Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Όχι ρε φίλε αυτός εδώ...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Παιδες μην ακουτε κανεναν και μη πιστευετε τιποτα μεχρι να βγει το ΦΕΚ. Προκυρηξεις χωρις πανελληνιες παντα θα παιζουν γιατι ειναι ο πιο αμεσος και ευκολος τροπος οσο δεν υπαρχει ζητηση για αστυφυλακων, για την πληρωση υποστελεχωμενων υπηρεσιων και παραλληλα για ψηφοφορους!
Ο καιρός φεύγει και ακόμα τπτ..
-
- Συνταγματάρχης
Οπως αναρτηθηκε και απο καποιο αλλο μελος σε προηγουμενες σελιδες, η προθεσμια ειναι εως και Δεκεμβρη του 22. Το μονο αδικο θα ειναι για τα παιδια του 93' να χασουν την προκηρηξη λογω ηλικιας. Αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγει.
Εγω ειχα ακουσει οτι θα έβγαινε αρχες Οκτώβρη... Αλλ τιποτα ακομα
Ήθελα να'ξερα τι θα πρωτοβγαλει το 22'Συνοριοφύλακες; ΕΠΟΠ; Πυροσβεστική; Δασοκομαντος; Λιμενικό; Προσλήψεις οππι; Νέες προσλήψεις σύμφωνα με τον πέτσα ειδικών φρουρών; Καταστήματα κράτησης;
Άντε να δούμε.
Άντε να δούμε.
Όπου ακούς πολλα κεράσια κρατά μικρό καλάθι.. Μακάρι να τα βγάλει όλα βέβαια
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
Θα γινει μπαράζ Προσλήψεων λόγο εκλογών του 23 γιατί δν μπορούν να κάνουν προσλήψεις το 23 που θα γίνουν οι εκλογές
-
- Συνταγματάρχης
Ετσι παει αποτι φενεται. Προεκλογικη καμπανια με προσληψεις σε σωματα ασφαλειας και ενοπλες δυναμεις.Gouleasss94 έγραψε:Θα γινει μπαράζ Προσλήψεων λόγο εκλογών του 23 γιατί δν μπορούν να κάνουν προσλήψεις το 23 που θα γίνουν οι εκλογές
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 26
Έτσι είναι θα υπάρξουν πολλές προσλήψεις μέσα στο 2022.Gouleasss94 έγραψε:Θα γινει μπαράζ Προσλήψεων λόγο εκλογών του 23 γιατί δν μπορούν να κάνουν προσλήψεις το 23 που θα γίνουν οι εκλογές
Glock 19
Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ! Ήθελα να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να μου απαντήσει, εγώ παρουσιάζομαι τον Ιανουάριο του 2022 και θα ήθελα να υπηρετήσω την θητεία μου ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά επειδή πιστεύω ότι πρόκειται μέσα στο 2022 να βγουν πολλές προκηρύξεις για σώματα Ασφαλείας που δεν θέλω να χάσω ειδικά για (ειδικούς φρουρούς ή συνοριοφυλακες) ήθελα να ρωτήσω αν εγώ θα μπορώ να παρω μερος σε κάποια προκήρυξη ενω υπηρετώ ως δόκιμος αξιωματικός! Κάπου είχα δει ότι γίνετε σε κάποιες περιπτώσεις, είμαι 24 και Όταν βγω από τον στρατό θα είμαι 25 προς 26 και δεδομένου ότι τα όρια είναι μέχρι τα 28 νιώθω ότι θα μείνω εκτός! Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Καλή συνέχεια!
Για να δούμε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
δν μπορείς φιλε όσο είσαι στρατο ειναι προαπετουμενο η ολοκλήρωση τουAlex spag έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ! Ήθελα να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να μου απαντήσει, εγώ παρουσιάζομαι τον Ιανουάριο του 2022 και θα ήθελα να υπηρετήσω την θητεία μου ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά επειδή πιστεύω ότι πρόκειται μέσα στο 2022 να βγουν πολλές προκηρύξεις για σώματα Ασφαλείας που δεν θέλω να χάσω ειδικά για (ειδικούς φρουρούς ή συνοριοφυλακες) ήθελα να ρωτήσω αν εγώ θα μπορώ να παρω μερος σε κάποια προκήρυξη ενω υπηρετώ ως δόκιμος αξιωματικός! Κάπου είχα δει ότι γίνετε σε κάποιες περιπτώσεις, είμαι 24 και Όταν βγω από τον στρατό θα είμαι 25 προς 26 και δεδομένου ότι τα όρια είναι μέχρι τα 28 νιώθω ότι θα μείνω εκτός! Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Καλή συνέχεια!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Alex spag έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ! Ήθελα να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να μου απαντήσει, εγώ παρουσιάζομαι τον Ιανουάριο του 2022 και θα ήθελα να υπηρετήσω την θητεία μου ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά επειδή πιστεύω ότι πρόκειται μέσα στο 2022 να βγουν πολλές προκηρύξεις για σώματα Ασφαλείας που δεν θέλω να χάσω ειδικά για (ειδικούς φρουρούς ή συνοριοφυλακες) ήθελα να ρωτήσω αν εγώ θα μπορώ να παρω μερος σε κάποια προκήρυξη ενω υπηρετώ ως δόκιμος αξιωματικός! Κάπου είχα δει ότι γίνετε σε κάποιες περιπτώσεις, είμαι 24 και Όταν βγω από τον στρατό θα είμαι 25 προς 26 και δεδομένου ότι τα όρια είναι μέχρι τα 28 νιώθω ότι θα μείνω εκτός! Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Καλή συνέχεια!
Κάνε υπομονή έχεις χρόνο ακόμα μάζεψε οσα περισσότερα μόρια μπορεις από διπλώματα απο ότι υπάρχει και θα ξαναβγάλει και μετά το φανταστικό σου
-
- Συνταγματάρχης
Γεια σου Αλεξ, οσον αφορα το οτι θες να υπηρετησεις σαν δοκιμος δεν ξερω κατα ποσο γινεται, ο αδερφος μου που ειναι 22 δεν τον δεχτηκαν λογω του οτι ηταν εξ αναβολης ψαξτο λιγο. Τωρα οσο εχει να κανει με την προκυρηξη ως τα 28 σου κατι θα προλαβεις να μην αγχωνεσαι και να κοιτας τι μοριοδοτει καθε προκυρηξη για να βγαλεις διπλωματα και να εχεις μορια! Καλη θητεια!Alex spag έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ! Ήθελα να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να μου απαντήσει, εγώ παρουσιάζομαι τον Ιανουάριο του 2022 και θα ήθελα να υπηρετήσω την θητεία μου ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μέχρι εδώ όλα καλά! Αλλά επειδή πιστεύω ότι πρόκειται μέσα στο 2022 να βγουν πολλές προκηρύξεις για σώματα Ασφαλείας που δεν θέλω να χάσω ειδικά για (ειδικούς φρουρούς ή συνοριοφυλακες) ήθελα να ρωτήσω αν εγώ θα μπορώ να παρω μερος σε κάποια προκήρυξη ενω υπηρετώ ως δόκιμος αξιωματικός! Κάπου είχα δει ότι γίνετε σε κάποιες περιπτώσεις, είμαι 24 και Όταν βγω από τον στρατό θα είμαι 25 προς 26 και δεδομένου ότι τα όρια είναι μέχρι τα 28 νιώθω ότι θα μείνω εκτός! Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Καλή συνέχεια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες