ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να βγουν τα αποτελέσματα νωρίτερα γιατί υποτίθεται ότι η φυλακές έχουν ανάγκη από άμεση απορρόφηση (μίλησα με εργαζομένο του Άγιο Στέφανου Πάτρας)
Καλό αυτό δε θα χει σίγουρα τη μοίρα της 6κ, ισχύει αυτό που λένε ότι τον Αύγουστο δε βγαίνουν προκηρύξεις; Δλδ αν ισχύει τότε Σεπτέμβρη η δική μας θα βγεί που πάλι θετικό είναι
geomp έγραψε:Καλό αυτό δε θα χει σίγουρα τη μοίρα της 6κ, ισχύει αυτό που λένε ότι τον Αύγουστο δε βγαίνουν προκηρύξεις; Δλδ αν ισχύει τότε Σεπτέμβρη η δική μας θα βγεί που πάλι θετικό είναι
Δεν ξέρω αν συσχετίζεται στους ειδικούς φρουρούς Αύγουστο βγήκε προκήρυξη! Τώρα δεν ξέρουμε τον ΑΣΕΠ τι γίνεται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 11:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να βγουν τα αποτελέσματα νωρίτερα γιατί υποτίθεται ότι η φυλακές έχουν ανάγκη από άμεση απορρόφηση (μίλησα με εργαζομένο του Άγιο Στέφανου Πάτρας)
Θα περιμένει πολύ ο δικός σου στον άγιο Στέφανο πες τον γτ για εκεί δεν έχει θέσεις βάση σχεδίου εκτός αν έγινε τροποποίηση τελευταία στιγμή...
Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω ετοιμάζω τα χαρτιά μου να τα έχω έτοιμα γιατί από ότι διάβασα κοντοζυγώνει η προκήρυξη όλα είναι εντάξει Το μόνο που θέλω να ρωτήσω για την προϋπηρεσία έχω 1.613 ημέρες εργασίας ως Θυρωροί, φύλακες και ασκούντεςσυναφή επαγγέλματα (πλήν
νυχτοφυλάκων Μετράνε αυτα τα ένσημα ως προϋπηρεσία; Επίσης πως θα κάνω το άθροισμα για να δω τους μήνες; Επίσης Και κάτι τελευταίο στο χάρτη τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας έχουν περάσει έως 5/21 εγώ αν υποθετικά μιλάμε πχ, αν ανοίξει τώρα άμεσα η προκήρυξη Θα βάλω προϋπηρεσία ως Ιουλίου που εργάζομαι ήδη ή ότι γράφει το χαρτί; Ευχαριστώ!
Fanis679 έγραψε:Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει για την μοριοδοτηση στα καταστήματα κράτησης; Εκτός από το πτυχίο ιεκ στελεχος ασφαλείας και φύλακας μουσειων ποια άλλα Προσόντα μοριοδοτουνται;
απολυτηριο λυκειου, ξενες γλωσσες, τριτεκνια και πολυτεκνια δεν δινουν μορια, απλα σε βαζουν σε κατηγορια για πολυτεκνους και τριτεκνους, εντοπιοτητα δεν δινει μορια (σε βαζει κατευθειαν μεσα στη θεση της εντοπιοτητας)
Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω ετοιμάζω τα χαρτιά μου να τα έχω έτοιμα γιατί από ότι διάβασα κοντοζυγώνει η προκήρυξη όλα είναι εντάξει Το μόνο που θέλω να ρωτήσω για την προϋπηρεσία έχω 1.613 ημέρες εργασίας ως Θυρωροί, φύλακες και ασκούντες συναφή επαγγέλματα (πλήν
νυχτοφυλάκων Μετράνε αυτα τα ένσημα ως προϋπηρεσία; Επίσης πως θα κάνω το άθροισμα για να δω τους μήνες; Επίσης Και κάτι τελευταίο στο χάρτη τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας έχουν περάσει έως 5/21 εγώ αν υποθετικά μιλάμε πχ, αν ανοίξει τώρα άμεσα η προκήρυξη Θα βάλω προϋπηρεσία ως Ιουλίου που εργάζομαι ήδη ή ότι γράφει το χαρτί; Ευχαριστώ!
Crazytime έγραψε:Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω ετοιμάζω τα χαρτιά μου να τα έχω έτοιμα γιατί από ότι διάβασα κοντοζυγώνει η προκήρυξη όλα είναι εντάξει Το μόνο που θέλω να ρωτήσω για την προϋπηρεσία έχω 1.613 ημέρες εργασίας ως Θυρωροί, φύλακες και ασκούντες συναφή επαγγέλματα (πλήν
Διαιρεις τις ημέρες με το 25 και βγαίνουν οι μήνες. Στην προκηρηξη θα δηλώσεις τους μήνες που θα έχεις την στιγμή της αίτησης με βάση την βεβαίωση του εφκα. Βέβαια όταν βγει η προκηρηξη διάβασε την αναλυτικά. Κανονικά μετράει σαν εμπειρία αν αναφέρεται η λέξη φύλακας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas έγραψε:Διαιρεις τις ημέρες με το 25 και βγαίνουν οι μήνες. Στην προκηρηξη θα δηλώσεις τους μήνες που θα έχεις την στιγμή της αίτησης με βάση την βεβαίωση του εφκα. Βέβαια όταν βγει η προκηρηξη διάβασε την αναλυτικά. Κανονικά μετράει σαν εμπειρία αν αναφέρεται η λέξη φύλακας.
Ευχαριστώ φίλε δηλαδή για να καταλάβω αν βγει τώρα η προκήρυξη έχω ένσημα ως 5/21 θα βάλω 25 + 25 που εργάζομαι ήδη και θα το διαιρέσω δια του 25;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas έγραψε:Διαιρεις τις ημέρες με το 25 και βγαίνουν οι μήνες. Στην προκηρηξη θα δηλώσεις τους μήνες που θα έχεις την στιγμή της αίτησης με βάση την βεβαίωση του εφκα. Βέβαια όταν βγει η προκηρηξη διάβασε την αναλυτικά. Κανονικά μετράει σαν εμπειρία αν αναφέρεται η λέξη φύλακας.
Ευχαριστώ φίλε δηλαδή για να καταλάβω αν βγει τώρα η προκήρυξη έχω ένσημα ως 5/21 θα βάλω 25 + 25 που εργάζομαι ήδη και θα το διαιρέσω δια του 25;