Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Ίσως βγούνε και αυτη Την εβδομάδα μέχρι τέλος. Θα δείξει. Αναμονή και υπομονή
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Καλησπέρα. Μια εβδομάδα έκαναν να βγουν οι πίνακες μετά την τελευταία μέρα της διορίας των ενστάσεων 😉
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Ρε παιδιά στους Ειδικούς Φρουρούς ήταν και 1500 άτομα να πάρουν και επίσης φανταστείτε Και πόσες ενστάσεις Έγιναν. Εδώ μιλάμε για 76 άτομα. Δηλαδή έλεος. Και οι ενστάσεις Απ ότι έχω καταλάβει αφορούν λίγα άτομα που πήραν Τα 400 μορια των Σωμάτων Ασφάλειας κ και δεν τα δικαιούταν εν τέλη... Μιλάμε για λίγα άτομα δηλαδή
Η λογική λέει ότι βαριά την επόμενη εβδομάδα θα βγουν.
Αναμονή...
Αναμονή...
Νίκο γιατί δεν τα δικαιούνται ρε φίλε;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παιδια έχει περάσει 1 βδομάδα...
αφαιρούν μορια από σώματα ασφαλείας... Αυτο είναι πληροφορία που είπε κάποιος εδώ στο φορουμ. Το οποίο έως τώρα δε διασταυρωνετε από καπουNikosChar95 έγραψε:Ρε παιδιά στους Ειδικούς Φρουρούς ήταν και 1500 άτομα να πάρουν και επίσης φανταστείτε Και πόσες ενστάσεις Έγιναν. Εδώ μιλάμε για 76 άτομα. Δηλαδή έλεος. Και οι ενστάσεις Απ ότι έχω καταλάβει αφορούν λίγα άτομα που πήραν Τα 400 μορια των Σωμάτων Ασφάλειας κ και δεν τα δικαιούταν εν τέλη... Μιλάμε για λίγα άτομα δηλαδή
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αν το καλοσκεφτείς Δεν υπάρχει κάτι απ τα άλλα τα μόρια τα οποία έχει και πολύ αμφισβήτηση. Μονο αυτό είναι λιγο αμφιλεγόμενο... Οποτε μπορεί και να ισχύει... Τα άλλα τα μόρια ή το έχεις Η όχι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Εδώ κάνανε μια βδομάδα να βγάλουν τα προσωρινά από τις κληρώσεις που σημαίνει ότι ήταν έτοιμα όλα, αυτό σας κάνει εντύπωση; Ασε που όταν εμπλέκεται ο ΑΣΕΠ οι διαδικασίες είναι ακόμα πιο αργές. Αν ηταν εξ ολοκλήρου με ΑΣΕΠ ούτε τα Χριστούγεννα δε θα είχαμε αποτελέσματα 😂
Η λογική της ένστασης είναι ότι σε έχουν αδικήσει και δεν σου προσμετρησαν κάποια μόρια τα οποία σε φέρνουν σε καλύτερη θέση. Ένσταση μπορείς να κάνεις για να καλυτερέψει η θέση σου και μονο. Εννοώ ότι δεν μπορείς να κάνεις ένσταση για να ελέγξουν τα μόρια Κάποιου άλλου παρά μόνο για τον εαυτό σου. Αν υπάρχει όντως αυτή η αδικία που γράφεται θα εξεταστεί μόνο από αυτούς που χειρίζονται την προκήρυξη και από τα δικαστήρια αν κάποιος νιώσει αδικημένος.NikosChar95 έγραψε:Ρε παιδιά στους Ειδικούς Φρουρούς ήταν και 1500 άτομα να πάρουν και επίσης φανταστείτε Και πόσες ενστάσεις Έγιναν. Εδώ μιλάμε για 76 άτομα. Δηλαδή έλεος. Και οι ενστάσεις Απ ότι έχω καταλάβει αφορούν λίγα άτομα που πήραν Τα 400 μορια των Σωμάτων Ασφάλειας κ και δεν τα δικαιούταν εν τέλη... Μιλάμε για λίγα άτομα δηλαδή
Καλά walas θέλεις να σε πάρουμε και σοβαρά ... Προφανώς και η ένσταση έχει να κάνει και με άλλους εφόσον υπάρχουν στοιχεία... Τι διαβάζουμε βραδιάτικα...
Δεν με ενδιαφέρει πως θα με πάρεις φίλε μου. Σου εξηγώ απλά πως δουλεύει η ένσταση. Και ξαναλέω ίσως πρέπει να κινηθείτε αλλιώς αν υπάρχει όντως αυτή η αδικία.Teoteo έγραψε:Καλά walas θέλεις να σε πάρουμε και σοβαρά ... Προφανώς και η ένσταση έχει να κάνει και με άλλους εφόσον υπάρχουν στοιχεία... Τι διαβάζουμε βραδιάτικα...
Εγώ είμαι εποχικός πυροσβέστης και θέλω να μου πεις κατά τη γνώμη σου αν έπρεπε η οχι να πάρω τα μόρια εφόσον έλεγε για προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας!
Wallas από τη στιγμή που θα πήραν κάποιοι τα μόρια, πως γίνεται κάποιοι άλλοι να μην τα πήραν και να κάνουν ένσταση για αυτό; Δεν μπορώ να το καταλάβω...
Η γνώμη μου είναι εσύ κ οι εποχικοί πυροσβέστες γενικά έπρεπε να τα πάρετε... Τωρα εφ. Ιμενικοι συνοριακοι ιό οποίοι έχουν μόνιμη κ σταθερή δουλειά δεν έπρεπε να τα πάρουν... Με τη λογική ρε φίλε ε εις δουλειά τρως ψωμί άσε και άλλον ν φαειPara5 έγραψε:Εγώ είμαι εποχικός πυροσβέστης και θέλω να μου πεις κατά τη γνώμη σου αν έπρεπε η οχι να πάρω τα μόρια εφόσον έλεγε για προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες