Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Ρε μαγκες ηρεμηστε, γιαυτο ο ασεπ δινει το δικαιωμα να κανεις ενσταση εντος 10 ημερων. Οποιος θεωρει οτι ειναι αδικημενος ασκει το νομιμο δικαιωμα του και κανει ενσταση. Απο εκει και περα το ασεπ κρινει αν ειναι σωστη η οχι. Εχουν δικαιωθει πολλες φορες ατομα που εχουν κανει ενσταση οπως πολλες ειναι και οι ενστασεις που εχουν απορριφθει.
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Ναι Γιώργο μ αρέσει που είσαι και με τα 2 στρατόπεδα απλα πες ότι έχω δίκαιο και τελειώνει το θέμα
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Tomesasotirias έγραψε:Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες... ! Βλέπω στο τέλος ολόκληρη την ομάδα που αναφέρεις να σε κυνηγάει και μετά θα έχουμε "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω".Υ1. Και πρόσεξε από κατήγορος μη γίνεις κατηγορούμενος.

Υ2. Με 11 απολ. Είναι λογικό να μην είχες καμία ελπίδα για τη Λαμία

Υ3. Στείλε μ μνμ το ονομα σου αν δεν θες εδω να σε κεράσω τσάι εγω δεν κρύβομαι

Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 190

Δημοσίευση από Kratoss »

Παιδιά αν πήραν τα μόρια οι σωφρονιστικοί όντως καλά κάνατε κι κάνατε ένσταση. Απλά το ότι κάποιος είναι σωφρονιστικός δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι δεν έχει προηγούμενη εμπειρία και στα σώματα ασφαλείας. Όσο για τους σφοχ και ειδικούς φρουρούς δεν πιστεύω να κάνει κάτι το ΑΣΕΠ, απλά αν όντως τελικά υπάρχει κώλυμα διορισμού για αυτούς η θέση τους θα δωθεί στον επόμενο επιλαχόντα όταν γίνουν οι προσλήψεις.
Alvaro
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Alvaro »

Ρε παιδιά αφήστε τα αυτά τώρα. Δεν είναι της ώρας! Δεν θα κρίνουμε εμείς αν μια προκήρυξη είναι η δικαιη με το αν είμαστε επιτυχόντες και αν αποτύχουμε τότε δεν είναι δίκαιη! Η προκήρυξη το έλεγε καθαρά για την προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας!
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Τζουμάκα Χαράλαμπε ψεύτη συνοριοφύλακα που έλεγες ψέματα οτι είσαι ειδικός φρουρός να το σκεφτόσουν πριν υπογράψεις την σύμβαση φαρμακοποιεεεεεεεε
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gouleasss94 έγραψε:Τζουμάκα Χαράλαμπε ψεύτη συνοριοφύλακα που έλεγες ψέματα οτι είσαι ειδικός φρουρός να το σκεφτόσουν πριν υπογράψεις την σύμβαση φαρμακοποιεεεεεεεε

Ρ. Κ με λεει εμένα και μετα μπαίνει ψεύτικο προφίλ και λεει Ρίζος και Λαμία λες και κρύβομαι αυτός είμαι. Εσύ ς. Φ που λες ψέματα και κρύβεσαι θα παμε για τσάι τελικά;

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από CSI AGENT »

Δεν σας ξέρω καν ούτε ψεύτικο προφίλ έχω φτιάξει ένα προφίλ έχω ! Ποιοι είστε εσείς ξαι ποιο χαραλαμπο λέτε ; Δεν ξέρω Δεν θα κάτσω να ψάξω τα ονόματα του καθενός ! Ο καθένας θα φανερωθεί ! Κρίμα γιατί ονοματίζεται και άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν !
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

CSI AGENT έγραψε:Δεν σας ξέρω καν ούτε ψεύτικο προφίλ έχω φτιάξει ένα προφίλ έχω ! Ποιοι είστε εσείς ξαι ποιο χαραλαμπο λέτε ; Δεν ξέρω Δεν θα κάτσω να ψάξω τα ονόματα του καθενός ! Ο καθένας θα φανερωθεί ! Κρίμα γιατί ονοματίζεται και άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν !
αντε ρε φαρμακοποιέ που ελεγες ψέμματα για να θολώσεις τα νερά για να μην κάνουν ένσταση επειδή τρέμει το φυλλοκάρδι σ
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Gouleasss94 έγραψε:
CSI AGENT έγραψε:Δεν σας ξέρω καν ούτε ψεύτικο προφίλ έχω φτιάξει ένα προφίλ έχω ! Ποιοι είστε εσείς ξαι ποιο χαραλαμπο λέτε ; Δεν ξέρω Δεν θα κάτσω να ψάξω τα ονόματα του καθενός ! Ο καθένας θα φανερωθεί ! Κρίμα γιατί ονοματίζεται και άτομα που μπορεί να μην τα ξέρετε καν !
αντε ρε φαρμακοποιέ που ελεγες ψέμματα για να θολώσεις τα νερά για να μην κάνουν ένσταση επειδή τρέμει το φυλλοκάρδι σ

Δεν σε ξέρω καν και συνεχίζεις να με λες και φαρμακοποιό ; Έχεις καμία εγκεφαλική βλάβη μάλλον ; Όσοι είναι υπεύθυνοι αε επιληφθούν της κατάστασης, κάθεστε και βγάζετε φήμες για άτομα που δεν ξέρετε καν. Τραγικοί

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EcoMike »

Έμαθα ότι έχουν γίνει πάνω από 30 ενστάσεις για αυτό το θέμα με τους ΣΦ, ΕΦ, εποχικούς κλπ.Θα έχουμε μεγάλες ανακαταταξεις στους τελικούς πίνακες. Μάλλον θα πεταχτούν έξω αυτοί!

El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από El Chapo »

Καταρχάς ποίος είπε για εσένα συγκεκριμένα και λες δεν σας ξέρω;

Όποιος εχει την μύγα μυγιάζεται χαχαχα. Πρίν γράψεις το οτιδήποτε πάντως

μπές στο προφίλ σου και δες οτι εσύ ο ίδιος έχεις βάλει αυτό το όνομα.

Τελικά αποκαλύφθηκε το IQ σου ρε CSI MIAMI αχχααχχα.

Και πριν ετοιμαστείς να πεις ένα ψέμα σκέψου έστω τα βασικά κρίμα

είναι να γλεντάς μόνος σου τον εαυτό σου.

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ελπίζω το παιδί που είδε το όνομα του να αναγράφεται χώρις την θέληση του, και χωρίς να έχει προκαλέσει να κινηθεί νομικά και να πάρουν όλα το δρόμο της δικαιοσύνης !
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

καλα κανουν και σε κραζουν γιατι εμπαινες και ελεγες οτι εισαι εφ κα εγραφες να σε βοηθησουμε τι μπορεις να κανεις ενω δεν εισαι εφ και εισαι σφ, εντακξει ελεος ολοι για να τρολαρετε μπαινετε εδω

*Στο προφιλ σου εχεις βαλει οτι σε λενε Τζουμακα Χαραλαμπο πληλοφοριακα στο λεω

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από nikos521 »

Πόσα άτομα είναι που παίρνουν το 500αρι από προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας σε Α και Β κατηγορία;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες