Για να καταλαβω. Έστω ότι δηλώνω το 213 που ειναι εξ. Στο Κορυδαλλό. Εχω το ΙΕΚ και 20 μήνες σαν σεκιουριτι. Διεκδικω μόνο τις 5 θέσεις γενικής με προυπηρεσια η όλες όσες έχουν τον κωδικό 213;
Όλες τις διεκδικείς φίλε, και επίσης να ξέρεις αν δε βρεθούν στις κατηγορίες πολυτέκνων κτλ παίρνουν από μας που είμαστε γενικής κατηγορίας.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Αυτό που έγινε τώρα με τη μοριοδότηση πιστεύετε ότι είναι υπέρ μας για τους Β επικουρικούς ;
Παιδιά τα δικαιολογοτικα τριτεκνιας, προϋπηρεσίας απολυτήριο κλπ τα στέλνουμε μαζί με την αίτηση ηλεκτρονικα;
Loxiaman
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποτι γράφει η προκήρυξη δε χρειάζονται μετάφραση γλώσσες όπως αγγλικά. Για την επικύρωση θέλω και εγώ ενημέρωση απο κάποιον που γνωρίζει. Παλιότερα σε προκυρηξη ειδικών φρουρών ήθελε πάντως.Panos999 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση τα πτυχία αγγλικών που αναφέρει στο παράρτημα Γ δε θέλουν μετάφραση στα ελληνικά η τα θέλουν όλα και σφραγίδα από δικηγόρο
Επιβεβαιώνω την απορία σας. Τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά είναι οι γλώσσες που εξαιρούνται της μετάφρασης. Όμως προσοχή! Όσοι δεν έχετε πάρει το κρατικό και έχετε πάρει από ιδιωτικό φορέα (πχ Lower Michigan) τότε απαιτείται επικύρωση του φωτοαντιγραφου που θα επισυνάψετε στην αίτηση από δικηγόρο!Sam_wise έγραψε:Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποτι γράφει η προκήρυξη δε χρειάζονται μετάφραση γλώσσες όπως αγγλικά. Για την επικύρωση θέλω και εγώ ενημέρωση απο κάποιον που γνωρίζει. Παλιότερα σε προκυρηξη ειδικών φρουρών ήθελε πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 16, 2021 8:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση αν μπορείτε . Η πιστοποίηση security χωρίς όμως να δηλώσω προϋπηρεσία πιάνετε σαν έξτρα μόρια η πιστοποίηση ;
kostaspapa95 έγραψε:Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση αν μπορείτε. Η πιστοποίηση security χωρίς όμως να δηλώσω προϋπηρεσία πιάνετε σαν έξτρα μόρια η πιστοποίηση ;
Ποια πιστοποίηση; Από ΙΕΚ ή μήπως λες από ΚΕΜΕΑ γιατί ορισμένοι λένε και πιστοποίηση το ΚΕΜΕΑ...
Amavati άρα εγώ που έχω το Toeic για lower, απλά θα το επικύρωσω σε δικηγόρο χωρίς μετάφραση;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας των Ι. Ε. Κ από ΕΟΠΠΕΠ γράφει η άδεια μου.
kostaspapa95 έγραψε:Προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας των Ι. Ε. Κ από ΕΟΠΠΕΠ γράφει η άδεια μου.
Άσε τι γράφει η άδεια... Πήγες ΙΕΚ ή έκανες 6μηνο σεμινάριο ή 5νθημερο σεμινάριο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κάποια μαθήματα παρακολούθησα μέσα Ίντερνετ 18 για την ακρίβεια και δώσαμε εξετάσεις μετά.
Όχι αδερφέ αυτό είναι για να βγάζεις άδεια σεκιούριτι δεν πιάνεται στην προκηρηξη. Θέλει πτυχίο από ΙΕΚ δύο χρόνια στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας και πιστοποίηση.kostaspapa95 έγραψε:Προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας των Ι. Ε. Κ από ΕΟΠΠΕΠ γράφει η άδεια μου.
kostaspapa95 έγραψε:Κάποια μαθήματα παρακολούθησα μέσα Ίντερνετ 18 για την ακρίβεια και δώσαμε εξετάσεις μετά.
Πιστοποίηση Κεμεα έχεις άρα πας Β επικουρία άρα την βάζεις αλλά δεν παίρνεις μόρια με την πιστοποίηση αλλά με απολυτήριο λυκείου...
PetG έγραψε:kostaspapa95 έγραψε:Κάποια μαθήματα παρακολούθησα μέσα Ίντερνετ 18 για την ακρίβεια και δώσαμε εξετάσεις μετά.
Πιστοποίηση Κεμεα έχεις άρα πας Β επικουρία άρα την βάζεις αλλά δεν παίρνεις μόρια με την πιστοποίηση αλλά με απολυτήριο λυκείου...
Βασικά μην την βάζεις καν την πιστοποίηση γιατί δεν παίρνεις μόρια... Μόνο απολυτήριο λυκείου και ότι άλλο έχεις... Δεν πιάνεται καθόλου οπότε δεν πιάνεται και η προϋπηρεσία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες