Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Ρε μαγκες ηρεμηστε, γιαυτο ο ασεπ δινει το δικαιωμα να κανεις ενσταση εντος 10 ημερων. Οποιος θεωρει οτι ειναι αδικημενος ασκει το νομιμο δικαιωμα του και κανει ενσταση. Απο εκει και περα το ασεπ κρινει αν ειναι σωστη η οχι. Εχουν δικαιωθει πολλες φορες ατομα που εχουν κανει ενσταση οπως πολλες ειναι και οι ενστασεις που εχουν απορριφθει.
Ναι Γιώργο μ αρέσει που είσαι και με τα 2 στρατόπεδα απλα πες ότι έχω δίκαιο και τελειώνει το θέμα
Tomesasotirias έγραψε:Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες... ! Βλέπω στο τέλος ολόκληρη την ομάδα που αναφέρεις να σε κυνηγάει και μετά θα έχουμε "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω".Υ1. Και πρόσεξε από κατήγορος μη γίνεις κατηγορούμενος.
Υ2. Με 11 απολ. Είναι λογικό να μην είχες καμία ελπίδα για τη Λαμία
Υ3. Στείλε μ μνμ το ονομα σου αν δεν θες εδω να σε κεράσω τσάι εγω δεν κρύβομαι
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Παιδιά αν πήραν τα μόρια οι σωφρονιστικοί όντως καλά κάνατε κι κάνατε ένσταση. Απλά το ότι κάποιος είναι σωφρονιστικός δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι δεν έχει προηγούμενη εμπειρία και στα σώματα ασφαλείας. Όσο για τους σφοχ και ειδικούς φρουρούς δεν πιστεύω να κάνει κάτι το ΑΣΕΠ, απλά αν όντως τελικά υπάρχει κώλυμα διορισμού για αυτούς η θέση τους θα δωθεί στον επόμενο επιλαχόντα όταν γίνουν οι προσλήψεις.
Ρε παιδιά αφήστε τα αυτά τώρα. Δεν είναι της ώρας! Δεν θα κρίνουμε εμείς αν μια προκήρυξη είναι η δικαιη με το αν είμαστε επιτυχόντες και αν αποτύχουμε τότε δεν είναι δίκαιη! Η προκήρυξη το έλεγε καθαρά για την προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
Τζουμάκα Χαράλαμπε ψεύτη συνοριοφύλακα που έλεγες ψέματα οτι είσαι ειδικός φρουρός να το σκεφτόσουν πριν υπογράψεις την σύμβαση φαρμακοποιεεεεεεεε
Gouleasss94 έγραψε:Τζουμάκα Χαράλαμπε ψεύτη συνοριοφύλακα που έλεγες ψέματα οτι είσαι ειδικός φρουρός να το σκεφτόσουν πριν υπογράψεις την σύμβαση φαρμακοποιεεεεεεεε
Ρ. Κ με λεει εμένα και μετα μπαίνει ψεύτικο προφίλ και λεει Ρίζος και Λαμία λες και κρύβομαι αυτός είμαι. Εσύ ς. Φ που λες ψέματα και κρύβεσαι θα παμε για τσάι τελικά;
Δεν σας ξέρω καν ούτε ψεύτικο προφίλ έχω φτιάξει ένα προφίλ έχω ! Ποιοι είστε εσείς ξαι ποιο χαραλαμπο λέτε ; Δεν ξέρω Δεν θα κάτσω να ψάξω τα ονόματα του καθενός ! Ο καθένας θα φανερωθεί ! Κρίμα γιατί ονοματίζεται και άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν !
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
αντε ρε φαρμακοποιέ που ελεγες ψέμματα για να θολώσεις τα νερά για να μην κάνουν ένσταση επειδή τρέμει το φυλλοκάρδι σCSI AGENT έγραψε:Δεν σας ξέρω καν ούτε ψεύτικο προφίλ έχω φτιάξει ένα προφίλ έχω ! Ποιοι είστε εσείς ξαι ποιο χαραλαμπο λέτε ; Δεν ξέρω Δεν θα κάτσω να ψάξω τα ονόματα του καθενός ! Ο καθένας θα φανερωθεί ! Κρίμα γιατί ονοματίζεται και άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν !
Gouleasss94 έγραψε:αντε ρε φαρμακοποιέ που ελεγες ψέμματα για να θολώσεις τα νερά για να μην κάνουν ένσταση επειδή τρέμει το φυλλοκάρδι σCSI AGENT έγραψε:Δεν σας ξέρω καν ούτε ψεύτικο προφίλ έχω φτιάξει ένα προφίλ έχω ! Ποιοι είστε εσείς ξαι ποιο χαραλαμπο λέτε ; Δεν ξέρω Δεν θα κάτσω να ψάξω τα ονόματα του καθενός ! Ο καθένας θα φανερωθεί ! Κρίμα γιατί ονοματίζεται και άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν !
Δεν σε ξέρω καν και συνεχίζεις να με λες και φαρμακοποιό ; Έχεις καμία εγκεφαλική βλάβη μάλλον ; Όσοι είναι υπεύθυνοι αε επιληφθούν της κατάστασης, κάθεστε και βγάζετε φήμες για άτομα που δεν ξέρετε καν. Τραγικοί
Έμαθα ότι έχουν γίνει πάνω από 30 ενστάσεις για αυτό το θέμα με τους ΣΦ, ΕΦ, εποχικούς κλπ.Θα έχουμε μεγάλες ανακαταταξεις στους τελικούς πίνακες. Μάλλον θα πεταχτούν έξω αυτοί!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Καταρχάς ποίος είπε για εσένα συγκεκριμένα και λες δεν σας ξέρω;CSI AGENT έγραψε:Δεν σας ξέρω καν ούτε ψεύτικο προφίλ έχω φτιάξει ένα προφίλ έχω ! Ποιοι είστε εσείς ξαι ποιο χαραλαμπο λέτε ; Δεν ξέρω Δεν θα κάτσω να ψάξω τα ονόματα του καθενός ! Ο καθένας θα φανερωθεί ! Κρίμα γιατί ονοματίζεται και άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν !
Όποιος εχει την μύγα μυγιάζεται χαχαχα. Πρίν γράψεις το οτιδήποτε πάντως
μπές στο προφίλ σου και δες οτι εσύ ο ίδιος έχεις βάλει αυτό το όνομα.
Τελικά αποκαλύφθηκε το IQ σου ρε CSI MIAMI αχχααχχα.
Και πριν ετοιμαστείς να πεις ένα ψέμα σκέψου έστω τα βασικά κρίμα
είναι να γλεντάς μόνος σου τον εαυτό σου.
Ελπίζω το παιδί που είδε το όνομα του να αναγράφεται χώρις την θέληση του, και χωρίς να έχει προκαλέσει να κινηθεί νομικά και να πάρουν όλα το δρόμο της δικαιοσύνης !
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
καλα κανουν και σε κραζουν γιατι εμπαινες και ελεγες οτι εισαι εφ κα εγραφες να σε βοηθησουμε τι μπορεις να κανεις ενω δεν εισαι εφ και εισαι σφ, εντακξει ελεος ολοι για να τρολαρετε μπαινετε εδωCSI AGENT έγραψε:Δεν σας ξέρω καν ούτε ψεύτικο προφίλ έχω φτιάξει ένα προφίλ έχω ! Ποιοι είστε εσείς ξαι ποιο χαραλαμπο λέτε ; Δεν ξέρω Δεν θα κάτσω να ψάξω τα ονόματα του καθενός ! Ο καθένας θα φανερωθεί ! Κρίμα γιατί ονοματίζεται και άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν !
*Στο προφιλ σου εχεις βαλει οτι σε λενε Τζουμακα Χαραλαμπο πληλοφοριακα στο λεω
Πόσα άτομα είναι που παίρνουν το 500αρι από προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας σε Α και Β κατηγορία;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες