Χαχαχα εντάξει φίλε μου έγινε. Και είπαμε μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Τέλος πάντων δεν βγάζουμε άκρη οπότε αφήστε το.Player7 έγραψε:Γιατι να μη ξαναπερασεις αθληματα;Οι εποχικοι οταν συμμετειχαν σε προκηρυξη μονιμων πυροσβεστων δε ξαναπερασαν πκε;
Δε καταλαβαινω τι σου φαινεται περιεργο, προφανως και θα ξαναπερασεις πκε!
Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
Είναι πολύ απλό.Το 2024 πχ βγαίνει προκήρυξη μονίμων ΣΦ για τις περιοχές που υπηρετούν τώρα σφοχ + κάποιες θέσεις παραπάνω για να μπουν και πολίτες πχ προκήρυξη 1500 ΣΦ συνολικά.
Θα λέει οι σφοχ +5 έτη στο όριο ηλικίας και 500 μόρια ανά έτος υπηρεσίας (τυχαία νούμερα).
Ναι θα τα περάσετε όλα απ την αρχή, και σχολή ξανά γιατί άλλαξε το πδ και οι μόνιμοι ΕΦ ΣΦ από δω και πέρα θα κάνουν την 4μηνη σχολή της ΟΠΠΙ.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ότι άλλο σας λένε σας δουλεύουν.
Θα λέει οι σφοχ +5 έτη στο όριο ηλικίας και 500 μόρια ανά έτος υπηρεσίας (τυχαία νούμερα).
Ναι θα τα περάσετε όλα απ την αρχή, και σχολή ξανά γιατί άλλαξε το πδ και οι μόνιμοι ΕΦ ΣΦ από δω και πέρα θα κάνουν την 4μηνη σχολή της ΟΠΠΙ.
Ενταξει παιδια καλη συνεχεια!
-
- Ανθυπασπιστής
Α δε θα ξαναπάω σχολή. Και αν μπουν και άτομα λίγα που δεν είναι ήδη σφ αυτοί θα περάσουν μόνοι τους; Ρε θέλετε και τα λέτε; ΧαχαχαPlayer7 έγραψε:Δε θα ξαναπας σχολη οχι!
Καλη συνεχεια και καλο μηνα!
Σωστά διασώστη έχει λογική αυτό, άντε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
-
- Ανθυπασπιστής
Έγινε αρχηγέ μου. Εσύ λες θα περάσουμε σχολή ο player όχι. Αποφασίστε για να ξέρουμε. Ποιο πδ άλλαξε; Ρε φίλε τα πδ αλλάζουν συνέχεια με μια απόφαση. Και εμείς με άλλο πδ μπήκαμε και βγήκε και άλλο τώρα το Δεκέμβρη. Μας δουλεύεις;Διασωστης31 έγραψε:Είναι πολύ απλό.Το 2024 πχ βγαίνει προκήρυξη μονίμων ΣΦ για τις περιοχές που υπηρετούν τώρα σφοχ + κάποιες θέσεις παραπάνω για να μπουν και πολίτες πχ προκήρυξη 1500 ΣΦ συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
Όσα λέει ο διασωστης έχουν λογική. Αυτό να του το αναγνωρισουμε. Θα αρχίσω και εγώ τις τρολιες δεν μου αφήνετε επιλογή χαχαχαElante2 έγραψε:Σωστά διασώστη έχει λογική αυτό, άντε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Φίλε αυτο το σενάριο με μια ενδεχόμενη προκήρυξη μονίμων μας συμφέρει, εγώ δν βλέπω άλλο τρόπο για μονιμότητα, μακάρι να έχεις δίκαιο και του χρόνου να είμαστε μόνιμοι, προσωπικά μου φαίνεται απίθανο.
Εν τω μεταξυ μονο εσεις οι 2 αντιδρατε τοσο πολυ σε αυτα και δε σας φαινονται λογικα. Εγω εχω μιλησει και με αθηναιους σφοχ και με αλλους υψηλοβαθμους και ολοι αυτο ποιστευουν οτι θα συμβει στο μελλον.Προκητυξη για μονιμους και οι σφοχ θα μπουν με μορια προυοηρεσιας οπως γινεται και στη Πυροσβεστικη που ειναι Σωμα Ασφαλειας.
Μονο εσας σας φαινεται περιεργο αυτο, μαλλον καποιοι εκει στα νησια σας εχουν πιπιλησει το μυαλο με κατι αλλο!
Μονο εσας σας φαινεται περιεργο αυτο, μαλλον καποιοι εκει στα νησια σας εχουν πιπιλησει το μυαλο με κατι αλλο!
-
- Ανθυπασπιστής
Ρε παιδια δεν είπαμε για του χρόνου.5 ετια είπαμε. Αλλά όχι ότι δεν γίνεται με πδ και γίνεται μόνο με προκήρυξη. Δεν έχετε καταλάβει κάτι. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να βγει προεδρική απόφαση που θα έχει περάσει από τη βουλή. Δεν χρειάζεται καμία αναθεώρηση συντάγματος για μια απόφαση μου τίθεται σε διαβούλευση. Μην το συνεχίσουμε παιδιά αφού ο καθένας πιστεύει τα δικά του.Elante2 έγραψε:Φίλε αυτο το σενάριο με μια ενδεχόμενη προκήρυξη μονίμων μας συμφέρει, εγώ δν βλέπω άλλο τρόπο για μονιμότητα, μακάρι να έχεις δίκαιο και του χρόνου να είμαστε μόνιμοι, προσωπικά μου φαίνεται απίθανο.
-
- Ανθυπασπιστής
Ναι οι Αθηναίοι δεν τους νοιάζει γιατί είναι σπίτι τους. Αν ήμουν και εγώ σπίτι μου ας ήμουν μια ζωή σφοχ. Ρε player σεβαστή η άποψη σου. Εγώ δεν μπορώ να έχω τη δική μου;Player7 έγραψε:Εν τω μεταξυ μονο εσεις οι 2 αντιδρατε τοσο πολυ σε αυτα και δε σας φαινονται λογικα. Εγω εχω μιλησει και με αθηναιους σφοχ και με αλλους υψηλοβαθμους και ολοι αυτο ποιστευουν οτι θα συμβει στο μελλον.Προκητυξη για μονιμους και οι σφοχ θα μπουν με μορια προυοηρεσιας οπως γινεται και στη Πυροσβεστικη που ειναι Σωμα Ασφαλειας.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 11
Σίγουρα θα ακούσετε νεότερα στην προεκλογική περίοδο για το θέμα με την μονιμοποίηση. Ίσως να τσιμπήσετε υποσχέσεις και από την αντιπολίτευση.
-
- Ανθυπασπιστής
Και εγώ αυτό είπα. Ότι θα έχουμε νέα όχι ότι θα γίνουμε μόνιμοι τώρα. Απλά εγώ πιστεύω ότι θα γίνουμε μόνιμοι χωρίς νέα προκήρυξη, τα παιδιά το αντίθετο. Ε καλή καρδιά...Charlie Harper 13 έγραψε:Σίγουρα θα ακούσετε νεότερα στην προεκλογική περίοδο για το θέμα με την μονιμοποίηση. Ίσως να τσιμπήσετε υποσχέσεις και από την αντιπολίτευση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 134
Border police τι ασχολείσαι με τρολς ρε φιλε άσε να δούμε τι θα πάθουν μολις γινουμε μονιμοι να μην εξαφανιστούν ομως φιλε να ειναι εδω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης