Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Player7 έγραψε:Γιατι να μη ξαναπερασεις αθληματα;Οι εποχικοι οταν συμμετειχαν σε προκηρυξη μονιμων πυροσβεστων δε ξαναπερασαν πκε;

Δε καταλαβαινω τι σου φαινεται περιεργο, προφανως και θα ξαναπερασεις πκε!

Χαχαχα εντάξει φίλε μου έγινε. Και είπαμε μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Τέλος πάντων δεν βγάζουμε άκρη οπότε αφήστε το.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Είναι πολύ απλό.Το 2024 πχ βγαίνει προκήρυξη μονίμων ΣΦ για τις περιοχές που υπηρετούν τώρα σφοχ + κάποιες θέσεις παραπάνω για να μπουν και πολίτες πχ προκήρυξη 1500 ΣΦ συνολικά.

Θα λέει οι σφοχ +5 έτη στο όριο ηλικίας και 500 μόρια ανά έτος υπηρεσίας (τυχαία νούμερα).

Ναι θα τα περάσετε όλα απ την αρχή, και σχολή ξανά γιατί άλλαξε το πδ και οι μόνιμοι ΕΦ ΣΦ από δω και πέρα θα κάνουν την 4μηνη σχολή της ΟΠΠΙ.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ότι άλλο σας λένε σας δουλεύουν.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Player7 »

Ενταξει παιδια καλη συνεχεια!
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Player7 έγραψε:Δε θα ξαναπας σχολη οχι!
Α δε θα ξαναπάω σχολή. Και αν μπουν και άτομα λίγα που δεν είναι ήδη σφ αυτοί θα περάσουν μόνοι τους; Ρε θέλετε και τα λέτε; Χαχαχα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Καλη συνεχεια και καλο μηνα!
Elante2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Elante2 »

Σωστά διασώστη έχει λογική αυτό, άντε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Διασωστης31 έγραψε:Είναι πολύ απλό.Το 2024 πχ βγαίνει προκήρυξη μονίμων ΣΦ για τις περιοχές που υπηρετούν τώρα σφοχ + κάποιες θέσεις παραπάνω για να μπουν και πολίτες πχ προκήρυξη 1500 ΣΦ συνολικά.

Θα λέει οι σφοχ +5 έτη στο όριο ηλικίας και 500 μόρια ανά έτος υπηρεσίας (τυχαία νούμερα).

Ναι θα τα περάσετε όλα απ την αρχή, και σχολή ξανά γιατί άλλαξε το πδ και οι μόνιμοι ΕΦ ΣΦ από δω και πέρα θα κάνουν την 4μηνη σχολή της ΟΠΠΙ.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ότι άλλο σας λένε σας δουλεύουν.

Έγινε αρχηγέ μου. Εσύ λες θα περάσουμε σχολή ο player όχι. Αποφασίστε για να ξέρουμε. Ποιο πδ άλλαξε; Ρε φίλε τα πδ αλλάζουν συνέχεια με μια απόφαση. Και εμείς με άλλο πδ μπήκαμε και βγήκε και άλλο τώρα το Δεκέμβρη. Μας δουλεύεις;

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Elante2 έγραψε:Σωστά διασώστη έχει λογική αυτό, άντε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Όσα λέει ο διασωστης έχουν λογική. Αυτό να του το αναγνωρισουμε. Θα αρχίσω και εγώ τις τρολιες δεν μου αφήνετε επιλογή χαχαχα

Elante2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Elante2 »

Φίλε αυτο το σενάριο με μια ενδεχόμενη προκήρυξη μονίμων μας συμφέρει, εγώ δν βλέπω άλλο τρόπο για μονιμότητα, μακάρι να έχεις δίκαιο και του χρόνου να είμαστε μόνιμοι, προσωπικά μου φαίνεται απίθανο.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Εν τω μεταξυ μονο εσεις οι 2 αντιδρατε τοσο πολυ σε αυτα και δε σας φαινονται λογικα. Εγω εχω μιλησει και με αθηναιους σφοχ και με αλλους υψηλοβαθμους και ολοι αυτο ποιστευουν οτι θα συμβει στο μελλον.Προκητυξη για μονιμους και οι σφοχ θα μπουν με μορια προυοηρεσιας οπως γινεται και στη Πυροσβεστικη που ειναι Σωμα Ασφαλειας.

Μονο εσας σας φαινεται περιεργο αυτο, μαλλον καποιοι εκει στα νησια σας εχουν πιπιλησει το μυαλο με κατι αλλο!

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Elante2 έγραψε:Φίλε αυτο το σενάριο με μια ενδεχόμενη προκήρυξη μονίμων μας συμφέρει, εγώ δν βλέπω άλλο τρόπο για μονιμότητα, μακάρι να έχεις δίκαιο και του χρόνου να είμαστε μόνιμοι, προσωπικά μου φαίνεται απίθανο.
Ρε παιδια δεν είπαμε για του χρόνου.5 ετια είπαμε. Αλλά όχι ότι δεν γίνεται με πδ και γίνεται μόνο με προκήρυξη. Δεν έχετε καταλάβει κάτι. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να βγει προεδρική απόφαση που θα έχει περάσει από τη βουλή. Δεν χρειάζεται καμία αναθεώρηση συντάγματος για μια απόφαση μου τίθεται σε διαβούλευση. Μην το συνεχίσουμε παιδιά αφού ο καθένας πιστεύει τα δικά του.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Player7 έγραψε:Εν τω μεταξυ μονο εσεις οι 2 αντιδρατε τοσο πολυ σε αυτα και δε σας φαινονται λογικα. Εγω εχω μιλησει και με αθηναιους σφοχ και με αλλους υψηλοβαθμους και ολοι αυτο ποιστευουν οτι θα συμβει στο μελλον.Προκητυξη για μονιμους και οι σφοχ θα μπουν με μορια προυοηρεσιας οπως γινεται και στη Πυροσβεστικη που ειναι Σωμα Ασφαλειας.

Μονο εσας σας φαινεται περιεργο αυτο, μαλλον καποιοι εκει στα νησια σας εχουν πιπιλησει το μυαλο με κατι αλλο!

Ναι οι Αθηναίοι δεν τους νοιάζει γιατί είναι σπίτι τους. Αν ήμουν και εγώ σπίτι μου ας ήμουν μια ζωή σφοχ. Ρε player σεβαστή η άποψη σου. Εγώ δεν μπορώ να έχω τη δική μου;

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Σίγουρα θα ακούσετε νεότερα στην προεκλογική περίοδο για το θέμα με την μονιμοποίηση. Ίσως να τσιμπήσετε υποσχέσεις και από την αντιπολίτευση.
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Charlie Harper 13 έγραψε:Σίγουρα θα ακούσετε νεότερα στην προεκλογική περίοδο για το θέμα με την μονιμοποίηση. Ίσως να τσιμπήσετε υποσχέσεις και από την αντιπολίτευση.
Και εγώ αυτό είπα. Ότι θα έχουμε νέα όχι ότι θα γίνουμε μόνιμοι τώρα. Απλά εγώ πιστεύω ότι θα γίνουμε μόνιμοι χωρίς νέα προκήρυξη, τα παιδιά το αντίθετο. Ε καλή καρδιά...

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Anemelossss »

Border police τι ασχολείσαι με τρολς ρε φιλε άσε να δούμε τι θα πάθουν μολις γινουμε μονιμοι να μην εξαφανιστούν ομως φιλε να ειναι εδω!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης