Ημερομηνίες Κατάταξης 2021 Δ ΕΣΣΟ

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
abaroth
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από abaroth »

Καλησπέρα, μου βγήκε στο stratologia.gr ότι είμαι υπόχρεος για κατάταξη με την Δ ΕΣΣΟ Ιουλίου. Αλλά δεν αναφέρει ημερομηνιες. Αναφέρομαι για στρατό ξηράς.

Γνωρίζει κάποιος πότε μπορεί να είναι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abaroth την Δευ Ιουν 07, 2021 12:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Darth_Bane
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Darth_Bane »

Λογικά γύρω στα μέσα του μήνα. Η Β ΕΣΣΟ μπήκε μέσα Μαρτίου, η Γ μπήκε 17-18 Μαϊου οπότε υπολόγιζε αντίστοιχα
abaroth
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από abaroth »

Ευχαριστώ. Ρωτάω γιατί θέλω να γνωρίζω νωρίτερα επειδή θέλω να κάνω την διαδικασία για αναβολή. Όπως με ενημέρωσαν από το ΡΟΥΦ πρέπει να πάω 5 εργάσιμες νωρίτερα στο Φρουραρχείο.
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία και μου είπαν πως είμαι με την εσσο Ιουλίου. Αλλά στο site της στρατολογίας μου λέει πως δεν είμαι προγραμματισμένος με την ερχόμενη ΕΣΣΟ.
Darth_Bane
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Darth_Bane »

abaroth έγραψε:Ευχαριστώ. Ρωτάω γιατί θέλω να γνωρίζω νωρίτερα επειδή θέλω να κάνω την διαδικασία για αναβολή. Όπως με ενημέρωσαν από το ΡΟΥΦ πρέπει να πάω 5 εργάσιμες νωρίτερα στο Φρουραρχείο.

Απο τη μέρα που θα βγει το χαρτί κατάταξης, θα έχεις τουλάχιστον τρεις βδομάδες μέχρι την ημερομηνία κατάταξης οπότε προλαβαίνεις άνετα να κάνεις τη δουλειά σου για την αναβολή. Δε τα βγαζουν τελευταία στιγμη...

stef7777777777
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από stef7777777777 »

Καλημέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζετε πότε θα μας έρθει το χαρτί για την ΕΣΣΟ Ιουλίου; Ευχαριστώ.
Αλεξανδρος ,

Δημοσίευση από Αλεξανδρος , »

Γεια σας, ξερει κανεις την ημερομηνια που θα παρουσιαστουμε για την δ ' εσσο ιουλιος 2021;
Κωστας_Ζ

Δημοσίευση από Κωστας_Ζ »

Καλησπερα,Εαν θελω να παρω αναβολη μεσω φρουραρχειου, πρεπει να παω σε καποιο φρουραρχειο οπου ανηκω η μπορω να παω σε οποιοδηποτε φρουραρχειο;

Ευχαριστω,

Κωστας

abaroth
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από abaroth »

Πρεπει να πας στο Φρουραρχειο οπου ανηκεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση