Ρε παιδιά... Ξέρουμε ότι με ΙΕΚ είναι πολύ λίγα άτομα. Το πολύ 100... Θα πέσει πολύ μάχη στην Δράμα από άποψη ΙΕΚ και μόνο... Όσο για την εντοπιότητα που θα υπάρχει από μεγάλο ποσοστό στην β επικουρία εκεί θα γίνει μάχη... Έχει σύνολο 40 θέσεις με εμπειρία και χωρίς... Σίγουρα θα καλυφθούν οι μισές με ΙΕΚ... Τώρα από θέμα το να βρεις σπίτι όντως είναι δύσκολο στην Δράμα και το ξέρω και από φίλο που είναι και ζει στην Δράμα... Σε σελίδα με σπίτια άμα μπεις το πολύ να βρεις 2-3 όλα και όλα σε όλο τον νομό...
Πάντως οι εξωτερικές θέσεις θα καλυφθούν σίγουρα από ΙΕΚ και όσοι κοπούν από αθλήματα κλπ θα μπουν από Β...
Υπομονή και θα δείξει στην πορεία πως θα πάει το πράγμα... Εγώ πάντως αυτο πιστεύω... Δεν θέλω να λέω και πολλά άλλα έτσι νομίζω θα κινηθεί το πράγμα
Stauros44 έγραψε:Αυτο με την κατοικία στην Δράμα ναι έχει 300 ευρώ κάτι σπίτια σάν κοτέτσια
Εάν έχεις βοήθεια από γνωστό βρίσκεις... Δεν είναι κάτι... Όπου και να πας θα αναγκαστείς να βρεις σπίτι εκτός και αν δηλώσεις σαν πρώτη επιλογή κοντά στο τόπο κατοικίας σου
Ποιος σας είπε ότι θα περάσετε ντε και καλά στην πρώτη σας επιλογή;Μέχρι τα τελικά αποτελέσματα όλα είναι πιθανά γι'αυτό χαμηλά τη μπάλα. Στην εποχή της ανασφάλειας και της ανεργίας, ο οποιοσδήποτε πάει οπουδήποτε και πολύ δε περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε θέσεις δημοσίου, αορίστου χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Νοέμ 04, 2021 10:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα έχει δίκιο ο ΔΥΚ, βέβαια υπάρχουν άνθρωποι ειδικά αν έχουν δημιουργήσει οικογένεια που ξέρω ότι δεν θα είναι διατεθειμένοι να φύγουν εκτός από την πόλη τους. Όχι για τη συγκεκριμένη προκήρυξη, γενικά το έχω δει. Θα ήταν σίγουρα επιτυχόντες, αλλά επέλεξαν να μην δηλώσουν εκτός. Επίσης να τονίσουμε είναι προκήρυξη τακτικού (μόνιμου) προσωπικού, δημοσίου, ούτε καν αορίστου χρόνου δλδ ΙΔΑΧ, με ο, τι αυτό συνεπάγεται και σε επίπεδο συνταξιοδότησης στο μέλλον κτλ
Εγώ προσωπικά μακάρι να πάνε όλα καλά, όπου και αν περάσω θα πάω δεν έχω θέμα, είναι μόνιμη θέση, εξάλλου κ. Μονιμος αρχαιοφυλακας να γινομουν πάλι θα έφευγα Καλημέρα παιδιά!
Ισχύει αυτό που λέει ο Νέμεσις, όπως επίσης ξέρω κ γω παιδί που στην 6κ έβαλε μόνο Ιωάννινα για να είναι κοντά (από Πρέβεζα κ αυτός με Α επικουρία) και στο τέλος έμεινε απ'. Εξω και τώρα βαράει το κεφάλι του στο τοίχο, να δούμε πάντως σήμερα η αύριο αν βγεί το ΦΕΚ.
Νομίζω μετά τα πρώτα 2 χρόνια μπορείς να πας στη φυλακή που δηλώνεις άμα υπάρχει θέση.Ο Κορυδαλλός πάντα θα έχει κενά οπότε λογικά οποίος ζητήσει από άλλη περιοχή να πάει Κορυδαλλο, θα πάει.