Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να βγουν τα αποτελέσματα νωρίτερα γιατί υποτίθεται ότι η φυλακές έχουν ανάγκη από άμεση απορρόφηση (μίλησα με εργαζομένο του Άγιο Στέφανου Πάτρας)

Καλό αυτό δε θα χει σίγουρα τη μοίρα της 6κ, ισχύει αυτό που λένε ότι τον Αύγουστο δε βγαίνουν προκηρύξεις; Δλδ αν ισχύει τότε Σεπτέμβρη η δική μας θα βγεί που πάλι θετικό είναι

salamalekum
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από salamalekum »

geomp έγραψε:Καλό αυτό δε θα χει σίγουρα τη μοίρα της 6κ, ισχύει αυτό που λένε ότι τον Αύγουστο δε βγαίνουν προκηρύξεις; Δλδ αν ισχύει τότε Σεπτέμβρη η δική μας θα βγεί που πάλι θετικό είναι
Δεν ξέρω αν συσχετίζεται στους ειδικούς φρουρούς Αύγουστο βγήκε προκήρυξη! Τώρα δεν ξέρουμε τον ΑΣΕΠ τι γίνεται!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 11:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να βγουν τα αποτελέσματα νωρίτερα γιατί υποτίθεται ότι η φυλακές έχουν ανάγκη από άμεση απορρόφηση (μίλησα με εργαζομένο του Άγιο Στέφανου Πάτρας)

Θα περιμένει πολύ ο δικός σου στον άγιο Στέφανο πες τον γτ για εκεί δεν έχει θέσεις βάση σχεδίου εκτός αν έγινε τροποποίηση τελευταία στιγμή...

Άβαταρ μέλους
Crazytime
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Crazytime »

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω ετοιμάζω τα χαρτιά μου να τα έχω έτοιμα γιατί από ότι διάβασα κοντοζυγώνει η προκήρυξη όλα είναι εντάξει Το μόνο που θέλω να ρωτήσω για την προϋπηρεσία έχω 1.613 ημέρες εργασίας ως Θυρωροί, φύλακες και ασκούντεςσυναφή επαγγέλματα (πλήν

νυχτοφυλάκων Μετράνε αυτα τα ένσημα ως προϋπηρεσία; Επίσης πως θα κάνω το άθροισμα για να δω τους μήνες; Επίσης Και κάτι τελευταίο στο χάρτη τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας έχουν περάσει έως 5/21 εγώ αν υποθετικά μιλάμε πχ, αν ανοίξει τώρα άμεσα η προκήρυξη Θα βάλω προϋπηρεσία ως Ιουλίου που εργάζομαι ήδη ή ότι γράφει το χαρτί; Ευχαριστώ!

AthComando
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Επάγγελμα: Αξιωματικός

Δημοσίευση από AthComando »

Ρε παιδιά μια διευκρίνιση, οι σωφρονιστικοί χρεώνονται μόνιμο οπλισμό ή σε κάθε υπηρεσία;
Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Fanis679 »

Τα διπλώματα οδήγησης δεν μετράνε στην μοριοδοτηση;
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Nick greek έγραψε:
Fanis679 έγραψε:Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει για την μοριοδοτηση στα καταστήματα κράτησης; Εκτός από το πτυχίο ιεκ στελεχος ασφαλείας και φύλακας μουσειων ποια άλλα Προσόντα μοριοδοτουνται;
Απολυτήριο λυκείου, ξενες γλώσσες τρίτεκνια πολυτεκνία ναι εντοπιότητα

απολυτηριο λυκειου, ξενες γλωσσες, τριτεκνια και πολυτεκνια δεν δινουν μορια, απλα σε βαζουν σε κατηγορια για πολυτεκνους και τριτεκνους, εντοπιοτητα δεν δινει μορια (σε βαζει κατευθειαν μεσα στη θεση της εντοπιοτητας)
Θοδωρης
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Nick greek έγραψε:Τα αθλήματα θα είναι τα ίδια με της αστυνομίας ;
ναι
Θοδωρης
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

ποια αποτελεσματα εννοεις; Για την καινουργια;
Θοδωρης
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Fanis679 έγραψε:Τα διπλώματα οδήγησης δεν μετράνε στην μοριοδοτηση;
οχι φιλε
Θοδωρης
Άβαταρ μέλους
Crazytime
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω ετοιμάζω τα χαρτιά μου να τα έχω έτοιμα γιατί από ότι διάβασα κοντοζυγώνει η προκήρυξη όλα είναι εντάξει Το μόνο που θέλω να ρωτήσω για την προϋπηρεσία έχω 1.613 ημέρες εργασίας ως Θυρωροί, φύλακες και ασκούντες συναφή επαγγέλματα (πλήν

νυχτοφυλάκων Μετράνε αυτα τα ένσημα ως προϋπηρεσία; Επίσης πως θα κάνω το άθροισμα για να δω τους μήνες; Επίσης Και κάτι τελευταίο στο χάρτη τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας έχουν περάσει έως 5/21 εγώ αν υποθετικά μιλάμε πχ, αν ανοίξει τώρα άμεσα η προκήρυξη Θα βάλω προϋπηρεσία ως Ιουλίου που εργάζομαι ήδη ή ότι γράφει το χαρτί; Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Θοδωρας έγραψε:
ποια αποτελεσματα εννοεις; Για την καινουργια;

Ναι

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Crazytime έγραψε:Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω ετοιμάζω τα χαρτιά μου να τα έχω έτοιμα γιατί από ότι διάβασα κοντοζυγώνει η προκήρυξη όλα είναι εντάξει Το μόνο που θέλω να ρωτήσω για την προϋπηρεσία έχω 1.613 ημέρες εργασίας ως Θυρωροί, φύλακες και ασκούντες συναφή επαγγέλματα (πλήν

Διαιρεις τις ημέρες με το 25 και βγαίνουν οι μήνες. Στην προκηρηξη θα δηλώσεις τους μήνες που θα έχεις την στιγμή της αίτησης με βάση την βεβαίωση του εφκα. Βέβαια όταν βγει η προκηρηξη διάβασε την αναλυτικά. Κανονικά μετράει σαν εμπειρία αν αναφέρεται η λέξη φύλακας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Crazytime
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Walas έγραψε:Διαιρεις τις ημέρες με το 25 και βγαίνουν οι μήνες. Στην προκηρηξη θα δηλώσεις τους μήνες που θα έχεις την στιγμή της αίτησης με βάση την βεβαίωση του εφκα. Βέβαια όταν βγει η προκηρηξη διάβασε την αναλυτικά. Κανονικά μετράει σαν εμπειρία αν αναφέρεται η λέξη φύλακας.

Ευχαριστώ φίλε δηλαδή για να καταλάβω αν βγει τώρα η προκήρυξη έχω ένσημα ως 5/21 θα βάλω 25 + 25 που εργάζομαι ήδη και θα το διαιρέσω δια του 25;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θοδωρας
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Θοδωρας »

Crazytime έγραψε:
Walas έγραψε:Διαιρεις τις ημέρες με το 25 και βγαίνουν οι μήνες. Στην προκηρηξη θα δηλώσεις τους μήνες που θα έχεις την στιγμή της αίτησης με βάση την βεβαίωση του εφκα. Βέβαια όταν βγει η προκηρηξη διάβασε την αναλυτικά. Κανονικά μετράει σαν εμπειρία αν αναφέρεται η λέξη φύλακας.

Ευχαριστώ φίλε δηλαδή για να καταλάβω αν βγει τώρα η προκήρυξη έχω ένσημα ως 5/21 θα βάλω 25 + 25 που εργάζομαι ήδη και θα το διαιρέσω δια του 25;

1613 μερες που ειπες πριν δια του 25
Θοδωρης
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες