Αλλαγή Σώματος μετά από αναβολή

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
xampos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xampos »

yandr έγραψε:
xampos έγραψε:σημερα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω 13-2-08 στην νεα περαμος ατικης ειδικες δυναμεις

εγω θα παω απο δευτερα για αναβολη καθως θελω λιγους ακομα μηνες να τελειωσω με τη σχολη

ερωτηση

σε ποσο καιρο θα με παρουν;

Επειδή στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον παραπάνω, θα σταθώ σε αυτή την ερώτηση που δεν την κατάλαβα.

Τι εννοείς σε πόσο καιρό θα σε πάρουν; Γιατί έτσι όπως το διαβάζω θα σε πάρουν στις 13-2.

εννοω εφοσον παρω την αναβολη μετα απο ποσο καιρο θα μου ερθει χαρτη να παρουσιαστω

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας και πάλι!! Εγώ άκουσα από ένα φίλο μου ότι μετά από μεταβολή (έστω και για σδουδές) δε μπορείς να καταταγείς στισ Ε. Δ.. Ισχύει κάτι τέτοιο;
gkar81

Δημοσίευση από gkar81 »

Χαιρετώ το forum,
Έχω να κάνω την εξής ερώτηση. Έχω υπηρετήσει 8 μήνες, Πυροβολικό.

Παρουσιάστικα Θήβα(6-11-07), μετά με έστηλαν Χίο(147 τε) και έπειτα δευτορομετάθεση στο Κιλκίς(116 Α/Μ). (Τρελό βύσμα!!!). Από το κιλκίς πήρα εξαμηνιαία αναβολή λόγω ενός σοβαρού επαγγελματικού προβλήματος.

Το χαρτί τώρα μου ήρθε να ξαναπαρουσιαστώ στην Θήμα (4/2). Θα με κρατήσουν εκεί ή θα γνωρίσω και άλλα μέρη της Ελλάδας π. χ. Έβρο.

Ευχαριστώ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

2 πιθανότητες υπάρχουν:

α) Ή να σε κρατήσουν στο ΚΕΠΒ Θήβας

β) ή να σε ξαναστείλουν Κιλκίς.

Συνήθως όσοι έχουν κάνει πάνω από 6 μήνες βρίσκονται σε μονάδα κοντά στον τόπο διαμονής τους.
Anonymous

Γεια χαρά,

Είμαι του 1983. Το 2001 μου ήρθε χαρτί που έλεγε ότι κατατάχτηκα στο Πολεμικό Ναυτικό. Πήρα αναβολή λόγω σπουδών μέχρι το 2007 την οποία και ανανέωσα μέχρι το 2010 λόγω απόκτησης πτυχίου και μετεγγραφής σε άλλη σχολή για μεταπτυχιακά.

Στην πρώτη αναβολή δεν αναφερόταν πουθενά το σώμα στο οποίο είμαι και υπέθεσα ότι ισχύει το Ναυτικό που μου είχαν πει. Στη δεύτερη αναβολή όμως έχουν σημειώσει πάνω δεξιά σε κενό χώρο τα γράμματα ΠΑ (Πολεμική Αεροπορία υποθέτω)και το έχουν κυκλώσει.

Υπάρχει περίπτωση να ξανααλλάξει αυτό μόλις κόψω την αναβολή και να με πάνε Στρατό Ξηράς π. χ. ή ισχύει πάντα αυτό που γράφει η τελευταία αναβολή;

Ευχαριστώ.
Anonymous

egw exw anavolh mexri to 2010..egw 8elw na mpw kalokairi tou 2008..me exoun parei sto nautiko!ama kopsw tin anavolh mou 8a me steiloun allou;8elw na paw eidikes dunameis!pws mporei na ginei auto;
Prince_23
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Prince_23 »

Εννοω εφοσον παρω την αναβολη μετα απο ποσο καιρο θα μου ερθει χαρτη να παρουσιαστω

Οταν λήξει η αναβολή σου θα μπείς με την επομενη σειρά(εφόσων είναι κάποιους μήνες πρίν)αλλιώς με την μεθεπόμενη
Prince_23
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Prince_23 »

xampos έγραψε:
yandr έγραψε:
xampos έγραψε:σημερα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω 13-2-08 στην νεα περαμος ατικης ειδικες δυναμεις

εγω θα παω απο δευτερα για αναβολη καθως θελω λιγους ακομα μηνες να τελειωσω με τη σχολη

ερωτηση

σε ποσο καιρο θα με παρουν;

Επειδή στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον παραπάνω, θα σταθώ σε αυτή την ερώτηση που δεν την κατάλαβα.

Τι εννοείς σε πόσο καιρό θα σε πάρουν; Γιατί έτσι όπως το διαβάζω θα σε πάρουν στις 13-2.

εννοω εφοσον παρω την αναβολη μετα απο ποσο καιρο θα μου ερθει χαρτη να παρουσιαστω

οταν λήξει η αναβολή σου θα σε πάρουν η με την επομενη η με την μεθεπόμενη σειρα
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

καλισπερα παιδια. με λενε γιωργο. μου ηρθε χαρτι απο τον στρατο οτι παρουσιαζομαι ειδικες δυναμεις στη νεα περαμο και παρουσιαζομαι μαιο. εγω ομως σπουδαζω και θα παρω αναβολη εως τον αυγουστο. η ερωτηση μου ειναι. τον αυγουστο θα μου ερθει παλι χαρτι να παρουσιαστω ειδικες δυναμεις η θα γινει μεταταξη να παω σε αλλο σωμα; ευχαριστω εκ των προτερων
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από yandr »

Μάλλον θα αλλάξει, αλλά αν σε ενδιαφέρουν οι Ειδικές Δυνάμεις θα έχεις την ευκαιρία να το δηλώσεις όπου και αν παρουσιαστείς.

Anonymous

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΔΗΛΩΣΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΗΡΑ ΑΝΑΒΟΛΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΨΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑ;
Anonymous

Καλησπέρα σας,

Το 2003, οταν τέλειωσα λυκειο, μου ειχε έρθει χαρτί απο το Στρατολογικό μου Γραφείο
Με Θέμα: "Κατανομή στους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων" οπου γράφει

"Σας γνωρίζουμε ότι με το σχετικό κατανεμηθήκατε στο Πολεμικό Ναυτικό"

Έχω αναβολή μέχρι το 2012, αλλά τώρα τελειώνω τη φοίτηση μου σε ελληνικό τμήμα του πανεπηστιμίου και σκεύτομαι να κόψω την αναβολή και μπώ, πριν πάω για μεταπτυχιακό.

Η ερώτηση είναι η εξής: Ο κλάδος που είχα κατανεμηθεί τότε (Πολεμικό Ναυτικό) ισχύει ακόμα; Δηλαδή το νέο χαρτί που υποθέτω ότι θα έρθει μετά το κόψιμο της αναβολή, θα είναι πάλι για ΠΝ ; Έχετε ακούσει τέτοιες περιπτώσεις, τι γίνεται ακριβώς;

Απο συζητήσεις με γνωστούς, άλλοι λένε ότι δεν έχει καμία σημασία το χαρτί πριν την αναβολή, και άλλοι λένε πως ότι εγραφε τότε αυτό ισχύει ακόμα.

ΥΓ. : Και στο χαρτί της αναβολής που βλέπω εδώ, πάνω δεξιά που έχει ένα κουτάκι με τους τρείς κλάδους, έχει tick στο Πολεμικό Ναυτικό.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Anonymous

Θα ηθελα να μαθω αν γινεται να αλλαξεις την προτιμηση σου σχετικα με το που θελω να παω. Περιοδευων ειχα δηλωση πεζικο. Αλλα μου ειπαν οταν πας να κοψεις την αναβολη μπορεις να σημπληρωσεις ενα χαρτη που να αλλαζεις τιν προτημη ση σου ισχυει κατι τετοιο; ;
Anonymous

Ναι εχει 3 τικ οταν πας να κοψεις την αναβολη και δηλωνεις σωμα που προτιμας. Συνηθως παιζει ρολο το βυσμα για το αν πας εκει που θες. Αλλα τυχαινει να παρουν και Αρκετους σε αυτο που διαλεξαν, για να κανουν τις υπηρεσιες των βυσματων (ή στη σπανια περιπτωση Επειδη εχουν καποιες γνωσεις που ειναι χρησιμες στο σωμα).

Anonymous

Α δηλαδη μπορω να δηλωσω αεροπορια που θελω; ; ασχετα αν με παρουν χεχε. Το τικ τι ειναι; ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες