Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Trelos έγραψε:Για οσους κανουν τα χαρτια τους για Δραμα, καλη τυχη με το θεμα της ευρεσης κατοικιας αδερφια!

Το λεω γιατι το θεμα ειναι πολυ χοντρο στη Δραμα!

Θα βρουν έχει κ τριγύρω... Ολόκληρος νομός

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Ας μονιμοποιηθουμε οπουδήποτε κ η εύρεση σπιτιού σε όποιο μέρος κ αν πάμε θα βρεθεί, υπομονή πάντως αλάνια μετράτε αντίστροφα για τις αιτήσεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μικρό το κακό. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι θα έχουν σπίτι γιατί θα είναι από τη Δράμα.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Σιγα μη φυγουμε απο την Αθηνα για να ερθουμε Δραμα.Εγω εχω ιεκ οποτε μπαινω και Δραμα, αλλα ουτε καν θα τη βαλω!

Δεν ειναι ολοι διατεθημενοι να ξενιτευτουν οποτε θα μεινουν θεσεις για Β επικουρια!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Τετ Νοέμ 03, 2021 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Ρε παιδιά... Ξέρουμε ότι με ΙΕΚ είναι πολύ λίγα άτομα. Το πολύ 100... Θα πέσει πολύ μάχη στην Δράμα από άποψη ΙΕΚ και μόνο... Όσο για την εντοπιότητα που θα υπάρχει από μεγάλο ποσοστό στην β επικουρία εκεί θα γίνει μάχη... Έχει σύνολο 40 θέσεις με εμπειρία και χωρίς... Σίγουρα θα καλυφθούν οι μισές με ΙΕΚ... Τώρα από θέμα το να βρεις σπίτι όντως είναι δύσκολο στην Δράμα και το ξέρω και από φίλο που είναι και ζει στην Δράμα... Σε σελίδα με σπίτια άμα μπεις το πολύ να βρεις 2-3 όλα και όλα σε όλο τον νομό...

Πάντως οι εξωτερικές θέσεις θα καλυφθούν σίγουρα από ΙΕΚ και όσοι κοπούν από αθλήματα κλπ θα μπουν από Β...

Υπομονή και θα δείξει στην πορεία πως θα πάει το πράγμα... Εγώ πάντως αυτο πιστεύω... Δεν θέλω να λέω και πολλά άλλα έτσι νομίζω θα κινηθεί το πράγμα

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Αυτο με την κατοικία στην Δράμα ναι έχει 300 ευρώ κάτι σπίτια σάν κοτέτσια
Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Δεν νομίζω να αξίζει κάποιος εκτός Βορείου Ελλάδος να έρθει εδώ τώρα αυτός ξέρει
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Stauros44 έγραψε:Αυτο με την κατοικία στην Δράμα ναι έχει 300 ευρώ κάτι σπίτια σάν κοτέτσια

Εάν έχεις βοήθεια από γνωστό βρίσκεις... Δεν είναι κάτι... Όπου και να πας θα αναγκαστείς να βρεις σπίτι εκτός και αν δηλώσεις σαν πρώτη επιλογή κοντά στο τόπο κατοικίας σου

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ποιος σας είπε ότι θα περάσετε ντε και καλά στην πρώτη σας επιλογή;Μέχρι τα τελικά αποτελέσματα όλα είναι πιθανά γι'αυτό χαμηλά τη μπάλα.
Στην εποχή της ανασφάλειας και της ανεργίας, ο οποιοσδήποτε πάει οπουδήποτε και πολύ δε περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε θέσεις δημοσίου, αορίστου χρόνου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Νοέμ 04, 2021 10:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Καλημέρα έχει δίκιο ο ΔΥΚ, βέβαια υπάρχουν άνθρωποι ειδικά αν έχουν δημιουργήσει οικογένεια που ξέρω ότι δεν θα είναι διατεθειμένοι να φύγουν εκτός από την πόλη τους. Όχι για τη συγκεκριμένη προκήρυξη, γενικά το έχω δει. Θα ήταν σίγουρα επιτυχόντες, αλλά επέλεξαν να μην δηλώσουν εκτός. Επίσης να τονίσουμε είναι προκήρυξη τακτικού (μόνιμου) προσωπικού, δημοσίου, ούτε καν αορίστου χρόνου δλδ ΙΔΑΧ, με ο, τι αυτό συνεπάγεται και σε επίπεδο συνταξιοδότησης στο μέλλον κτλ
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Εγώ προσωπικά μακάρι να πάνε όλα καλά, όπου και αν περάσω θα πάω δεν έχω θέμα, είναι μόνιμη θέση, εξάλλου κ. Μονιμος αρχαιοφυλακας να γινομουν πάλι θα έφευγα Καλημέρα παιδιά!

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Έχετε υπόψιν φυσικά ότι δεν θα είστε για πάντα εκεί που θα περάσετε, μπορείτε να μετακινηθείτε κάποια στιγμή στο κ. Κ της επιλογής σας.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Ισχύει αυτό που λέει ο Νέμεσις, όπως επίσης ξέρω κ γω παιδί που στην 6κ έβαλε μόνο Ιωάννινα για να είναι κοντά (από Πρέβεζα κ αυτός με Α επικουρία) και στο τέλος έμεινε απ'. Εξω και τώρα βαράει το κεφάλι του στο τοίχο, να δούμε πάντως σήμερα η αύριο αν βγεί το ΦΕΚ.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Νομίζω μετά τα πρώτα 2 χρόνια μπορείς να πας στη φυλακή που δηλώνεις άμα υπάρχει θέση.Ο Κορυδαλλός πάντα θα έχει κενά οπότε λογικά οποίος ζητήσει από άλλη περιοχή να πάει Κορυδαλλο, θα πάει.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Player7 έγραψε:

Νομίζω μετά τα πρώτα 2 χρόνια μπορείς να πας στη φυλακή που δηλώνεις άμα υπάρχει θέση.

Ισχύει.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες