Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Λένε ότι 20 Γενάρη θα βγει το ΦΕΚ διορισμών εγώ αυτή την πληροφορία έχω! Κατά 90/ πιστεύω είναι αληθές! Αν βγει τότε σημαίνει ότι αρχές Φλεβάρη πιάνουμε δουλειά
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Και δεν υπαγομαστε στο προπο στο δικαιοσύνης είμαστε
Ρε φιλε σε λιγες μερες πιανεις υπηρεσια και δε ξερεις σε ποιο Υπουργειο εισαι!Εχουν παει στο Προ. Πο εδω και 2,5 χρονια τα καταστηματα κρατησης!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Η προκήρυξη του ασεπ αναφέρει υπουργείο δικαιοσύνης φίλε
-
- Ανθυπασπιστής
Έχουν αλλάξει υπουργείο οι φυλακές από το 2019 φυγανε από το δικαιοσύνης και πήγανε στο προπο! Μη λέτε ότι ναναι η προκήρυξη είχε βγει το 2018 γι'αυτό λέει δικαιοσύνης, Αλλά εμείς με το προπο έχουμε να κάνουμε πλέον
Όσον αφορά τα μισθολογικα που αναφέρεται παραπάνω τελικά κάποιος που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο παίρνει διαφορετικό μισθό;
Όχι μερακλή. Μπορείς να κάνεις αναγνώριση μετά το πέρας της οχταετιας. Με τις υγείες μας. Μέχρι τότε ΔΕ
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Απλά είμαι ανυπόμονος γιατί το βλέπω ότι θα γινει όπως λέει ο φίλος πιο πάνω. Θα μας που σε δέκα μέρες δουλεύετε κι εμείς θα πρέπει να βρούμε σπίτια, να κανουμε μετακομίσεις, να μπούμε σε σειρά κλπ κλπ. Φίλε που αναφέρεις ότι τέλη του μηνός θα βγει το ΦΕΚ, έχεις κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση ή βάση παλιότερων καταστάσεων το αναφέρεις;
-
- Ανθυπασπιστής
Το έχει πει κάποιος γνωστός στον πατερα μου ταξιδιώτη μη μασάς για σπίτι θα βρούμε εκεί έχουν δωμάτια οι φυλακές των Χανίων και μπορούμε να μείνουμε εκεί λίγο καιρό μεχρι να βρουμε σπιτι! Έχω παρει τηλεφωνο στην φυλακή και έχω μιλήσει
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Θα σε συμβουλευα να νοικιασεις σπιτι στα δυτικα των χανιων γιατι το καταστημα δεν ειναι μες στην πολη (αν και πιθανον το ξερεις ηδη αυτο). Επισης εχε το νου σου που θα νοικιασεις. Τα νοικια στα χανια θελουν προσοχη γενικα.Paris Volos13 έγραψε:Το έχει πει κάποιος γνωστός στον πατερα μου ταξιδιώτη μη μασάς για σπίτι θα βρούμε εκεί έχουν δωμάτια οι φυλακές των Χανίων και μπορούμε να μείνουμε εκεί λίγο καιρό μεχρι να βρουμε σπιτι! Έχω παρει τηλεφωνο στην φυλακή και έχω μιλήσει
Καλησπέρα σε όλους. Για τις κρατήσεις taksidioti υπολόγισε και το επίδομα επικινδυνότητας που είναι +150? μικτά. Καθαρός μισθός τον πρώτο χρόνο μαζί με τα νυχτερινά δεν θα ξεπεράσει τα 850? γιατί υπάρχουν αυτές οι έξτρα κρατήσεις. Μετά θα πάμε στα 930-950? καθαρά. Τα ποσά που λέω είναι για άγαμο χωρίς παιδιά. Για τον φίλο που είπε ότι έχει 2 παιδιά είναι +70? μικτά. Καθαρά 55?. Οπότε εσύ στα 850? καθαρά συμπεριλαμβανομένων των νυχτερινών πρόσθεσε και τα 55?. Πας 905?. Μετά τον πρώτο χρόνο που σταματάνε οι κρατήσεις θα ακουμπήσεις το χιλιάρικο. Για τις μεταθέσεις που ρώτησε άλλος φίλος ισχύει ότι έχουμε δικαίωμα μετά τα 2 χρόνια. Δεν είναι βέβαιο ότι θα εγκριθεί μία αίτηση μετάθεσης, είναι ανάλογα την δύναμη της κάθε φυλακής και των κενών που υπάρχουν και στην υπάρχουσα και σε αυτήν που θέλει να μετατεθεί κάποιος. Το σημαντικό είναι ότι κάποια στιγμή θα πάει στον τόπο του ακόμα κι αν δεν γίνει στα 2 χρόνια. Για την προϋπηρεσία που ρώτησε κάποιος άλλος, μόνο ότι προϋπηρεσία υπάρχει στο δημόσιο αναγνωρίζεται κανονικά για εξέλιξη μισθολογικών κλιμακίων με αίτηση στο γραφείο προσωπικού. Στον ιδιωτικό τομέα ότι προϋπηρεσία υπάρχει δεν μετράει καθόλου για μισθολογική εξέλιξη στις φυλακές. Μόνο για κατάταξη σε βαθμό μετράει αν προσκομισθεί μετά τα 2ετη που είμαστε δόκιμοι.
-
- Ανθυπασπιστής
Νικολάκη ψάχνω για σπίτι εννοείται φουλ κάθε μέρα! Εσυ από Χανιά εισαι; Αν ξέρεις κανέναν να νοικιάζει τιποτα δώσε καμιά πληροφορία να ρωτήσουμε
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Nikolakis95 έγραψε:Θα σε συμβουλευα να νοικιασεις σπιτι στα δυτικα των χανιων γιατι το καταστημα δεν ειναι μες στην πολη (αν και πιθανον το ξερεις ηδη αυτο). Επισης εχε το νου σου που θα νοικιασεις. Τα νοικια στα χανια θελουν προσοχη γενικα.Paris Volos13 έγραψε:Το έχει πει κάποιος γνωστός στον πατερα μου ταξιδιώτη μη μασάς για σπίτι θα βρούμε εκεί έχουν δωμάτια οι φυλακές των Χανίων και μπορούμε να μείνουμε εκεί λίγο καιρό μεχρι να βρουμε σπιτι! Έχω παρει τηλεφωνο στην φυλακή και έχω μιλήσει
Γιατί δυτικά συγκεκριμένα φίλε; Δλδ αν νοικιάσεις ανατολικά πχ έχει κάποιο μειονέκτημα;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Paris Volos13 έγραψε:Νικολάκη ψάχνω για σπίτι εννοείται φουλ κάθε μέρα! Εσυ από Χανιά εισαι; Αν ξέρεις κανέναν να νοικιάζει τιποτα δώσε καμιά πληροφορία να ρωτήσουμε
Ναι ξέρω ότι μπορείς να μείνεις στο κατάστημα γρ ήδη με μένει γνωστός μου. Αλλά ήθελα να έχω τη σειρά μου για να ανεβοκατεβω να φέρω πράγματα και να είμαι άνετος. Τεσπά όπως μπορέσουμε και το βολεψουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Antonis και 2 επισκέπτες