Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Και το νησι προσωπικα εμενα δεν θα με πειραζε.
Α με συγχωρείς φιλαράκι. Είδωμεν.BorderRanger έγραψε:Το ξέρω ότι θα έχει εντοπιότητα, άλλο λέω εγώ.Αν θα παίρνουν μόρια εντοπιότητας οι Αθηναιοι του Ανατολικού τομέα για το Βενιζέλος.
Μια χαρά το νησάκι αδελφέ. Διακοπουλες το καλοκαίρι κ είσαι κονιόρδος με τις τουρίστριες 😂nikos521 έγραψε:Και το νησι προσωπικα εμενα δεν θα με πειραζε.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εχει ιδεα κανενας ποια νησια θαναι μεσα;
NLOK10 έγραψε:Μια χαρά το νησάκι αδελφέ. Διακοπουλες το καλοκαίρι κ είσαι κονιόρδος με τις τουρίστριες 😂nikos521 έγραψε:Και το νησι προσωπικα εμενα δεν θα με πειραζε.
Χαχα ετσι ακριβως!
Γνωρίζει κανείς, εάν έχεις πάρει το δίπλωμα φορτηγού ή οποιοδήποτε άλλο, Που σου δίνουν πλέον από το κράτος ένα προσωρινό δίπλωμα μέχρι να βγεί το κανονικό, εάν το καταθέσεις, εάν προσμετράται και αν το κάνουν δεκτό;
-
- Συνταγματάρχης
Προχθες μου βγηκε το προσωρινο Γ κατηγοριας προσμετραται κανονικοτατα!NLOK10 έγραψε:Γνωρίζει κανείς, εάν έχεις πάρει το δίπλωμα φορτηγού ή οποιοδήποτε άλλο, Που σου δίνουν πλέον από το κράτος ένα προσωρινό δίπλωμα μέχρι να βγεί το κανονικό, εάν το καταθέσεις, εάν προσμετράται και αν το κάνουν δεκτό;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Καθηστε να δουμε αν θα παιρνει μορια το φορτηγο, γιατι εγω πιστευω οτι οσα διπλωματα και να εχεις, μονο 100 μορια θα σου δινει σα την οππι. Πανε τα παλια τα χρονια του Χρυσοχοιδη που εδινε 500 μορια αν τα ειχες ολα.Θα υπαρχουν σιγουρα αλλαγες στα μορια, και η μειωση στα μορια των διπλωματων ειναι η 1η που θα κανουν καλως ή κακως!
Ελπιζω να μη ριξουν τα μορια του στρατου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Τρί Νοέμ 16, 2021 3:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Εγω παλι πιστευω (και ελπιζω) οτι τα μορια των οχηματων θα τα διατηρησει. Με τη λογικη του οτι δεν ανεβαζει το οριο αυτο δειχνει σημαδι μονιμοποιησης. Σιγουρα στο μελλον καποιος με διπλωμα μηχανης φορτηγου μινι μπας για μεταγωγες κλπ θα ειναι αρκετα χρησιμος στην υπηρεσια οποτε θεωρω δε θα τα μειωσουν.BorderRanger έγραψε:Καθηστε να δουμε αν θα παιρνει μορια το φορτηγο, γιατι εγω πιστευω οτι οσα διπλωματα και να εχεις, μονο 100 μορια θα σου δινει σα την οππι. Πανε τα παλια τα χρονια του Χρυσοχοιδη που εδινε 500 μορια αν τα ειχες ολα.Θα υπαρχουν σιγουρα αλλαγες στα μορια, και η μειωση στα μορια των διπλωματων ειναι η 1η που θα κανουν καλως ή κακως!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Απο τι ειδες και απο την οππι υπαρχει η θεληση να ριξουν τα μορια σε στρατο και διπλωματα λογω και των διαμαρτυριων οτι στους ΕΦ και ΣΦ μπαινουν μονο σταρτοκαυλοι με μορια νταλικας.Ειδικα τωρα που ο Υπουργος ειναι νεος, σιγουρα θα κανει αλλαγες. Το ecdl θα μπει σιγουρα!
Το ecdl ναι, το πιστεύω και εγώ. Αλλά όπως έχουν πει και άλλα παλικάρια, η προκήρυξη της οππι ήταν μόνο για την οππι... Τουλάχιστον έτσι θέλουμε να ελπίζουμεBorderRanger έγραψε:Απο τι ειδες και απο την οππι υπαρχει η θεληση να ριξουν τα μορια σε στρατο και διπλωματα λογω και των διαμαρτυριων οτι στους ΕΦ και ΣΦ μπαινουν μονο σταρτοκαυλοι με μορια νταλικας.Ειδικα τωρα που ο Υπουργος ειναι νεος, σιγουρα θα κανει αλλαγες. Το ecdl θα μπει σιγουρα!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε παιδια μη κολλατε στις λεξεις, δε λεω να βαλουν πτυχια αλλα εσεις το θεωρειτε λογικο τωρα που αλλαξε ο Υπουργις να αφησει την ιδια μοριοδοτηση που υπηρχε επι τοσα χρονια με Χρυσοχοιδη; Και εμενα με συμφερει να παραμεινει η παλια μοριοδοτηση αλλα το θεωρω πολυ δυσκολο και ειμαι σιγουρος οτι θα εχει αλλαγες.
Μήπως να περιμένουν από το υπουργείο να τελειώσει η οππι και μετά να αρχίσει η δική μας;
-
- Συνταγματάρχης
Μακαρι ναναι copy paste σαν του 20. Λιγη υπομονη και θα το διαπιστωσουμε. Ελπιζω να δουμε την ιδια Μοριοδοτηση και οχι κανενα περιεργο. Οσο για το ecdl, προσωπικα θα το βγαλω (δεν ειναι κατι δυσκολο οι ενοτητες) και ας υπαρχει. Ουτως η αλλως μονο αυτη η ευκαιρεια μου απομενει και μετα το 22 μπαι μπαι το ονειρο.
-
- Συνταγματάρχης
Σιγουρα αν δεν τελειωσουν ΠΚΕ οι 400 δε θα ξεκινησει των ΣΦ, αλλα και αυτο δεν αργει νομιζω.NLOK10 έγραψε:Μήπως να περιμένουν από το υπουργείο να τελειώσει η οππι και μετά να αρχίσει η δική μας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες