Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από NLOK10 »

Όχι ρε φίλε αυτός εδώ...
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Παιδες μην ακουτε κανεναν και μη πιστευετε τιποτα μεχρι να βγει το ΦΕΚ. Προκυρηξεις χωρις πανελληνιες παντα θα παιζουν γιατι ειναι ο πιο αμεσος και ευκολος τροπος οσο δεν υπαρχει ζητηση για αστυφυλακων, για την πληρωση υποστελεχωμενων υπηρεσιων και παραλληλα για ψηφοφορους!
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 614

Δημοσίευση από Police_ΣΦ »

Ο καιρός φεύγει και ακόμα τπτ..
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Οπως αναρτηθηκε και απο καποιο αλλο μελος σε προηγουμενες σελιδες, η προθεσμια ειναι εως και Δεκεμβρη του 22. Το μονο αδικο θα ειναι για τα παιδια του 93' να χασουν την προκηρηξη λογω ηλικιας. Αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγει.
Άβαταρ μέλους
EA03
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EA03 »

Εγω ειχα ακουσει οτι θα έβγαινε αρχες Οκτώβρη... Αλλ τιποτα ακομα
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από NLOK10 »

Ήθελα να'ξερα τι θα πρωτοβγαλει το 22'Συνοριοφύλακες; ΕΠΟΠ; Πυροσβεστική; Δασοκομαντος; Λιμενικό; Προσλήψεις οππι; Νέες προσλήψεις σύμφωνα με τον πέτσα ειδικών φρουρών; Καταστήματα κράτησης;

Άντε να δούμε.

Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Όπου ακούς πολλα κεράσια κρατά μικρό καλάθι.. Μακάρι να τα βγάλει όλα βέβαια
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Θα γινει μπαράζ Προσλήψεων λόγο εκλογών του 23 γιατί δν μπορούν να κάνουν προσλήψεις το 23 που θα γίνουν οι εκλογές
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Gouleasss94 έγραψε:Θα γινει μπαράζ Προσλήψεων λόγο εκλογών του 23 γιατί δν μπορούν να κάνουν προσλήψεις το 23 που θα γίνουν οι εκλογές
Ετσι παει αποτι φενεται. Προεκλογικη καμπανια με προσληψεις σε σωματα ασφαλειας και ενοπλες δυναμεις.
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Gouleasss94 έγραψε:Θα γινει μπαράζ Προσλήψεων λόγο εκλογών του 23 γιατί δν μπορούν να κάνουν προσλήψεις το 23 που θα γίνουν οι εκλογές
Έτσι είναι θα υπάρξουν πολλές προσλήψεις μέσα στο 2022.

Glock 19
Άβαταρ μέλους
Alex spag
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Alex spag »

Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ! Ήθελα να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να μου απαντήσει, εγώ παρουσιάζομαι τον Ιανουάριο του 2022 και θα ήθελα να υπηρετήσω την θητεία μου ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά επειδή πιστεύω ότι πρόκειται μέσα στο 2022 να βγουν πολλές προκηρύξεις για σώματα Ασφαλείας που δεν θέλω να χάσω ειδικά για (ειδικούς φρουρούς ή συνοριοφυλακες) ήθελα να ρωτήσω αν εγώ θα μπορώ να παρω μερος σε κάποια προκήρυξη ενω υπηρετώ ως δόκιμος αξιωματικός! Κάπου είχα δει ότι γίνετε σε κάποιες περιπτώσεις, είμαι 24 και Όταν βγω από τον στρατό θα είμαι 25 προς 26 και δεδομένου ότι τα όρια είναι μέχρι τα 28 νιώθω ότι θα μείνω εκτός! Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Καλή συνέχεια!
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Για να δούμε
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Alex spag έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ! Ήθελα να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να μου απαντήσει, εγώ παρουσιάζομαι τον Ιανουάριο του 2022 και θα ήθελα να υπηρετήσω την θητεία μου ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά επειδή πιστεύω ότι πρόκειται μέσα στο 2022 να βγουν πολλές προκηρύξεις για σώματα Ασφαλείας που δεν θέλω να χάσω ειδικά για (ειδικούς φρουρούς ή συνοριοφυλακες) ήθελα να ρωτήσω αν εγώ θα μπορώ να παρω μερος σε κάποια προκήρυξη ενω υπηρετώ ως δόκιμος αξιωματικός! Κάπου είχα δει ότι γίνετε σε κάποιες περιπτώσεις, είμαι 24 και Όταν βγω από τον στρατό θα είμαι 25 προς 26 και δεδομένου ότι τα όρια είναι μέχρι τα 28 νιώθω ότι θα μείνω εκτός! Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Καλή συνέχεια!
δν μπορείς φιλε όσο είσαι στρατο ειναι προαπετουμενο η ολοκλήρωση του
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 227

Δημοσίευση από Shadow2 »

Alex spag έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ! Ήθελα να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να μου απαντήσει, εγώ παρουσιάζομαι τον Ιανουάριο του 2022 και θα ήθελα να υπηρετήσω την θητεία μου ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά επειδή πιστεύω ότι πρόκειται μέσα στο 2022 να βγουν πολλές προκηρύξεις για σώματα Ασφαλείας που δεν θέλω να χάσω ειδικά για (ειδικούς φρουρούς ή συνοριοφυλακες) ήθελα να ρωτήσω αν εγώ θα μπορώ να παρω μερος σε κάποια προκήρυξη ενω υπηρετώ ως δόκιμος αξιωματικός! Κάπου είχα δει ότι γίνετε σε κάποιες περιπτώσεις, είμαι 24 και Όταν βγω από τον στρατό θα είμαι 25 προς 26 και δεδομένου ότι τα όρια είναι μέχρι τα 28 νιώθω ότι θα μείνω εκτός! Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Καλή συνέχεια!

Κάνε υπομονή έχεις χρόνο ακόμα μάζεψε οσα περισσότερα μόρια μπορεις από διπλώματα απο ότι υπάρχει και θα ξαναβγάλει και μετά το φανταστικό σου

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Γεια σου Αλεξ, οσον αφορα το οτι θες να υπηρετησεις σαν δοκιμος δεν ξερω κατα ποσο γινεται, ο αδερφος μου που ειναι 22 δεν τον δεχτηκαν λογω του οτι ηταν εξ αναβολης ψαξτο λιγο. Τωρα οσο εχει να κανει με την προκυρηξη ως τα 28 σου κατι θα προλαβεις να μην αγχωνεσαι και να κοιτας τι μοριοδοτει καθε προκυρηξη για να βγαλεις διπλωματα και να εχεις μορια! Καλη θητεια!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες