Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από CSI AGENT »

spyros94 έγραψε:Ας βγουν πρώτα οι πίνακες μετά τις ενστάσεις και μετά αναμένουμε ενημέρωση για τη διαδικασία αθλημάτων κτλπ... Να μπουν όλα σε σειρά
Nai ισχύει ακόμα είναι πολύ νωρίς ακόμα, να ρωτήσω για τις ενστάσεις είναι 10 εργάσιμες μέρες ; Η απλά 10 μέρες από όταν είχαν βγει τα αποτελέσματα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Εγω απο οτι ειδα στον ασεπ ειναι απο την ημερα που βγηκαν τα αποτελεσματα μαζι με τα σκ. Οποτε Δευτέρα τελειώνει
Ο. Π. Κ. Ε
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από spyros94 »

Άρα ας ελπίσουμε ότι από εβδομάδα θα βγουν οι τελικοί πίνακες για να μπουν σιγά σιγά όλα σε σειρά... Τώρα έστω και αθλήματα διαδικαστικά να έχουν τελειώσει μέχρι μέσα Ιουλίου...

Εκπαίδευση κατά ποσο θα ξεκινήσει Αύγουστο το ξέρει κανείς ή λογικά πάει από Σεπτέμβριο;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από Xanthos »

Ας ελπίσουμε οτι θα είναι τοσο γρήγορα. Για Την εκπαίδευση δεν ξερω αλλα πιστεύω απο Σεπτέμβριο
Ο. Π. Κ. Ε
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από spyros94 »

Προπόνηση για τα αθλήματα ώστε να πάνε όλα καλά και ας φύγει όσο πιο σύντομα γίνεται το άγχος με τους τελικούς πίνακες... Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους!

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Xanthos έγραψε:Ας ελπίσουμε οτι θα είναι τοσο γρήγορα. Για Την εκπαίδευση δεν ξερω αλλα πιστεύω απο Σεπτέμβριο
Αρχές Σεπτέμβρη θα μας βάλουν σχολή λογικά.

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αθλήματα κατά τις 10 Ιουλίου λέτε ;
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EcoMike »

Csi εσύ φίλε παραιτήθηκε από ΕΦ; Μόνο πρόστιμο πληρώνεις ή σε βγάζουν και ψυχολογικά ακατάλληλο; Γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

EcoMike έγραψε:Csi εσύ φίλε παραιτήθηκε από ΕΦ; Μόνο πρόστιμο πληρώνεις ή σε βγάζουν και ψυχολογικά ακατάλληλο; Γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
Μετά τα οριστικά θα δηλώσω παραίτηση

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Λοιπόν να σας ενημερώσω λιγο γιατί έχω ρωτήσει τον ΑΣΕΠ χθες ! Λοιπόν οι ημέρες της ένστασης είναι 10 εργάσιμες, εργάσιμες οπότε οι ενστάσεις τελειώνουν την Παρασκευή που μας έρχεται, και μετά Ο ΑΣΕΠ. Κανει από 2 μέχρι 5 εβδομάδες να εξετάσει και να βγάλει τα αποτελέσματα των ενστάσεων. Για να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε γιατί έχουν ειπωθεί πολλά. Καλή συνέχεια σε ολουςν

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Φίλε από τι ξέρω στο Υπουργείο έριξαν άκυρο για τις παραιτήσεις των ΕΦ του 2019, λεει άμα θέλετε να φύγετε θα σας βγάλουμε με ψυχολογικά και δε θα μπορείτε να πιάσετε αλλού δουλειά, το πιστοποιητικό θα γράφει έτσι. Τώρα δε ξέρω αν ισχύει. Συν το διοικητικό πρόστιμο.
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Ασσος »

CSI AGENT έγραψε:Λοιπόν να σας ενημερώσω λιγο γιατί έχω ρωτήσει τον ΑΣΕΠ χθες ! Λοιπόν οι ημέρες της ένστασης είναι 10 εργάσιμες, εργάσιμες οπότε οι ενστάσεις τελειώνουν την Παρασκευή που μας έρχεται, και μετά Ο ΑΣΕΠ. Κανει από 2 μέχρι 5 εβδομάδες να εξετάσει και να βγάλει τα αποτελέσματα των ενστάσεων. Για να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε γιατί έχουν ειπωθεί πολλά. Καλή συνέχεια σε όλους ναι. Έτσι στους εφ 2019... Βγηκαν μετά από 28 μέρες...6/9 οι πρωτοι πίνακες και 4 /10 οι δευτεροι

.

Μιλάμε για 18000 Ιτησεις τότε. Τωρα το 1/10... Οποτε λογικά κατά τις 20 /6. Υποθεσεις βέβαια κανουμε

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ασσος έγραψε:
CSI AGENT έγραψε:Λοιπόν να σας ενημερώσω λιγο γιατί έχω ρωτήσει τον ΑΣΕΠ χθες ! Λοιπόν οι ημέρες της ένστασης είναι 10 εργάσιμες, εργάσιμες οπότε οι ενστάσεις τελειώνουν την Παρασκευή που μας έρχεται, και μετά Ο ΑΣΕΠ. Κανει από 2 μέχρι 5 εβδομάδες να εξετάσει και να βγάλει τα αποτελέσματα των ενστάσεων. Για να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε γιατί έχουν ειπωθεί πολλά. Καλή συνέχεια σε όλους ναι. Έτσι στους εφ 2019... Βγηκαν μετά από 28 μέρες...6/9 οι πρωτοι πίνακες και 4 /10 οιΟΠΟΤΕ 20-26 Να περιμένουμε τα οριστικά ; Άρα αθλήματα υπολογίζεις γύρω στις 15-20 Ιουλίου ;

CSI AGENT
Επιλοχίας
Επιλοχίας

EcoMike έγραψε:Φίλε από τι ξέρω στο Υπουργείο έριξαν άκυρο για τις παραιτήσεις των ΕΦ του 2019, λεει άμα θέλετε να φύγετε θα σας βγάλουμε με ψυχολογικά και δε θα μπορείτε να πιάσετε αλλού δουλειά, το πιστοποιητικό θα γράφει έτσι. Τώρα δε ξέρω αν ισχύει. Συν το διοικητικό πρόστιμο.
Φίλος. Μου. Σφοχ. Με. Συμβαση ενός χρόνου μπορεί να παραιτηθεί, εφοσον έχει ολοκληρωσει τα 2/5 του χρόνου της σύμβασης.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Άλλο ο σφοχ. Εσύ έχεις υπογράψει και 5 χρόνια και είσαι μόνιμος. Από τι έχω ακούσει έχουν ασκήσει βέτο στις παραιτήσεις με την έννοια ότι αν επιμείνεις να παραιτηθείς σε βγάζουν με ψυχολογικά για να σε αφήσουν να φυγεις

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες