Nai ισχύει ακόμα είναι πολύ νωρίς ακόμα, να ρωτήσω για τις ενστάσεις είναι 10 εργάσιμες μέρες ; Η απλά 10 μέρες από όταν είχαν βγει τα αποτελέσματαspyros94 έγραψε:Ας βγουν πρώτα οι πίνακες μετά τις ενστάσεις και μετά αναμένουμε ενημέρωση για τη διαδικασία αθλημάτων κτλπ... Να μπουν όλα σε σειρά
Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Εγω απο οτι ειδα στον ασεπ ειναι απο την ημερα που βγηκαν τα αποτελεσματα μαζι με τα σκ. Οποτε Δευτέρα τελειώνει
Ο. Π. Κ. Ε
Άρα ας ελπίσουμε ότι από εβδομάδα θα βγουν οι τελικοί πίνακες για να μπουν σιγά σιγά όλα σε σειρά... Τώρα έστω και αθλήματα διαδικαστικά να έχουν τελειώσει μέχρι μέσα Ιουλίου...
Εκπαίδευση κατά ποσο θα ξεκινήσει Αύγουστο το ξέρει κανείς ή λογικά πάει από Σεπτέμβριο;
Εκπαίδευση κατά ποσο θα ξεκινήσει Αύγουστο το ξέρει κανείς ή λογικά πάει από Σεπτέμβριο;
Ας ελπίσουμε οτι θα είναι τοσο γρήγορα. Για Την εκπαίδευση δεν ξερω αλλα πιστεύω απο Σεπτέμβριο
Ο. Π. Κ. Ε
Προπόνηση για τα αθλήματα ώστε να πάνε όλα καλά και ας φύγει όσο πιο σύντομα γίνεται το άγχος με τους τελικούς πίνακες... Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους!
Αρχές Σεπτέμβρη θα μας βάλουν σχολή λογικά.Xanthos έγραψε:Ας ελπίσουμε οτι θα είναι τοσο γρήγορα. Για Την εκπαίδευση δεν ξερω αλλα πιστεύω απο Σεπτέμβριο
Αθλήματα κατά τις 10 Ιουλίου λέτε ;
Csi εσύ φίλε παραιτήθηκε από ΕΦ; Μόνο πρόστιμο πληρώνεις ή σε βγάζουν και ψυχολογικά ακατάλληλο; Γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
Μετά τα οριστικά θα δηλώσω παραίτησηEcoMike έγραψε:Csi εσύ φίλε παραιτήθηκε από ΕΦ; Μόνο πρόστιμο πληρώνεις ή σε βγάζουν και ψυχολογικά ακατάλληλο; Γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
Λοιπόν να σας ενημερώσω λιγο γιατί έχω ρωτήσει τον ΑΣΕΠ χθες ! Λοιπόν οι ημέρες της ένστασης είναι 10 εργάσιμες, εργάσιμες οπότε οι ενστάσεις τελειώνουν την Παρασκευή που μας έρχεται, και μετά Ο ΑΣΕΠ. Κανει από 2 μέχρι 5 εβδομάδες να εξετάσει και να βγάλει τα αποτελέσματα των ενστάσεων. Για να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε γιατί έχουν ειπωθεί πολλά. Καλή συνέχεια σε ολουςν
Φίλε από τι ξέρω στο Υπουργείο έριξαν άκυρο για τις παραιτήσεις των ΕΦ του 2019, λεει άμα θέλετε να φύγετε θα σας βγάλουμε με ψυχολογικά και δε θα μπορείτε να πιάσετε αλλού δουλειά, το πιστοποιητικό θα γράφει έτσι. Τώρα δε ξέρω αν ισχύει. Συν το διοικητικό πρόστιμο.
CSI AGENT έγραψε:Λοιπόν να σας ενημερώσω λιγο γιατί έχω ρωτήσει τον ΑΣΕΠ χθες ! Λοιπόν οι ημέρες της ένστασης είναι 10 εργάσιμες, εργάσιμες οπότε οι ενστάσεις τελειώνουν την Παρασκευή που μας έρχεται, και μετά Ο ΑΣΕΠ. Κανει από 2 μέχρι 5 εβδομάδες να εξετάσει και να βγάλει τα αποτελέσματα των ενστάσεων. Για να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε γιατί έχουν ειπωθεί πολλά. Καλή συνέχεια σε όλους ναι. Έτσι στους εφ 2019... Βγηκαν μετά από 28 μέρες...6/9 οι πρωτοι πίνακες και 4 /10 οι δευτεροι
.
Μιλάμε για 18000 Ιτησεις τότε. Τωρα το 1/10... Οποτε λογικά κατά τις 20 /6. Υποθεσεις βέβαια κανουμε
Ασσος έγραψε:CSI AGENT έγραψε:Λοιπόν να σας ενημερώσω λιγο γιατί έχω ρωτήσει τον ΑΣΕΠ χθες ! Λοιπόν οι ημέρες της ένστασης είναι 10 εργάσιμες, εργάσιμες οπότε οι ενστάσεις τελειώνουν την Παρασκευή που μας έρχεται, και μετά Ο ΑΣΕΠ. Κανει από 2 μέχρι 5 εβδομάδες να εξετάσει και να βγάλει τα αποτελέσματα των ενστάσεων. Για να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε γιατί έχουν ειπωθεί πολλά. Καλή συνέχεια σε όλους ναι. Έτσι στους εφ 2019... Βγηκαν μετά από 28 μέρες...6/9 οι πρωτοι πίνακες και 4 /10 οιΟΠΟΤΕ 20-26 Να περιμένουμε τα οριστικά ; Άρα αθλήματα υπολογίζεις γύρω στις 15-20 Ιουλίου ;
Φίλος. Μου. Σφοχ. Με. Συμβαση ενός χρόνου μπορεί να παραιτηθεί, εφοσον έχει ολοκληρωσει τα 2/5 του χρόνου της σύμβασης.EcoMike έγραψε:Φίλε από τι ξέρω στο Υπουργείο έριξαν άκυρο για τις παραιτήσεις των ΕΦ του 2019, λεει άμα θέλετε να φύγετε θα σας βγάλουμε με ψυχολογικά και δε θα μπορείτε να πιάσετε αλλού δουλειά, το πιστοποιητικό θα γράφει έτσι. Τώρα δε ξέρω αν ισχύει. Συν το διοικητικό πρόστιμο.
Άλλο ο σφοχ. Εσύ έχεις υπογράψει και 5 χρόνια και είσαι μόνιμος. Από τι έχω ακούσει έχουν ασκήσει βέτο στις παραιτήσεις με την έννοια ότι αν επιμείνεις να παραιτηθείς σε βγάζουν με ψυχολογικά για να σε αφήσουν να φυγεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες