Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Ίσως βγούνε και αυτη Την εβδομάδα μέχρι τέλος. Θα δείξει. Αναμονή και υπομονή
Ο. Π. Κ. Ε
karaflas325
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από karaflas325 »

Καλησπέρα. Μια εβδομάδα έκαναν να βγουν οι πίνακες μετά την τελευταία μέρα της διορίας των ενστάσεων 😉
NikosChar95
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από NikosChar95 »

Ρε παιδιά στους Ειδικούς Φρουρούς ήταν και 1500 άτομα να πάρουν και επίσης φανταστείτε Και πόσες ενστάσεις Έγιναν. Εδώ μιλάμε για 76 άτομα. Δηλαδή έλεος. Και οι ενστάσεις Απ ότι έχω καταλάβει αφορούν λίγα άτομα που πήραν Τα 400 μορια των Σωμάτων Ασφάλειας κ και δεν τα δικαιούταν εν τέλη... Μιλάμε για λίγα άτομα δηλαδή
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από spyros94 »

Η λογική λέει ότι βαριά την επόμενη εβδομάδα θα βγουν.

Αναμονή...

Para5
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Para5 »

Νίκο γιατί δεν τα δικαιούνται ρε φίλε;
NikosChar95
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Παιδια έχει περάσει 1 βδομάδα...
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Ασσος »

NikosChar95 έγραψε:Ρε παιδιά στους Ειδικούς Φρουρούς ήταν και 1500 άτομα να πάρουν και επίσης φανταστείτε Και πόσες ενστάσεις Έγιναν. Εδώ μιλάμε για 76 άτομα. Δηλαδή έλεος. Και οι ενστάσεις Απ ότι έχω καταλάβει αφορούν λίγα άτομα που πήραν Τα 400 μορια των Σωμάτων Ασφάλειας κ και δεν τα δικαιούταν εν τέλη... Μιλάμε για λίγα άτομα δηλαδή
αφαιρούν μορια από σώματα ασφαλείας... Αυτο είναι πληροφορία που είπε κάποιος εδώ στο φορουμ. Το οποίο έως τώρα δε διασταυρωνετε από καπου
NikosChar95
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Αν το καλοσκεφτείς Δεν υπάρχει κάτι απ τα άλλα τα μόρια τα οποία έχει και πολύ αμφισβήτηση. Μονο αυτό είναι λιγο αμφιλεγόμενο... Οποτε μπορεί και να ισχύει... Τα άλλα τα μόρια ή το έχεις Η όχι.
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Εδώ κάνανε μια βδομάδα να βγάλουν τα προσωρινά από τις κληρώσεις που σημαίνει ότι ήταν έτοιμα όλα, αυτό σας κάνει εντύπωση; Ασε που όταν εμπλέκεται ο ΑΣΕΠ οι διαδικασίες είναι ακόμα πιο αργές. Αν ηταν εξ ολοκλήρου με ΑΣΕΠ ούτε τα Χριστούγεννα δε θα είχαμε αποτελέσματα 😂
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Walas »

NikosChar95 έγραψε:Ρε παιδιά στους Ειδικούς Φρουρούς ήταν και 1500 άτομα να πάρουν και επίσης φανταστείτε Και πόσες ενστάσεις Έγιναν. Εδώ μιλάμε για 76 άτομα. Δηλαδή έλεος. Και οι ενστάσεις Απ ότι έχω καταλάβει αφορούν λίγα άτομα που πήραν Τα 400 μορια των Σωμάτων Ασφάλειας κ και δεν τα δικαιούταν εν τέλη... Μιλάμε για λίγα άτομα δηλαδή
Η λογική της ένστασης είναι ότι σε έχουν αδικήσει και δεν σου προσμετρησαν κάποια μόρια τα οποία σε φέρνουν σε καλύτερη θέση. Ένσταση μπορείς να κάνεις για να καλυτερέψει η θέση σου και μονο. Εννοώ ότι δεν μπορείς να κάνεις ένσταση για να ελέγξουν τα μόρια Κάποιου άλλου παρά μόνο για τον εαυτό σου. Αν υπάρχει όντως αυτή η αδικία που γράφεται θα εξεταστεί μόνο από αυτούς που χειρίζονται την προκήρυξη και από τα δικαστήρια αν κάποιος νιώσει αδικημένος.

Teoteo
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Teoteo »

Καλά walas θέλεις να σε πάρουμε και σοβαρά ... Προφανώς και η ένσταση έχει να κάνει και με άλλους εφόσον υπάρχουν στοιχεία... Τι διαβάζουμε βραδιάτικα...
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Walas »

Teoteo έγραψε:Καλά walas θέλεις να σε πάρουμε και σοβαρά ... Προφανώς και η ένσταση έχει να κάνει και με άλλους εφόσον υπάρχουν στοιχεία... Τι διαβάζουμε βραδιάτικα...
Δεν με ενδιαφέρει πως θα με πάρεις φίλε μου. Σου εξηγώ απλά πως δουλεύει η ένσταση. Και ξαναλέω ίσως πρέπει να κινηθείτε αλλιώς αν υπάρχει όντως αυτή η αδικία.

Para5
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Para5 »

Εγώ είμαι εποχικός πυροσβέστης και θέλω να μου πεις κατά τη γνώμη σου αν έπρεπε η οχι να πάρω τα μόρια εφόσον έλεγε για προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας!
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από spyros94 »

Wallas από τη στιγμή που θα πήραν κάποιοι τα μόρια, πως γίνεται κάποιοι άλλοι να μην τα πήραν και να κάνουν ένσταση για αυτό; Δεν μπορώ να το καταλάβω...
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Ασσος »

Para5 έγραψε:Εγώ είμαι εποχικός πυροσβέστης και θέλω να μου πεις κατά τη γνώμη σου αν έπρεπε η οχι να πάρω τα μόρια εφόσον έλεγε για προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας!
Η γνώμη μου είναι εσύ κ οι εποχικοί πυροσβέστες γενικά έπρεπε να τα πάρετε... Τωρα εφ. Ιμενικοι συνοριακοι ιό οποίοι έχουν μόνιμη κ σταθερή δουλειά δεν έπρεπε να τα πάρουν... Με τη λογική ρε φίλε ε εις δουλειά τρως ψωμί άσε και άλλον ν φαει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες