Καλησπέρα, μου βγήκε στο stratologia.gr ότι είμαι υπόχρεος για κατάταξη με την Δ ΕΣΣΟ Ιουλίου. Αλλά δεν αναφέρει ημερομηνιες. Αναφέρομαι για στρατό ξηράς.
Γνωρίζει κάποιος πότε μπορεί να είναι;
Ημερομηνίες Κατάταξης 2021 Δ ΕΣΣΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abaroth την Δευ Ιουν 07, 2021 12:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Λογικά γύρω στα μέσα του μήνα. Η Β ΕΣΣΟ μπήκε μέσα Μαρτίου, η Γ μπήκε 17-18 Μαϊου οπότε υπολόγιζε αντίστοιχα
Ευχαριστώ. Ρωτάω γιατί θέλω να γνωρίζω νωρίτερα επειδή θέλω να κάνω την διαδικασία για αναβολή. Όπως με ενημέρωσαν από το ΡΟΥΦ πρέπει να πάω 5 εργάσιμες νωρίτερα στο Φρουραρχείο.
Πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία και μου είπαν πως είμαι με την εσσο Ιουλίου. Αλλά στο site της στρατολογίας μου λέει πως δεν είμαι προγραμματισμένος με την ερχόμενη ΕΣΣΟ.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
abaroth έγραψε:Ευχαριστώ. Ρωτάω γιατί θέλω να γνωρίζω νωρίτερα επειδή θέλω να κάνω την διαδικασία για αναβολή. Όπως με ενημέρωσαν από το ΡΟΥΦ πρέπει να πάω 5 εργάσιμες νωρίτερα στο Φρουραρχείο.
Απο τη μέρα που θα βγει το χαρτί κατάταξης, θα έχεις τουλάχιστον τρεις βδομάδες μέχρι την ημερομηνία κατάταξης οπότε προλαβαίνεις άνετα να κάνεις τη δουλειά σου για την αναβολή. Δε τα βγαζουν τελευταία στιγμη...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζετε πότε θα μας έρθει το χαρτί για την ΕΣΣΟ Ιουλίου; Ευχαριστώ.
Γεια σας, ξερει κανεις την ημερομηνια που θα παρουσιαστουμε για την δ ' εσσο ιουλιος 2021;
Καλησπερα,Εαν θελω να παρω αναβολη μεσω φρουραρχειου, πρεπει να παω σε καποιο φρουραρχειο οπου ανηκω η μπορω να παω σε οποιοδηποτε φρουραρχειο;
Ευχαριστω,
Κωστας
Ευχαριστω,
Κωστας
Πρεπει να πας στο Φρουραρχειο οπου ανηκεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες