B' Μοίρα Καταδρομών - Νάουσα

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ελλας

Δημοσίευση από ελλας »

Λοιπον κατι λιγες ερωτησεις θελω μπορει να μου πει καποιος αναμεσα στις β' δ' και ε' μακ ποια ειναι η πιο ωραια σε θεμα γυμναστικης και τις συνθηκες εκει; Με επειχηρηματα ομως!

Πριν 23 χρόνια

Δημοσίευση από Πριν 23 χρόνια »

Δεν έχω αγαπήσει μέρος τόσο όσο την Β' Μοίρα Καταδρομών στην Νάουσα! Εκπληκτικός χώρος μέσα και πέριξ του στρατοπέδου.Τους δε Διοικητές των τελευταίων χρόνων τους είχα νέους Ανθυπολοχαγούς.

Με το καλό σε όποιους επιλεγούν να υπηρετήσουν εκεί.

Όλα θέλουν καλή διάθεση, το ίδιο κι ο στρατός. Αναμνήσεις μιας ζωής.

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Το 2008 που υπηρετησα εγω με διοικητη ******** και 12μηνη θητεια μια χαρα εκπαιδευση καναμε. Ολες τις προβλεπομενες ασκησεις ανταρτη 10 μερες σκοινακια 10 μερες χειμερινη 10 μερες στο καιμακτσαλαν με -28 2 μερες θαλασσια ελικοπτερια πυργους βολες αρκετα συχνα. Οι υπηρεσιες πηγαιναν πολυ καλα μια μια συνηθως εκτος οταν φευγαμε για ασκηση. Καναμε και πολλα ακομα. Τωρα αν χαλαρωσαν τα πραγματα κριμα γιατι ηταν το πιο σοβαρο στρατοπεδο εφεδρων καταδρομεων μαζι με την δραμα και την Μαλ. Υποδοιηκητης ηταν ο Αειμνηστος Καλεας. Τρομερος ανθρωπος και κομαντο απο τα λιγα στην Ελαδδα. Ανθρωπος που θα θελες να πολεμησεις διπλα του. Οπως και ο Βουνισιος σαν διοικητης προβλεπομενος σε ολα και επισης μεγαλο κομαντο σκληρος ανθρωπος και απο τους λιγους στην Ελλαδα με σχολεια στο εξωτερικο καταδρομων
JimiSS

Δημοσίευση από JimiSS »

Καλησπέρα στη παρέα, μετά το Κεεδ το χαρτί της μετάθεσης είναι για ή μκ με ειδικότητα πολυβολιτής. Γνωρίζει κανείς να μου πει τι κατάσταση επικρατεί πλέον από θέμα ασκήσεων, γυμναστικής, εκπαίδευσης, αγγαρείας, καψωνιών, στελεχών κλπ χρήσιμα; γενικά πως είμαι πλέον η θητεία στη β´ μκ; κάποια στελέχη (ανθυπολοχαγοί) από Κεεδ μας είπαν πως θα έρθουνε Νάουσα πλέον. Ο διοικητής τι λέει; Επίσης γνωρίζει κανείς τι περιλαμβάνει η ειδικότητα πολυβολιτής και τι περισσότερο ή λιγότερο θα κάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους στη Νάουσα;
Ναουσα

Δημοσίευση από Ναουσα »

Στην βμκ Νάουσα εκτός από ωραίο στρατόπεδο εκεί γύρω έχει μέρος ώστε όταν έχουμε εξόδους να βγαίνουμε και όχι να καθόμαστε μέσα;

Dysm

Δημοσίευση από Dysm »

Είναι στο ιδιο επίπεδο με την ε μκ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες