Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από nikos521 »

Και το νησι προσωπικα εμενα δεν θα με πειραζε.
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από NLOK10 »

BorderRanger έγραψε:Το ξέρω ότι θα έχει εντοπιότητα, άλλο λέω εγώ.Αν θα παίρνουν μόρια εντοπιότητας οι Αθηναιοι του Ανατολικού τομέα για το Βενιζέλος.

Α με συγχωρείς φιλαράκι. Είδωμεν.

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

nikos521 έγραψε:Και το νησι προσωπικα εμενα δεν θα με πειραζε.
Μια χαρά το νησάκι αδελφέ. Διακοπουλες το καλοκαίρι κ είσαι κονιόρδος με τις τουρίστριες 😂

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Εχει ιδεα κανενας ποια νησια θαναι μεσα;
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από nikos521 »

NLOK10 έγραψε:
nikos521 έγραψε:Και το νησι προσωπικα εμενα δεν θα με πειραζε.
Μια χαρά το νησάκι αδελφέ. Διακοπουλες το καλοκαίρι κ είσαι κονιόρδος με τις τουρίστριες 😂

Χαχα ετσι ακριβως!

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Γνωρίζει κανείς, εάν έχεις πάρει το δίπλωμα φορτηγού ή οποιοδήποτε άλλο, Που σου δίνουν πλέον από το κράτος ένα προσωρινό δίπλωμα μέχρι να βγεί το κανονικό, εάν το καταθέσεις, εάν προσμετράται και αν το κάνουν δεκτό;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

NLOK10 έγραψε:Γνωρίζει κανείς, εάν έχεις πάρει το δίπλωμα φορτηγού ή οποιοδήποτε άλλο, Που σου δίνουν πλέον από το κράτος ένα προσωρινό δίπλωμα μέχρι να βγεί το κανονικό, εάν το καταθέσεις, εάν προσμετράται και αν το κάνουν δεκτό;
Προχθες μου βγηκε το προσωρινο Γ κατηγοριας προσμετραται κανονικοτατα!
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 189

Δημοσίευση από BorderRanger »

Καθηστε να δουμε αν θα παιρνει μορια το φορτηγο, γιατι εγω πιστευω οτι οσα διπλωματα και να εχεις, μονο 100 μορια θα σου δινει σα την οππι. Πανε τα παλια τα χρονια του Χρυσοχοιδη που εδινε 500 μορια αν τα ειχες ολα.Θα υπαρχουν σιγουρα αλλαγες στα μορια, και η μειωση στα μορια των διπλωματων ειναι η 1η που θα κανουν καλως ή κακως!

Ελπιζω να μη ριξουν τα μορια του στρατου!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Τρί Νοέμ 16, 2021 3:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

BorderRanger έγραψε:Καθηστε να δουμε αν θα παιρνει μορια το φορτηγο, γιατι εγω πιστευω οτι οσα διπλωματα και να εχεις, μονο 100 μορια θα σου δινει σα την οππι. Πανε τα παλια τα χρονια του Χρυσοχοιδη που εδινε 500 μορια αν τα ειχες ολα.Θα υπαρχουν σιγουρα αλλαγες στα μορια, και η μειωση στα μορια των διπλωματων ειναι η 1η που θα κανουν καλως ή κακως!

Ελπιζω να μη ριξουν τα μορια του στρατου!

Εγω παλι πιστευω (και ελπιζω) οτι τα μορια των οχηματων θα τα διατηρησει. Με τη λογικη του οτι δεν ανεβαζει το οριο αυτο δειχνει σημαδι μονιμοποιησης. Σιγουρα στο μελλον καποιος με διπλωμα μηχανης φορτηγου μινι μπας για μεταγωγες κλπ θα ειναι αρκετα χρησιμος στην υπηρεσια οποτε θεωρω δε θα τα μειωσουν.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Απο τι ειδες και απο την οππι υπαρχει η θεληση να ριξουν τα μορια σε στρατο και διπλωματα λογω και των διαμαρτυριων οτι στους ΕΦ και ΣΦ μπαινουν μονο σταρτοκαυλοι με μορια νταλικας.Ειδικα τωρα που ο Υπουργος ειναι νεος, σιγουρα θα κανει αλλαγες. Το ecdl θα μπει σιγουρα!

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

BorderRanger έγραψε:Απο τι ειδες και απο την οππι υπαρχει η θεληση να ριξουν τα μορια σε στρατο και διπλωματα λογω και των διαμαρτυριων οτι στους ΕΦ και ΣΦ μπαινουν μονο σταρτοκαυλοι με μορια νταλικας.Ειδικα τωρα που ο Υπουργος ειναι νεος, σιγουρα θα κανει αλλαγες. Το ecdl θα μπει σιγουρα!

Το ecdl ναι, το πιστεύω και εγώ. Αλλά όπως έχουν πει και άλλα παλικάρια, η προκήρυξη της οππι ήταν μόνο για την οππι... Τουλάχιστον έτσι θέλουμε να ελπίζουμε

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ρε παιδια μη κολλατε στις λεξεις, δε λεω να βαλουν πτυχια αλλα εσεις το θεωρειτε λογικο τωρα που αλλαξε ο Υπουργις να αφησει την ιδια μοριοδοτηση που υπηρχε επι τοσα χρονια με Χρυσοχοιδη; Και εμενα με συμφερει να παραμεινει η παλια μοριοδοτηση αλλα το θεωρω πολυ δυσκολο και ειμαι σιγουρος οτι θα εχει αλλαγες.
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Μήπως να περιμένουν από το υπουργείο να τελειώσει η οππι και μετά να αρχίσει η δική μας;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Μακαρι ναναι copy paste σαν του 20. Λιγη υπομονη και θα το διαπιστωσουμε. Ελπιζω να δουμε την ιδια Μοριοδοτηση και οχι κανενα περιεργο. Οσο για το ecdl, προσωπικα θα το βγαλω (δεν ειναι κατι δυσκολο οι ενοτητες) και ας υπαρχει. Ουτως η αλλως μονο αυτη η ευκαιρεια μου απομενει και μετα το 22 μπαι μπαι το ονειρο.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

NLOK10 έγραψε:Μήπως να περιμένουν από το υπουργείο να τελειώσει η οππι και μετά να αρχίσει η δική μας;
Σιγουρα αν δεν τελειωσουν ΠΚΕ οι 400 δε θα ξεκινησει των ΣΦ, αλλα και αυτο δεν αργει νομιζω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες