Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Υπαρχει γραφειο ειδικα αρμοδιο για την συγκεκριμενη προκυρηξη μεσα στη ΓΑΔΑ οποτε επεξεργαζοντε συγκεντρωτικα απο Αθηνα.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Gpap95 »

Coyote έγραψε:Υπαρχει γραφειο ειδικα αρμοδιο για την συγκεκριμενη προκυρηξη μεσα στη ΓΑΔΑ οποτε επεξεργαζοντε συγκεντρωτικα απο Αθηνα.
Ευχαριστώ!

Tsoni
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Tsoni »

Καλησπέρα ομάδα και καλή επιτυχία σε όλους! Εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει. Αν βρισκομαι σε διαδικασια αφαιρεσης τατουαζ (πρωτη-δευτερη συνεδρία) και εχω καποια βεβαιωση οτι το αφαιρώ λετε να υπαρχει θεμα ή ουτε καν;

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Tsoni έγραψε:Καλησπέρα ομάδα και καλή επιτυχία σε όλους! Εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει.Αν βρισκομαι σε διαδικασια αφαιρεσης τατουαζ (πρωτη-δευτερη συνεδρία) και εχω καποια βεβαιωση οτι το αφαιρώ λετε να υπαρχει θεμα ή ουτε καν;

Μια τέτοια περίπτωση συνάντησα στους εποπ και γράψανε ότι είναι σε διαδικασία αφαίρεσης και δεν υπήρξε πρόβλημα αλλά το παιδί είχε χαρτί μαζί του. Είναι κάτι μεγάλο στο χέρι από ότι κατάλαβα;

ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Tsoni έγραψε:Καλησπέρα ομάδα και καλή επιτυχία σε όλους! Εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει.Αν βρισκομαι σε διαδικασια αφαιρεσης τατουαζ (πρωτη-δευτερη συνεδρία) και εχω καποια βεβαιωση οτι το αφαιρώ λετε να υπαρχει θεμα ή ουτε καν;

δεν προβλέπεται από κάπου βεβαίωση κλπ τώρα αν είναι μεγάλο κλπ μέχρι Σεπτέμβριο που είναι τα πκε προλαβαίνεις να το βγάλεις... Τωρα χτυπα ξύλο το Σεπτέμβριο σε κόψουν λόγου τατουάζ... Υπαρχει δικηγόρος στην Αθήνα που έχει κερδίσει δικαστικα απόφαση για τ τατουαζ
Tsoni
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Tsoni »

Ευχαριστω πολυ φιλοι μου για τις απαντησεις σας! Βεβαιωση θα μου δωσει ο δερματολογος που μου το αφαιρεί. Δεν ειναι μεγαλο το τατουαζ 5 γραμματα ειναι μικρα απλα το ειχα κανει στον καρπό
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Tsoni έγραψε:Ευχαριστω πολυ φιλοι μου για τις απαντησεις σας! Βεβαιωση θα μου δωσει ο δερματολογος που μου το αφαιρεί. Δεν ειναι μεγαλο το τατουαζ 5 γραμματα ειναι μικρα απλα το ειχα κανει στον καρπό
Καλά και για αυτό το πράγμα κάθεσαι και αγχώνεσαι; Εδώ πέρασαν Άτομα το 19 με τατουάζ στο μπράτσο με σχέδια και μεγαλύτερα από μικρά γράμματα στο καρπό που κρύβεται και με ένα ρολόι ξέρω γω.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Και το πολύ πολύ βάζεις και ένα μεικ απ και το κρύβεις
Tsoni
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Tsoni »

Χαχαχ ναι δυστυχως αγχωνομαι αδερφε. Καλα πρωτα βεβαια ολοι αγχωνομαστε για τα μορια αλλα εγω αγχωνομαι και για το επομενο βημα (αν περασω το πρωτο πάντα). Απλα δεν ειναι οτι εχω βυσμα για να περασω, οπως ενδεχομένως να εκαναν οσοι ειχαν μανικια και περασαν το 19 ξερω γω.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Tsoni έγραψε:Χαχαχ ναι δυστυχως αγχωνομαι αδερφε. Καλα πρωτα βεβαια ολοι αγχωνομαστε για τα μορια αλλα εγω αγχωνομαι και για το επομενο βημα (αν περασω το πρωτο πάντα). Απλα δεν ειναι οτι εχω βυσμα για να περασω, οπως ενδεχομένως να εκαναν οσοι ειχαν μανικια και περασαν το 19 ξερω γω.
Όχι δεν επαιζε βύσμα. Δε ξέρω για κάτι υπερβολικό όπως μανίκι αν έβαλε κάποιος βύσμα. Πάντως γνωστός πέρασε με τατουάζ στο μπράτσο. Φαντάζομαι θα κόψουν κάποιον με προκλητικό ή υπερβολικά μεγάλο τατουάζ.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από EcoMike »

Όχι ρε δεν έπαιζε βύσμα χαχαχ. Αν είναι δυνατόν! Όσοι είχαν μανίκια και τατουαζ στο λαιμό με βύσμα πέρασαν γι αυτό στη σχολή τους έλεγαν φορέστε μακρυμανικο να μη δίνετε στόχο, ενώ ήταν κατακαλοκαιρο.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

EcoMike έγραψε:Όχι ρε δεν έπαιζε βύσμα χαχαχ. Αν είναι δυνατόν!Όσοι είχαν μανίκια και τατουαζ στο λαιμό με βύσμα πέρασαν γι αυτό στη σχολή τους έλεγαν φορέστε μακρυμανικο να μη δίνετε στόχο, ενώ ήταν κατακαλοκαιρο.

Για αυτό είπα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δε ξέρω τι έπαιζε.

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Μέχρι την άλλη Δευτέρα πιστεύεται να έχουν βγει ;
Άβαταρ μέλους
Greekwarrior1
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος