B' Μοίρα Καταδρομών - Νάουσα
Εγω υπηρετω αυτη τη στιγμη στη Β ΜΚ. Για να πας αλεξιπτωτα θελεις βυσμα. Ξερω ατομα που κανανε 100 καμσεις και τους κοψανε και πηρανε κατι ψοφιμια που δεν μπορουσανε να βγαλουνε 20. Απ'οτι μου λενε οι σειρες μου καλη γυμναστικη και εξοδους εχει στη Δραμα Ε'ΜΚ. Στη Β'ΜΚ τα πραγματα ειναι χαλια. Η μονη γυμναστικη που κανουμε ειναι κανα 30-40 λεπτα τρεξιμο και μετα ασκησεις αλεξιπτωτιστου. Οι υπηρεσιες πανε χαλια και με τον διοικητη που εχουμε το μονο που κανουμε ειναι να μας ριχνει φυλακες και να μας βαζει αγγαρειες. Οχι μονο να καθαριζουμε ολο το στρατοπεδο καθε μερα αλλα και να κουβαλαμε δεντρα για να κανουμε μια αντιπυρικη ζωνη. Τα πραγματα δεν ειναι οπως τα ακους. Εχει πολλη παπατζα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Εχει κανείς πληροφορίες για την Β ΜΚ στην Νάουσσα;
Λοκατζακια μου εδω γραφετε τις εμπειριες σας απο την β'μκ...
-
- Πολίτης
κοιτα να δεις δεν ξερω πος ειναι τα πραγματα τωρα αλλα οταν ειμουν εγω βμκ ηταν γαματα καναμε σινεχεια ασκησεισ... ανταρτες, χειμερινες,50αρες, υδατινα κολιματα, ορεινους αγωνες, και πολλες αλλες ασκησεισ... πολι γαμισει αλλα καβλα 292 λελε...
PERFECT έγραψε: τελικα που ειναι πιο δυσκολη η εκπαιδευση κυπρο ή ναουσα. Ευχαριστω
Αντικειμενικά στην 35ΜΚ θα 'ζοριστεί' περισσότερο σε σχέση με την Β'.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Λίγα σχόλια βλέπω για την Β' ΜΚ... Εκεί υπηρέτησα και εγώ :/ τί έγινε όλοι κακές αναμνήσεις έχουν; ...
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
Που εχει πιο πολυ τρεξιμο και ζοριλικι δραμα η ναουσα ;
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Να κανω μια ερωτηση: Μπορει καποιος που υπηρετησε Β ΜΚ Ναουσα να μου πει πως ηταν οι διοικητες εκει τα τελευταια 5-6 χρονια;
Και καλα και σκατα. Αλλα γιατι ρωτας μηπως εισαι κανας πρωην διοικητης και θες να μαθεις;
Δν υπαρχει απαντηση σε αυτο που ρωτας... Εχουν και τα καλα και τα κακα Τους και οι 2 μοιρες
- Commando B' MK
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ενα απο τα ωραιότερα στρατόπεδα της χώρας, ενταγμένο πληρως σαν ύφος στο ορεινό περιβάλλον, το οποίο είναι πανέμορφο... Μία Μοίρα Ορεινών Καταδρομέων σε ένα ορεινό τοπίο, ως οφείλει. Οποιος αγαπάει τις καταδρομές και την περιπέτεια, θα δυσκολευτεί λίγο, αλλα θα περάσει καλά και θα φύγει με ωραίες αναμνησεις. Τις κακές θα τις ξεχάσει με τα χρόνια. Δυστυχώς η εκπαίδευση όσο μειώνεται η θητεία, μειώνεται κι αυτή, αλλα αναλόγως και τον Δκτη, οι εμπειρίες που θα λάβει κανείς εκει είναι πολλές συγκριτικά με το ΠΖ και λοιπά σώματα-όπλα.
Εγω ημουν οδηγος 316Γ1 με λίγα λόγια ήταν γαμάτα που εφυγα και πηγα απόσπαση μεραρχία οδηγός στον στρατηγό γιατί ΔEN την πάλευα στη νάουσα με TA ωράρια με εξόδους με τους εποπ κατά αλλά καλά ήταν
Καλημερα! Μηπως γνωριζει κανεις τη διευθυνση του στρατοπαιδου αυτου; Θα ηθελα να στειλω δωρο σ ενα φιλο και δε μπορω να βρω πουθενα τη διευθυνση. Ευχαριστω!
Πωωωωωωωωωωω Πολυ δυσκωλα ναουσα τι να πω μεχρι και η κουτση μαρια εχει απολυτηριο απο ειδικες δυναμεις ελεος.316 γ1 52 λοκ παπατζες πηγατε λοκ και κατι εγινε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες