Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Υπαρχει γραφειο ειδικα αρμοδιο για την συγκεκριμενη προκυρηξη μεσα στη ΓΑΔΑ οποτε επεξεργαζοντε συγκεντρωτικα απο Αθηνα.
Ευχαριστώ!Coyote έγραψε:Υπαρχει γραφειο ειδικα αρμοδιο για την συγκεκριμενη προκυρηξη μεσα στη ΓΑΔΑ οποτε επεξεργαζοντε συγκεντρωτικα απο Αθηνα.
Καλησπέρα ομάδα και καλή επιτυχία σε όλους! Εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει. Αν βρισκομαι σε διαδικασια αφαιρεσης τατουαζ (πρωτη-δευτερη συνεδρία) και εχω καποια βεβαιωση οτι το αφαιρώ λετε να υπαρχει θεμα ή ουτε καν;
Μια τέτοια περίπτωση συνάντησα στους εποπ και γράψανε ότι είναι σε διαδικασία αφαίρεσης και δεν υπήρξε πρόβλημα αλλά το παιδί είχε χαρτί μαζί του. Είναι κάτι μεγάλο στο χέρι από ότι κατάλαβα;Tsoni έγραψε:Καλησπέρα ομάδα και καλή επιτυχία σε όλους! Εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει.Αν βρισκομαι σε διαδικασια αφαιρεσης τατουαζ (πρωτη-δευτερη συνεδρία) και εχω καποια βεβαιωση οτι το αφαιρώ λετε να υπαρχει θεμα ή ουτε καν;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
δεν προβλέπεται από κάπου βεβαίωση κλπ τώρα αν είναι μεγάλο κλπ μέχρι Σεπτέμβριο που είναι τα πκε προλαβαίνεις να το βγάλεις... Τωρα χτυπα ξύλο το Σεπτέμβριο σε κόψουν λόγου τατουάζ... Υπαρχει δικηγόρος στην Αθήνα που έχει κερδίσει δικαστικα απόφαση για τ τατουαζTsoni έγραψε:Καλησπέρα ομάδα και καλή επιτυχία σε όλους! Εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει.Αν βρισκομαι σε διαδικασια αφαιρεσης τατουαζ (πρωτη-δευτερη συνεδρία) και εχω καποια βεβαιωση οτι το αφαιρώ λετε να υπαρχει θεμα ή ουτε καν;
Ευχαριστω πολυ φιλοι μου για τις απαντησεις σας! Βεβαιωση θα μου δωσει ο δερματολογος που μου το αφαιρεί. Δεν ειναι μεγαλο το τατουαζ 5 γραμματα ειναι μικρα απλα το ειχα κανει στον καρπό
Καλά και για αυτό το πράγμα κάθεσαι και αγχώνεσαι; Εδώ πέρασαν Άτομα το 19 με τατουάζ στο μπράτσο με σχέδια και μεγαλύτερα από μικρά γράμματα στο καρπό που κρύβεται και με ένα ρολόι ξέρω γω.Tsoni έγραψε:Ευχαριστω πολυ φιλοι μου για τις απαντησεις σας! Βεβαιωση θα μου δωσει ο δερματολογος που μου το αφαιρεί. Δεν ειναι μεγαλο το τατουαζ 5 γραμματα ειναι μικρα απλα το ειχα κανει στον καρπό
Και το πολύ πολύ βάζεις και ένα μεικ απ και το κρύβεις
Χαχαχ ναι δυστυχως αγχωνομαι αδερφε. Καλα πρωτα βεβαια ολοι αγχωνομαστε για τα μορια αλλα εγω αγχωνομαι και για το επομενο βημα (αν περασω το πρωτο πάντα). Απλα δεν ειναι οτι εχω βυσμα για να περασω, οπως ενδεχομένως να εκαναν οσοι ειχαν μανικια και περασαν το 19 ξερω γω.
Όχι δεν επαιζε βύσμα. Δε ξέρω για κάτι υπερβολικό όπως μανίκι αν έβαλε κάποιος βύσμα. Πάντως γνωστός πέρασε με τατουάζ στο μπράτσο. Φαντάζομαι θα κόψουν κάποιον με προκλητικό ή υπερβολικά μεγάλο τατουάζ.Tsoni έγραψε:Χαχαχ ναι δυστυχως αγχωνομαι αδερφε. Καλα πρωτα βεβαια ολοι αγχωνομαστε για τα μορια αλλα εγω αγχωνομαι και για το επομενο βημα (αν περασω το πρωτο πάντα). Απλα δεν ειναι οτι εχω βυσμα για να περασω, οπως ενδεχομένως να εκαναν οσοι ειχαν μανικια και περασαν το 19 ξερω γω.
Όχι ρε δεν έπαιζε βύσμα χαχαχ. Αν είναι δυνατόν! Όσοι είχαν μανίκια και τατουαζ στο λαιμό με βύσμα πέρασαν γι αυτό στη σχολή τους έλεγαν φορέστε μακρυμανικο να μη δίνετε στόχο, ενώ ήταν κατακαλοκαιρο.
Για αυτό είπα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δε ξέρω τι έπαιζε.EcoMike έγραψε:Όχι ρε δεν έπαιζε βύσμα χαχαχ. Αν είναι δυνατόν!Όσοι είχαν μανίκια και τατουαζ στο λαιμό με βύσμα πέρασαν γι αυτό στη σχολή τους έλεγαν φορέστε μακρυμανικο να μη δίνετε στόχο, ενώ ήταν κατακαλοκαιρο.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Μέχρι την άλλη Δευτέρα πιστεύεται να έχουν βγει ;
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 54
Μεχρι 10 Ιουλίου θα εχουν βγει οι πίνακες με τα μόρια
Λογικά ως της 10 Ιουλίου πρέπει να χουν βγει