Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostas_91 »

Καλησπέρα, ναι χρειάζεται να βάλουμε και τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση θα μπουν με επίκληση από το μητρώο. Λογικα για εντοπιότητα μήπως σε κάποιο ΚΕΠ
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Vaggelismp έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση Για να καταλαβω. Έστω ότι δηλώνω το 213 που ειναι εξ. Στο Κορυδαλλό. Εχω το ΙΕΚ και 20 μήνες σαν σεκιουριτι. Διεκδικω μόνο τις 5 θέσεις γενικής με προυπηρεσια η όλες όσες έχουν τον κωδικό 213;

Όλες τις διεκδικείς φίλε, και επίσης να ξέρεις αν δε βρεθούν στις κατηγορίες πολυτέκνων κτλ παίρνουν από μας που είμαστε γενικής κατηγορίας.

Gianakoz67
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Gianakoz67 »

Αυτό που έγινε τώρα με τη μοριοδότηση πιστεύετε ότι είναι υπέρ μας για τους Β επικουρικούς ;
Loxiaman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Loxiaman »

Παιδιά τα δικαιολογοτικα τριτεκνιας, προϋπηρεσίας απολυτήριο κλπ τα στέλνουμε μαζί με την αίτηση ηλεκτρονικα;
Loxiaman
Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Sam_wise »

Panos999 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση τα πτυχία αγγλικών που αναφέρει στο παράρτημα Γ δε θέλουν μετάφραση στα ελληνικά η τα θέλουν όλα και σφραγίδα από δικηγόρο
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποτι γράφει η προκήρυξη δε χρειάζονται μετάφραση γλώσσες όπως αγγλικά. Για την επικύρωση θέλω και εγώ ενημέρωση απο κάποιον που γνωρίζει. Παλιότερα σε προκυρηξη ειδικών φρουρών ήθελε πάντως.

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Anavatis »

Sam_wise έγραψε:Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αποτι γράφει η προκήρυξη δε χρειάζονται μετάφραση γλώσσες όπως αγγλικά. Για την επικύρωση θέλω και εγώ ενημέρωση απο κάποιον που γνωρίζει. Παλιότερα σε προκυρηξη ειδικών φρουρών ήθελε πάντως.
Επιβεβαιώνω την απορία σας. Τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά είναι οι γλώσσες που εξαιρούνται της μετάφρασης. Όμως προσοχή! Όσοι δεν έχετε πάρει το κρατικό και έχετε πάρει από ιδιωτικό φορέα (πχ Lower Michigan) τότε απαιτείται επικύρωση του φωτοαντιγραφου που θα επισυνάψετε στην αίτηση από δικηγόρο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 16, 2021 8:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kostaspapa95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kostaspapa95 »

Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση αν μπορείτε . Η πιστοποίηση security χωρίς όμως να δηλώσω προϋπηρεσία πιάνετε σαν έξτρα μόρια η πιστοποίηση ;
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

kostaspapa95 έγραψε:Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση αν μπορείτε. Η πιστοποίηση security χωρίς όμως να δηλώσω προϋπηρεσία πιάνετε σαν έξτρα μόρια η πιστοποίηση ;

Ποια πιστοποίηση; Από ΙΕΚ ή μήπως λες από ΚΕΜΕΑ γιατί ορισμένοι λένε και πιστοποίηση το ΚΕΜΕΑ...

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Amavati άρα εγώ που έχω το Toeic για lower, απλά θα το επικύρωσω σε δικηγόρο χωρίς μετάφραση;
kostaspapa95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας των Ι. Ε. Κ από ΕΟΠΠΕΠ γράφει η άδεια μου.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

kostaspapa95 έγραψε:Προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας των Ι. Ε. Κ από ΕΟΠΠΕΠ γράφει η άδεια μου.

Άσε τι γράφει η άδεια... Πήγες ΙΕΚ ή έκανες 6μηνο σεμινάριο ή 5νθημερο σεμινάριο

kostaspapa95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κάποια μαθήματα παρακολούθησα μέσα Ίντερνετ 18 για την ακρίβεια και δώσαμε εξετάσεις μετά.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

kostaspapa95 έγραψε:Προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας των Ι. Ε. Κ από ΕΟΠΠΕΠ γράφει η άδεια μου.
Όχι αδερφέ αυτό είναι για να βγάζεις άδεια σεκιούριτι δεν πιάνεται στην προκηρηξη. Θέλει πτυχίο από ΙΕΚ δύο χρόνια στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας και πιστοποίηση.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

kostaspapa95 έγραψε:Κάποια μαθήματα παρακολούθησα μέσα Ίντερνετ 18 για την ακρίβεια και δώσαμε εξετάσεις μετά.

Πιστοποίηση Κεμεα έχεις άρα πας Β επικουρία άρα την βάζεις αλλά δεν παίρνεις μόρια με την πιστοποίηση αλλά με απολυτήριο λυκείου...

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

PetG έγραψε:
kostaspapa95 έγραψε:Κάποια μαθήματα παρακολούθησα μέσα Ίντερνετ 18 για την ακρίβεια και δώσαμε εξετάσεις μετά.

Πιστοποίηση Κεμεα έχεις άρα πας Β επικουρία άρα την βάζεις αλλά δεν παίρνεις μόρια με την πιστοποίηση αλλά με απολυτήριο λυκείου...

Βασικά μην την βάζεις καν την πιστοποίηση γιατί δεν παίρνεις μόρια... Μόνο απολυτήριο λυκείου και ότι άλλο έχεις... Δεν πιάνεται καθόλου οπότε δεν πιάνεται και η προϋπηρεσία

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες