Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από Paris Volos13 »

Λένε ότι 20 Γενάρη θα βγει το ΦΕΚ διορισμών εγώ αυτή την πληροφορία έχω! Κατά 90/ πιστεύω είναι αληθές! Αν βγει τότε σημαίνει ότι αρχές Φλεβάρη πιάνουμε δουλειά
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Και δεν υπαγομαστε στο προπο στο δικαιοσύνης είμαστε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Ρε φιλε σε λιγες μερες πιανεις υπηρεσια και δε ξερεις σε ποιο Υπουργειο εισαι!Εχουν παει στο Προ. Πο εδω και 2,5 χρονια τα καταστηματα κρατησης!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από glock »

Τραγικός
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Η προκήρυξη του ασεπ αναφέρει υπουργείο δικαιοσύνης φίλε
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Έχουν αλλάξει υπουργείο οι φυλακές από το 2019 φυγανε από το δικαιοσύνης και πήγανε στο προπο! Μη λέτε ότι ναναι η προκήρυξη είχε βγει το 2018 γι'αυτό λέει δικαιοσύνης, Αλλά εμείς με το προπο έχουμε να κάνουμε πλέον
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Meraklis »

Όσον αφορά τα μισθολογικα που αναφέρεται παραπάνω τελικά κάποιος που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο παίρνει διαφορετικό μισθό;
akis6k
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από akis6k »

Όχι μερακλή. Μπορείς να κάνεις αναγνώριση μετά το πέρας της οχταετιας. Με τις υγείες μας. Μέχρι τότε ΔΕ
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 529

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Απλά είμαι ανυπόμονος γιατί το βλέπω ότι θα γινει όπως λέει ο φίλος πιο πάνω. Θα μας που σε δέκα μέρες δουλεύετε κι εμείς θα πρέπει να βρούμε σπίτια, να κανουμε μετακομίσεις, να μπούμε σε σειρά κλπ κλπ. Φίλε που αναφέρεις ότι τέλη του μηνός θα βγει το ΦΕΚ, έχεις κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση ή βάση παλιότερων καταστάσεων το αναφέρεις;
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Το έχει πει κάποιος γνωστός στον πατερα μου ταξιδιώτη μη μασάς για σπίτι θα βρούμε εκεί έχουν δωμάτια οι φυλακές των Χανίων και μπορούμε να μείνουμε εκεί λίγο καιρό μεχρι να βρουμε σπιτι! Έχω παρει τηλεφωνο στην φυλακή και έχω μιλήσει
Nikolakis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nikolakis95 »

Paris Volos13 έγραψε:Το έχει πει κάποιος γνωστός στον πατερα μου ταξιδιώτη μη μασάς για σπίτι θα βρούμε εκεί έχουν δωμάτια οι φυλακές των Χανίων και μπορούμε να μείνουμε εκεί λίγο καιρό μεχρι να βρουμε σπιτι! Έχω παρει τηλεφωνο στην φυλακή και έχω μιλήσει
Θα σε συμβουλευα να νοικιασεις σπιτι στα δυτικα των χανιων γιατι το καταστημα δεν ειναι μες στην πολη (αν και πιθανον το ξερεις ηδη αυτο). Επισης εχε το νου σου που θα νοικιασεις. Τα νοικια στα χανια θελουν προσοχη γενικα.

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Anavatis »

Καλησπέρα σε όλους. Για τις κρατήσεις taksidioti υπολόγισε και το επίδομα επικινδυνότητας που είναι +150? μικτά. Καθαρός μισθός τον πρώτο χρόνο μαζί με τα νυχτερινά δεν θα ξεπεράσει τα 850? γιατί υπάρχουν αυτές οι έξτρα κρατήσεις. Μετά θα πάμε στα 930-950? καθαρά. Τα ποσά που λέω είναι για άγαμο χωρίς παιδιά. Για τον φίλο που είπε ότι έχει 2 παιδιά είναι +70? μικτά. Καθαρά 55?. Οπότε εσύ στα 850? καθαρά συμπεριλαμβανομένων των νυχτερινών πρόσθεσε και τα 55?. Πας 905?. Μετά τον πρώτο χρόνο που σταματάνε οι κρατήσεις θα ακουμπήσεις το χιλιάρικο. Για τις μεταθέσεις που ρώτησε άλλος φίλος ισχύει ότι έχουμε δικαίωμα μετά τα 2 χρόνια. Δεν είναι βέβαιο ότι θα εγκριθεί μία αίτηση μετάθεσης, είναι ανάλογα την δύναμη της κάθε φυλακής και των κενών που υπάρχουν και στην υπάρχουσα και σε αυτήν που θέλει να μετατεθεί κάποιος. Το σημαντικό είναι ότι κάποια στιγμή θα πάει στον τόπο του ακόμα κι αν δεν γίνει στα 2 χρόνια. Για την προϋπηρεσία που ρώτησε κάποιος άλλος, μόνο ότι προϋπηρεσία υπάρχει στο δημόσιο αναγνωρίζεται κανονικά για εξέλιξη μισθολογικών κλιμακίων με αίτηση στο γραφείο προσωπικού. Στον ιδιωτικό τομέα ότι προϋπηρεσία υπάρχει δεν μετράει καθόλου για μισθολογική εξέλιξη στις φυλακές. Μόνο για κατάταξη σε βαθμό μετράει αν προσκομισθεί μετά τα 2ετη που είμαστε δόκιμοι.
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Νικολάκη ψάχνω για σπίτι εννοείται φουλ κάθε μέρα! Εσυ από Χανιά εισαι; Αν ξέρεις κανέναν να νοικιάζει τιποτα δώσε καμιά πληροφορία να ρωτήσουμε
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Nikolakis95 έγραψε:
Paris Volos13 έγραψε:Το έχει πει κάποιος γνωστός στον πατερα μου ταξιδιώτη μη μασάς για σπίτι θα βρούμε εκεί έχουν δωμάτια οι φυλακές των Χανίων και μπορούμε να μείνουμε εκεί λίγο καιρό μεχρι να βρουμε σπιτι! Έχω παρει τηλεφωνο στην φυλακή και έχω μιλήσει
Θα σε συμβουλευα να νοικιασεις σπιτι στα δυτικα των χανιων γιατι το καταστημα δεν ειναι μες στην πολη (αν και πιθανον το ξερεις ηδη αυτο). Επισης εχε το νου σου που θα νοικιασεις. Τα νοικια στα χανια θελουν προσοχη γενικα.

Γιατί δυτικά συγκεκριμένα φίλε; Δλδ αν νοικιάσεις ανατολικά πχ έχει κάποιο μειονέκτημα;

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Paris Volos13 έγραψε:Νικολάκη ψάχνω για σπίτι εννοείται φουλ κάθε μέρα! Εσυ από Χανιά εισαι; Αν ξέρεις κανέναν να νοικιάζει τιποτα δώσε καμιά πληροφορία να ρωτήσουμε

Ναι ξέρω ότι μπορείς να μείνεις στο κατάστημα γρ ήδη με μένει γνωστός μου. Αλλά ήθελα να έχω τη σειρά μου για να ανεβοκατεβω να φέρω πράγματα και να είμαι άνετος. Τεσπά όπως μπορέσουμε και το βολεψουμε

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Antonis και 6 επισκέπτες